27

Свилен

преди 6 години

А това дете е откраднало на десет не от скука.Сирак в България означава изоставен не само от родители ,а и от родина.Детето е още само на 15 и може да бъде ребиалитирано все още,но вместо това следва още малко сиропиталище,малко тву и на осемнайсе ще бъде,бездомен безпереспективен,недоограмотен и озлобен.За съжаление бъдещето му е болезнено ясно.Да живее държавата където,болните,старите,бедните ги чакаме да умрът.

26

Анонимен

преди 6 години

В България не е ли подсъдимо да обвиниш някой без съд и доказателства? Ако това дете имаше адвокат добра сума щеше да спечели. Кой ви дава право да публикувате снимка на дете под присъда краде? Ами ако не е така?

25

Анонимен

преди 6 години

Той не краде, а си бере. Има разлика.

24

Анонимен

преди 6 години

До Перничанин"Полицията е на такова високо ниво, че не може да хване и 15 годишен."---Да, ама има напредък - ПОЗНАВА ГО ("Траян е стар познайник на полицията.)

23

Анонимен

преди 6 години

Траянчо добър .Работи извънредно.По две къщи чисти и много ще напредне в занаята.Трябва да учим децата да взимат пример от него.А не по цял ден да ходят на уроци по математика и чак по 3 езика да говорят.Объркахме си децата.Това лапе е готово за живота.Ще оцелее и на пустинен остров да го оставите

22

Анонимен

преди 6 години

Хванете го, преди да го хвана аз !

21

Анонимен

преди 6 години

v amerika i takiva gi prashtat v zatvora

20

БЪЛГАРКАТА

преди 6 години

ДО 11 НА БЪЛГАРИНА НЯМА ДА МУ ПИСНЕ. ТОЙ ТЪРПИ ВЕЧЕ 28 ГОДИНИ. ЯВНО МУ Е ПРИЯТНО ДА ГО МАЧКА, УНИЖАВАТ, ДА СЕ ПОДИГРАВАТ ТОВА Е. ОСМАНСКОТО РОБСТВО Е ОСТАВИЛО НЕИЗЛЕЧИМ ОТПЕЧАТЪК В СЪЗНАНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ. РОБСКА ПСИХИКА . УБИЙ МЕ ОБИЧАМ ТЕ.

19

Перничанин

преди 6 години

Полицията е на такова високо ниво, че не може да хване и 15 годишен. Майко мила.

18

(-_-)

преди 6 години

Трян си бере, не краде! И пак няма да има последствия, защото не е пълнолетен.

17

Анонимен

преди 6 години

На едно сираче веднага поставяте снимка, а на углавни престъпници най-много инициал да видим! Защо ли?

16

до 15

преди 6 години

Не е точно така! Именно в цивилизованите държави ефективното осъждане е доста трудно. Едно е оперативна информация, друго е доказателства годни да издържат в съда, и трето протакането по инстанции! Това важи с пълна сила особено за непълнолетните в така наречените правови държави. Колкото е по-цивилизована една държава, толкова по-трудно се влиза в затвора. За това там където има диктатура, престъпността е почти нулева!

15

Анонимен

преди 6 години

Веднага да го направят депутат, или направо министър на икономиката, че Караниколов не се справя с национализацията на ключови предприятия във ВПК.

14

Анонимен

преди 6 години

Трян???

13

От 5

преди 6 години

Аз също съм за наказание, но отнемане на живот, крайници...това не е наказание! Това е убийство, осакатяване! И защо за крадците на милиони, измамниците, групите за отвличане, наркопласьорите и убийците дори, няма такива наказателни мерки? Пак мерим с различни аршини! Пак за милиони няма закони, а за кокошка няма прошка!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Дори само снимката е достатъчна, за да разберем, че краде :D

11

месара

преди 6 години

отдавна призовавам да се отворят трудовите лагери ! всичката *** там , няма малолетен , няма пълнолетен , да чукат камъни срещу една паница чорба на ден - който оцелее оцелее ! политиците не виждат ли какво се случва ?! всеки ден се пише за престъпления извършвани от ( роми ) , ами на българина на края ше му писне ! тогава какво ще правят тези политици ?

10

Шаран-БГ

преди 6 години

Обявата трябва да бъде: ИЗДИРВА СЕ ! А ограбените имат ли право на живот?? О,да !не само право, но и задължение отново да съберат някой-друг лев и някой друг итегриран и отрасъл на социални помощи индивид, да ги ограби отново!!! Може ли някой, който взема една шапка пари на заплата, да обясни: КАКВИ СА МЕРКИТЕ, КОИТО СЕ ВЗЕМАТ, ПРИ ТАКИВА СЛУЧАИ? Изчакват се осем години и като извърши обир с убийство - в затвора, под крилото на Държавата ????

9

Крум

преди 6 години

Като няма наказание що да не продължи да краде.Отрежи му едната ръка и да видим дали пак ще краде

8

bolbov

преди 6 години

Ако написалия материала е честен трябваше да започне така:,ББкраде,ЦЦ,крадеЦВ открадна и избягаДПкраде,РОвч.краде,ГГ,краде много хора крадат,накрая и този почна да краде купи със стотинки защото милионите са откраднати.