10

риторично

преди 6 години

До УмникПерат, плакнат. простират прането... и аз му викам нормални процеси, които протичат дори в пустеещи градчета.

9

Анонимен

преди 6 години

Същото положение като в путинова Русия - отчаяние, мизерия, младите бягат на Запад, огромни територия с по няколко хиляди старци....

8

Анонимен

преди 6 години

Строи се там, където има работа.Запустяват села, изпразват се малки градчета, защото хората не могат да съществуват без да работят. Не са роми, никой няма да ги хрантути на соц.помощи.Ромите пък прииждат към големите градове, защото за тях помощи има навсякъде,а "у градо" има повече възможности за аванта. По селата вече не останаха работливи старци - измряха, и няма от кого да се краде реколтата от дворчето и агнетата и телетата, отгледани с много труд.

7

www

преди 6 години

ДА СТРОИ СЕ САМО С ПАРИ ОТ ДАЛАВЕРИ...

6

До Ани

преди 6 години

Тя България вече е пълна с римляни , най-малко по 5-6 римлянчета имат. С техният умствен капацитет България ще стане империя!

5

Ани

преди 6 години

Колкото и да им е мъчно на руснаците, България се възражда.Отмират присадените ***.Здравото ще остане и ще пребъде дори след като Третия Рим падне.А както беше казано, Четвърти Рим няма да има.

4

Анонимен

преди 6 години

България пустош, но пък се строи здраво!?----------------------Изводът оставяме всеки да си го направи сам. :)

3

ХМ

преди 6 години

Това на коя програма е правено?

2

Умник

преди 6 години

Четете все едно Дявола чете Евангелието. Съвсем нормални процеси са това, макар и за съжаление. Пустеят малките населени места, строи се в големите градове. Бъдещето на голяма част от селата е да изчезнат за дълъг период от време, докато не се обърнат нещата поради ред причини. А близкото бъдеще на големите градове е да се увеличават и да има пазар за новите жилища. Кое не е ясно?

1

zeus

преди 6 години

Хора няма, пари няма, жилищата пустеят, обаче балона с цените им се надува, мила родна картинка :)