18

Анонимен

преди 6 години

До ОруелКакво значение ,има откъде са тръгнали бе *** ? В момента са най-влиятелната ,елитна ,развита,богата и велика страна за всички времена ,та това какво общо има с Индианците ,русофилче смешно ?

17

Анонимен

преди 6 години

Даа, наистина мерките са сериозни. Както се очертава великорусите, малорусите и новорусите ще трябва да ходят до Киев за да се молят за визи за САЩ.

16

до 10

преди 6 години

ама по-добре е, по-малко хора е по-добре, иначе става навалица. така че те освен кравички имат и техника да си обработват и царевицата, споко. не е куту у наше село да се копа в 12 на обед с кирка и мотика.

15

Анонимен

преди 6 години

Имам си щатски паспорт и в *аната европа и пари да ми дават не бих живял.

14

Оруел

преди 6 години

Тия забравят откъде са тръгнали.А искали ли са визи от индианците?

13

111

преди 6 години

До ЩирлицТебе те боли ,обаче в САЩ има над 300 000 българи и останалите хора се интерсуват.Това да не ти е Руската дупка ,че никой да не го интерсува ?

12

Наблюдател

преди 6 години

До Анонимен 9Който иска да се реди за америчка виза. На мен и пътя да ми платят пак няма да тръгна за там.

11

Стамат

преди 6 години

Правилно!Трябва да си пазим държавата от навлеци и безделници и крадци и знам ли каква още и'змет.

10

---

преди 6 години

сбъркали сте му името на рептила като го наричате Рекс Тилърсън ----а то е ТИ РЕКС

9

Кравария

преди 6 години

И за какво ми трябва да ходя в страната на краварите и бандитите -да давам по 500 долара за час на паркинг в центъра на Ню Йорк и големите градове,да попадам с центъра на тайфуни, наводнения и урагани,или физиономията ми да не се хареса на някой кравар и той да започне да стреля по мен с пушки, пистолети, гранатомети и картечници.Търсете в YouTube - "Fight in McDonald's", "Fight in Walmart" за да видите истинския живот в Кравария. Пък ако има още мераклии за трудов конц-лагер нека да ходят.

8

Анонимен

преди 6 години

той перчема изгони доста само със спечелването на изборите, а от политиките му що народ замина за Канада и други държави, никой не им се натиска да ходи, да си копат царевицата сами

7

Анонимен

преди 6 години

САЩ и ЕС имат договор за безвизов режим, но за членката на ЕС България не го спазват. Членка на втора скорост, продукти второ качество - всичко е второ качество, страна от Третия свят, депо за черноработници и пазар за западни стоки. ЕС вместо да наложи реципрочни мерки на САЩ, от Брюксел се изплюха в лицето на Българите. И янките най-нагло xpaчат в лицето на българите, а *** се гуши и се усмихва свенливо и се реди за американска виза.

6

Анонимен

преди 6 години

А американските граждани които посещават българия подават ли молби за визи и ходят ли в българското посолство на интервюта?

5

Кекс Таласъмсъм

преди 6 години

Трябва да си луд за да искаш да ходиш в страната на Рекс Тилърсъновците. Най-добре ще е ако се изолират напълно от останалия свят.

4

До амерекан

преди 6 години

Яж царевица с гмо хахаха

3

Няма проблем

преди 6 години

Българин да си вземе американска виза Аз имам 10 годишнаВиж за Блядистанци е почти невъзможно

2

Европеец

преди 6 години

Имаме си ЕС милиони пъти по хубав континент е Европа , нещем да ходим в сащ .

1

Анонимен

преди 6 години

те пък като са се засилили да ходят в пропадналите щати, ЕС да въведе реципрочни визови мерки за американски граждани