6

Тариката

преди 6 години

До Момомомо момо момо ... не така с лошо. Това тролене допреди 5-7 години вървеше, но сега и децата вече знаят, че цялата схема е една голяма измама (говоря поне за България). Въпрос на време е банкстерите да си платят, дано само хората издържат дотогава!

5

Анонимен

преди 6 години

До МомоВзели са франкове, да върнат франкове!..дали са взели франкове? а казал ли е някой на хората, че курса на франка ще се промени? считаш ли, че има и един човек, на който ако му бяха казали, че корсу ще се промени и с 5 цента, че щеше да има изобщо подписване на договора?всички раздадени кредити "във франсове" (дефакто в евро) - са абсолютен нонсен и тотална измама, за която ще си плати сега ... бъпросната бамка! мога да и напиша с дебели думи името ..замириса на *** ягоди ((

4

3245

преди 6 години

Поскъпването на CHF за една нощ с 30% спрямо EUR беше голяма далавера за:1. Жителите на конфедерацията2. Определени хора, които знаеха какво ще се случи само ден по-късноСлед падането имаше подобен прецеден с обединяването на марките, като източната стана равноправна на западната и увеличи стойността си 400% за една нощ, от което намазаха същите групи хора :) Информацията е сила!

3

Mopcku_

преди 6 години

Вярвате ли, че ей така случайно бяха пуснати кредитите в швейцарски франкове ? :) Замислете се кой освен конкретната банка отпуснала кредита печели и ще дойдете на мойта, че това си е било държавна политика. Защо пък в Швейцария не пуснат кредити в български лева ? Стабилна валута сме ... вързана към еврото :)

2

Анонимен

преди 6 години

До МомоТи не виждаш, но пък не съдиите в европейският съд виждат. У нас проблемът касае 2-3000 кредита, пощенска бълха ги ухапала, но в другите източноевропейски държави проблемът е мноооого сериозен.

1

Момо

преди 6 години

Взели са франкове, да върнат франкове! Какъв е проблема? Направили са го от тарикатлък, но са се прецакали. Сега да си поемат последствията!Аз проблем тук не виждам.