45

Анонимен

преди 6 години

сн. 7: хахахаха. Бункер, пък на няма и 4-ри метра под земята. Една бомба от втората световна не само ще го отрови от земята, ами и ще го изпепели без проблеми. Ама евала на продавачите. Знаят как да правят пари от тъ.потията на американците. Този бункер от станиол ли е?

44

Анонимен

преди 6 години

Като падне "бомбичката" този варел няма да ги спаси;)

43

Joko

преди 6 години

Покойният ми баща казваше: На света *** две категорий хора- *** и тези които живеят за сметка на глупаците.....

42

Анонимен

преди 6 години

На снимит една книга не видях!!! Това е показателно :(

41

off

преди 6 години

***

40

Анонимен

преди 6 години

Гол идваш на този свят и гол си отиваш- за какво е всичко това.Живей днес не утре

39

муспи

преди 6 години

Нова находка на евреите! Бункерите за бедни макар и предвидени за много хора, с физкултурен салон и помещения за парти, е само за смесени раси - като белите ще са най малкото и ще работят чистачи на клозетите.

38

Анонимен

преди 6 години

Никой не знае какъв ядрен удар ще е, колко силен и къде. Ако е мащабна война около С.Корея, ние спокойно може да се покрием за няколко месеца, и то само докато има ветрове в нашата посока. Интернет не виждам защо да няма. Бомбите едва ли ще паднат точно върху сървъра на някоя бг фирма. Дори няма и да са в България. Нищо не се знае, може това да е единствения метод на комуникация, хората ще намерят начин да подкарат някаква интернет връзка, щом инфраструктурата я има. По скоро да спрат гсм-ите

37

много филми гледат

преди 6 години

Това от снимките в реална обстановка няма да изкарат и 1 година вътре, защото в бункера е важно да имаш чиста храна, вода и кислород, а не канапе от кожа и монитор(какво интернет връзка ли ще чакаш след ядрен апокалипсис???) с някакъв радио предавател. Иначе умни хора забогатяват докато продават такива тъпотии. За нещо което няма да стане в близко бъдеще.

36

Ха-ха

преди 6 години

Преди хиляди години са строили пирамиди, ся си правят бункери.... Толкова години еволюция и все по надолу затъвале!

35

Анонимен

преди 6 години

До тонкатаСАЩ са 200 годишна нация създадена от крадци, убийци и мошеници.За 200 години нищо не се е променило!За Мухобойко, който е изкарал цяла България на сергията и продава на едро на който плати най много съм съгласен с теб.

34

varg

преди 6 години

Аз си имам оборудван бункер безплатно и не се притеснявам от никаква война.

33

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАдът ще трае три години, три декади, или там нещо си по три, за какво са ти тръби и кабели, ток, вода и нет няма да има, дърпат шалтера на зомбитата, а канализацията ще е отгоре, но електромера може да го ползваш за километраж тренировки с едно динамо. шнорхела предвиди ли да издържи цунамито до Сливен?

32

Анонимен

преди 6 години

"Той е построил един такъв и за своето семейство, в което е изложил 58-те си лични оръжия"Момиче, четеш ли това, което си написала?Никакви скривалища няма да ги спасят!

31

Анонимен

преди 6 години

Значи: не ви трябва бункер за 36хил$. Това което направихме ние на село в двора: 15м контейнер за 5хил от варненското пристанище, 10м дълбок изкоп, метални тръби за кабели, вода и въздух, изолация 2 хил лв, дупки за вартите (2 изхода, 1 бекдор всичко се случва) водни помпи и климатик, баня, склад, мебели, 2 двуетажни легла, провизии за 4 човека за 6 месеца. Всичко излезе около 15хил лв. С отделен електромер и кабелен интернет.

30

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Да стряскаш насън краварите ...Безценно !

29

ТHE Патриот

преди 6 години

в тия бункери едно че ще си удължат агонията само друго че след няколко месеца ще превъртят тотално и я се се избили взаимно я са се самоубили,май по изгодният вариант за всички е ФАЩ да престане съм психичноболната си имперска политика а ?

28

Кака Корни

преди 6 години

Аз лично съм спокойна за сина си,защото и той ще се скрие в такъв хамерикански бункер,ако моят другар Ким прати ракетите към Кравария.Урааааа.(:(:Като се замисля преди години се чудих къде да го пратя да се изучава,в Северна Корея,Русия или ФАЩ,но с мъжо решихме да го изпратиме като шпионин при краварите.(:(:(:Постоянно се оплаква момчето,че не му се седи там,защото е много гадно,но нека си натиска парцалите и да си седи на гъзо.(:(:

27

Мучачос

преди 6 години

Продавам си избата за 20 000 долара на средно заможни американци,заредена с бъчва вино,мускатова ракия,туршия,кисело зеле и два бидона с изворна вода.На прозорчето е бабината черга от Козяк,против радиация.Търгът започва сега.Моля наддаване!

26

Енвер Ходжа

преди 6 години

В САЩ да не видят нещо от Албания и веднага го копират.