18

криста

преди 6 години

Много мила снимка и много сладко детенце ! Има много красота в думите на Серина и много любов ! Да са живи, здрави и щастливи !

17

Анонимен

преди 6 години

Гребкините и хвърлячките също са много мощни. Някой помни ли как изглеждаха ГДР-плувкините в раменете и ръцете? Малко ги отразяват в медиите обаче.

16

Анонимен

преди 6 години

Права е,хората са различни. Колкото тя ми е неприятна на външен вид,също толкова отблъскващи са прехвалените анорексички Никол не знам си коя,дето чете времето и онази дизайнера,която като говори,трябват субтитри. Тези ще умрат от глад,само да са на пазара.В крайна сметка, Серина си изкарва парите с труд. Дали е правилно или един спортист да взима толкова е отделна тема.А ония- с вдигане на краката на разни дядовци. Ами Серина е по-симпатична.

15

Анонимен

преди 6 години

Съществува легенда,че е имало Папа-жена. По тази причина,през средните векове е имало ритуал "coram populo" или "проверка на пола". Пред събралите се хора,новоизбраният Папае обличал дълга роба,като отдолу е бил напълно гол.После е сядал на стол с дупка на седалката. Млад духовник се приближавал и е поглеждал отдолу какво се подава.Дали и Серина няма нужда от такъв ритуал?

14

Анонимен

преди 6 години

Честито тате. Кога ще покажете майката ?

13

Анонимен

преди 6 години

каквото и да дрънка Серина, не мога да приема за нормално , че тя има по-голе мускули от Джокович и Мъри взети заедно. Това само с гена ли може да се обясни или химията е надделяла. Известно е, че американците винаги минават метър при допингтестовете. Това е доказано, даже и анонимните бяха хакнали сайта на допигагенцията и вътре пишеше кой какви препарати ползва, уж че е болен от еди какво си. А такива като нас и руснаците ги скъсват от проверки и наказания

12

Дуди

преди 6 години

Ако се е метнала на татко си, малката има голям шанс да бъде женствена!

11

тнт

преди 6 години

Все пак Серена има избор в какъв спорт да насочи детето си. Освен тениса има и други спортове - борба,вдигане на тежести,бокс...

10

Анонимен

преди 6 години

И на Хайди Клум са и се подигравали, че е дълга и кльощава.

9

д-р Дрегер

преди 6 години

Какво пък да не им е наред на сестрите Уилямс? Яки кобилки, и ние си имаме такива. А тия са и црни, което засилва впечатлението.Но за всеки влак си има пътници. Аз Серина не бих я пропуснал.

8

Анонимен

преди 6 години

На всички е ясно, че Серина ползва допинг, но смее ли някой да обвини американски спортист в употреба на стимулиращи средства? Абсурд.

7

ззз

преди 6 години

Факт е че не всичко им е на ред на "сестрите" Уилямс. То не бяха тестове, то не бяха недомлъвки и полу-истини.Така и не се разбра дали нещо с хромозомите им е объркано или просто са прекалили с вземането на медикаменти и мъжжки хормони.

6

Анонимен

преди 6 години

Абе някой да ви я дава на вас бебората. Тя жената си я гледа и си я обича. Пък и не иска да е златна медалистка в художествената гимнастика. За нейния спорт е идеална и се възползва от предимството си.

5

vlady

преди 6 години

Дано все пак детето не стане такова чудовище Годзила Уилямс.

4

Анонимен

преди 6 години

Значи и в Щатите си я знаят.

3

O_O

преди 6 години

Какви ли комплекси или психични отклонения трябва да имаш, за да обиждаш бебе за външния му вид.

2

Бачкам

преди 6 години

Серина е мъж, а бебето е осиновено

1

Jj

преди 6 години

Страхотно написано :) Страхотен спортист и ролеви модел. Браво! :)