84

Аман от селяния

преди 6 години

Тоя град се е развивал и управлявал добре само от хора които са се родили и живели в него, най-малкото защото по неволя са наясно с проблемите му и живеят с тях. Крайно време е кмет на София да може да бъде само човек който е роден и израснал тук.

83

Невероятно, но факт

преди 6 години

*** самоковска е получила прозрение.

82

Joko

преди 6 години

Сетила се Мара да се побара !

81

Анонимен

преди 6 години

До 78Мале, голема мисъл, големо нещо.

80

Анонимен

преди 6 години

До 80И според кого е тая истина, щото всички факти в България сочат обратното.Селяните се радват точно на павенца, на калдаръмчета и други подобни настилки, които им напомнят вкъщи, на селу.Останалите хора искаме да караме, без да ни се чупят колите и бабите ни да могат да пресичат, без да си чупят глезените, мерси.

79

Анонимен

преди 6 години

До 81Дядка, вече сме 2017-та, свери малко часовника, не може вечно да се живее в миналото.

78

3M

преди 6 години

Веднага да махате всички павета! Нещастниците, които ги наложиха да влизат в затвора доживот!

77

Анонимен

преди 6 години

Понеже паветата са много гадна настилка след 1989г.сумати танкери превозваха павета по Дунав към Германия и Австрия.Тогава един "бизнесмен"се кахъреше,че били много тежки и не можел да товари по много,а ония плащали доста пари но за бройка.

76

Анонимен

преди 6 години

Истината,е че паветата са по- добрата настилка.Но това селяните няма как да го знаят.Обаче трябва да се поставят професионално.Павьори вече няма.Второ полагането на асфалт е по лесно и се краде повече.Трето паветата като ценна суровина отиват във вилите на управляващите от ГЕРБ.Преди при всеки ремонт се крадяха по малко и разреждаха,сега Фъндъкова краде на едро по цели булеварди.Нека покажат къде отиват хилядите павета.Ако смеят.

75

Анонимен

преди 6 години

А ако имаш очи и уши ще можеш и да разбереш истината а ако имаш кола още повече. Стига тролеите.

74

Анонимен

преди 6 години

За да разбереш защо паветата са по-добри от асфалта трябва и да умееш да мислиш, а това явно не се удава на много хора.

73

Щирлиц

преди 6 години

Вън от кметството!Стига фокуси,стига цап-царап.

72

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова : Махам павететата защото Бат Боци Суджука каза, че от тях не можело да крадем !

71

Az

преди 6 години

Иска асфалт , защото много скъпо излиза с павета и ако трябва чак до бул. Левски да се редят, няма да остане за крадене.

70

Тъпи

преди 6 години

Черен асфалт-печка през лятото ,тогава не се оплаквайте колко е топло през лятото.Гранитните павета и дърветата охлаждаща София

69

софиянец до анонимен

преди 6 години

Лично аз застъпвам мнение да се разкарат скапаните павета ! Може да живееш ОКОЛО Дондуков, но не и на САМИЯТ Дондуков ! Събуждаш се значи нощем и се чудиш, корейците ли прелитат с ракета над София или автомобил тропка по павенцата ! Освен визията, която изобщо не искам да коментирам, освен прахоляка има и ШУМОВО замърсяване ! Пак ти казвам - павирай си апартамента ако искаш !

68

Анонимен

преди 6 години

Видя се, че "наш'те" 'ора не могат да редят павета, та затуй павета.

67

Анонимен

преди 6 години

До Пак ли?!Селчо, стига писа от нови профили. Не си от София, всички, които живеем в непосредствена близост до павирани булеварди, изпитваме силна неприязън към тях, това е. Незачитането на чуждото мнение е една от най-видните селяндурски черти, отивай си у родния край.

66

Анонимен

преди 6 години

Данче, смени професията с тротоарна труженичка! Тогава може и да разбереш, че и златни да направиш улиците, до тях трябва да има и тротоари!!! Дано следващият кмет да върви по земята, та да помисли за пешеходците! Между другото, полегналите полицаи са само издръскан асфалт ...

65

Пак ли?!

преди 6 години

Тук едни дето вчера са се преселили в София, ако са налазили форума. Е, ще трябва да ви открехна, че ще трябва да поживеете поне 50 години в София, за да посвикнете с новите за вас неща. Паветата са едно от тях. Друго ново за вас е, че софиянци караме значително по-нови коли от вас и не се състезаваме кат вас пияни по улиците у булевардите на София, за да ни пречат паветата.