10

Анонимен

преди 6 години

Ако искате в страната да има ред,махнете всички възпитани при социализма кадри и сложете съвсем нови хора,без значение колко са образовани! Патриотично настроени и най-обикновени хора със средно образование ще са по-добри правопазители от тези червени проводници,които постоянно назначавате вие- махнете ги,махнете ги веднага,ако искате България да тръгне напред!

9

Ванко

преди 6 години

Ще излезе вярна приказката:От всяка глава дим излява!Е кой ,как и ако не с пазрлък се постига квалифицирано мнозинство?Вие у вас не можете да го постигнете,ама всеки се пише демократ!

8

Рая

преди 6 години

Щом Парламента си ги гласува и избира,логично е да може да си ги отзовава когато не работят или сгафят ,демокрацията е това.

7

Анонимен

преди 6 години

Имената им можеше да бъдат посочени само с точки (.......... ..........) Няма никакво значение как се казват и кои са. Те са вече при корумпираните, избрани са от корумпираните. Очаквайте резултати. На оня свят!

6

Анонимен

преди 6 години

Самият начин на избиране е независим и порочен! Срам е това!

5

11

преди 6 години

Независими членове? В цялата ни съдебна система само думата независим е независима. Всички останали са зависими от парите.

4

цирк

преди 6 години

И къде тука е независимостта на съдебната система щом политиците си назначиха пазачи за техните безобразия!?

3

Анонимен

преди 6 години

На бг и трябва един бандит с възможностите на пабло да воюва със държавата

2

Хах

преди 6 години

Парламентът избра новите 11 национални ПРЕДАТЕЛИ, които да гарантират спокойна среда за бъдещите кражби и измами!Няма как да сме правова държава, когато ВСС ти е съставено от плазмодии на каишка, които предават сънародниците си за дребна заплата.С две думи днес е срамен ден за България!

1

Темида

преди 6 години

Как така само за съдебната система винаги постигат консенсус нашите депутати.Ама нали народа е *** и не вижда къде е най-големия проблем. Нека протестират за простотии, той съда си знае работата.