29

Анонимен

преди 6 години

Сила разбира се: комунист,ислямист и романист само от тояга разбира!

28

Анонимен

преди 6 години

На тази снимка Тръмп е заприличал на Командира от ДСБ :))

27

Иде воина

преди 6 години

Напоследак никой не говори за Мир всеки говори за воина ту тия ще напада ту ония.Маи трябва да си стягам мешката че Третата световна война *** на вратата.

26

Ментора

преди 6 години

Прекомерното натягане на проблема "Северна Корея", постоянните заплахи към страната носи само негативи за САЩ!Тръмп обаче извлича лична изгода, като се представя като твърдолинеен лидер в очите на народа си!В крайна сметка унижението ще е за САЩ , защото е безумие да се изправят срещу страните на БРИКС- Китай , Индия , Русия , ЮАР и Бразилия!Дипломацията на Русия отново е на ниво за разлика от заплашителното дърдорене на Тръмп!

25

Анонимен

преди 6 години

Речта на Тръмп пред ООН-комично джафкане на побеснял пинчер.

24

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

РУСИЯ И КИТАЙ ВИНАГИ СА ПОДКРЕПЯЛИ ДИКТАТОРСКИТЕ РЕЖИМИ И ВИНАГИ ТЪРГУВАТ С ЕМБАРГОВИ ДЪРЖАВИ ! ЦИВИЛИЗОВАНИЯТ СВЯТ ТРЯБВА ДА СПРЕ ВСЯКАКВА ТЪРГОВИЯ С РУСИЯ И КИТАЙ ! ПОДОБНИ НА КИТАЙСКИТЕ БОК.ЛУЦИ МОЖЕМ ДА ВНАСЯМЕ И ОТ ДРУГИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ , А МОЖЕМ И САМО ДА СИ ПРОИЗВЕЖДАМЕ БОК.ЛУКА ,ПОНЕ *** ЛЕСНО СЕ ПРОИЗВЕЖДА ,АКЪЛ НЕ СЕ ИСКА ! МОДЕРНИЯТ СВЯТ ТРЯБВА ДА СЕ ДИСТАНЦИРА ОТ РУСИЯ ,КИТАЙ,ТУРЦИЯ,СИРИЯ ,ИРАН ,ПАКИСТАН ,АФГАНИСТАН ,САУДИТСКА АРАБИЯ И ОЩЕ НЯКОИ СТРАНИ !

23

Кореец

преди 6 години

Долу Ф А Щ!!!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Абе, какво стана с прехвалената американска ПРО? Северокорейците 2 пъти изстреляха ракета над Япония и двата пъти американците разбраха за това когато ракетата беше вече на дъното на океана...смешна работа.

21

Анонимен

преди 6 години

Речта на Тръмп е за *** като него. Ясно е, че няма как да "унищожи изцяло Северна Корея" защото това значи той да затрие и половин Япония и 2/3 от Южна Корея. Мислете бе, хора.

20

Гюро

преди 6 години

Ама другари,изчакайте указанията от др.Кутев!На др.президент речта на Тръмп е харесала,а вие плюете предварително!Организация бе хора!

19

Анонимен

преди 6 години

Крепителят на "севернокорейската заплаха" е САЩ, които непрекъснато нагнитат напрежение с военното си присъствие. Ето сега увеличиха и военния бюджет за сметка на населението си. Ако подпишат мирен договор нещата ще се наредят.

18

и Пословица

преди 6 години

Лисица дето лае, не апе!

17

Нека говорат!

преди 6 години

оно друго не моатШопо

16

и са шо?!

преди 6 години

Първата реч ще я последва вторяа реч ..и т.н.Тоя може само толк-шоу да направи видя се!

15

Анонимен

преди 6 години

Защо не нападнат Колумбия, която им внася дрога? Само обикалят и симулират борба с трафика на дрога.

14

Ghost

преди 6 години

Нобелова награда за мир!Веднага!

13

ТHE Патриот

преди 6 години

Браво на ФАЩ успяха да обърнат срещу себе си всяка една страна способна да ги заличи от земята,Русия,Китай ,Северна Корея,Иран е на това се вика каубойска дипломация да настроиш целият свят срещу себе си ,браво ,аплодисменти!

12

срам и позор

преди 6 години

Не може нормално мислещ човек да одобрява заплахи срещу суверенни държави и то от трибуната на ООН,и то от страна която прави кървави агресии,създава терористични групировки и прави преврати,с две думи крадеца вика дръжте крадеца.

11

Анонимен

преди 6 години

Тоя път им се разпрепераха здраво телесцата на корейците!Питате как са се разтреперали ли? Ще ви кажа.Треперат като желиран крем като го тропнете с чинията върху масата. На вълнички треперят. Тръгва вълничката, подува се мястото, вдлъбва се, подува се, вдлъбва се, втора вълничка идва от другаде на същото място и ритмите се променят. Като сложиш ръка, усещаш треперенето все едно е тресене. Удря те ту по единия пръст, ту по дланта и това бързо и навсякъде.Ето така се разтрепераха.

10

Българин

преди 6 години

Рано или късно този режим ще падне.