40

Пламен

преди 6 години

До АнонименНяма как да го разберът това. Наричат ги "братя" и това е :D

39

Анонимен

преди 6 години

Една интересна страница от фейса, slavorum има над 400 000 уживатели, обърнете внимание кой са най големите ***. Точно на тия който даваме гражданства.

38

Анонимен

преди 6 години

До алоха"Босна както и Херцеговина са различни държави бе неграмотни ..."---Ало-ха-ха, Държавата е ЕДНА - Босна и Херцеговина, нищо, че има "и" по средата.Да си чувал нещо за държавата Тобаго и Тринидад? Не, нали?Така, че "бе неграмотни" май се отнася за теб, а?

37

Арнаутина

преди 6 години

Сърбите след като са от ,,Моравия'' направо да им дават Българските паспорти.Никакви сърби не са.

36

Анонимен

преди 6 години

- ти си сръбче - а дедо ти е шумкарин

35

Анонимен

преди 6 години

Аз съм българче свободно, в край свободен аз живея, всичко българско и родно любя, тача и милея.

34

алоха

преди 6 години

Босна както и Херцеговина са различни държави бе неграмотни, проверете си последното изречение. Не може да напишете Косово, Босна и Херцеговина и др.

33

алоха

преди 6 години

Босна както и Херцеговина са различни държави бе беграмотни, проверете си последното изречение. Не може да напишете Косово, Босна и Херцеговина и др...

32

ognyanz

преди 6 години

До колкото разбирам от написаното, кметовете дават само адресна регистрация. За гражданство се кандидатства в София, големият рушвет се взема там. И едва ли ги карат да рецитират "Аз съм българче".

31

читател

преди 6 години

Гражданство трябва да се дава след 5 г пребиваване след полагане на испит по Български Език и История. Те трябва да имат чисто съдебно досие и да докажат стремеж към интегриране в българското общество.Иначе ще се натъпчем с руснаци и подобна ***.

30

PD

преди 6 години

Хайде пак някой да разясни? С какъв статус влиза в БГ сръпа, или макето. На какво основание кмета му издава регистрация? Как е влезнал издирван от интерпол, и как точно кмета, вероятно трябва да знае? И как точно за 50 евро, има извършени неправомерни действия от граждани, които не са наказани, но акцента е върху рецитацията на "Аз съм Българче..."Стига толкоз. Само на мен ли ми прави впечатление липсата на информация и манипулативноста на написаното?

29

Младши

преди 6 години

Какъв им е проблема да рецитират- те наистина са такива,с изключение на цигите и шиптарите де!

28

Анонимен

преди 6 години

Браво, тези кметове са по-големи патриоти от лъже патриотите в парламента!

27

Анонимен

преди 6 години

Ей,изглупели журналистчета: какви чужденци са нашите Българи от Македония и Бесарабия бе,ей??!! Чужденци са вашите туркоромани а не нашите Българи бе ей,неграмотници!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Абе, откак се помня, тези югославяни, все имат някакви вътрешни бунтове, брожения, войни, кръвопролития, трепаници. Не са май много читави. Не са миролюбив народ, както нас. Лично мое мнение, да не им се доверяваме много, много. Да стоят по-далече от нас.

25

x

преди 6 години

Когато Македония влезе в ЕС ще се свърши с българофилството им.С Македонията преиграваме отдавна.Кой каквото иска да си мисли по въпроса.

24

Анонимен

преди 6 години

В Германия се казва Немски гражданин от български произход. Чужденците винаги ще ги определят по произход и никога няма да ги сбъркват с немците. А тук как е?

23

Анонимен

преди 6 години

Eдин познат скоро взе английски паспорт - изпит по английски,изпит по история ,80 страници попълване на документи , 5г Работа Легална , и церемония с клетва за вярност и какво ли още не ! А,тук какви са условията?- правят се на българи,малко връзки,далаверки и хоп европейски паспорт .и нашите властимащи го знаят и си траят,пък после искат в шенген.

22

Ники

преди 6 години

Според мен е лицемерно. Те ще го изрецитират, но това е цената на това кмета да предаде народа си и така или иначе да вземе кинтите.Със стихотворение не можеш да измиеш корупцията от лицето си. Даже смятам, че е по-зле. Хората веднъж и за винаги запомнят лицемерието на народа който уж представляваш.

21

Анонимен

преди 6 години

БРАВО на селските кметове!!!!!!!!!!!!!!!!!