10

Тъпак

преди 6 години

Няма оправия. Същите неща са се случвали в САЩ преди век. Само колко сме назад във времето. И като няма оправяне се отдалечаваме още

9

Къде си бе ченге?

преди 6 години

Къде е БОЙКО ВЕЛИКОТО ЧЕНГЕ ?Къде е великоточвнге, когато бият изнасилват и убиват бабите ни за да им вземат 180лв пенсия? Къде е закона за индивиди като тея от Галиче. Нормално ли е години наред цяла България да им гледа наглите мутренски номера на това семейство? Бойко се ояде като *** и вече не го интересува нищо, освен саниране на тройни цени и тн...

8

Анонимен

преди 6 години

Този слея..к Чоков и копе...летата му, няма ли кой да ги озапти.

7

Анонимен

преди 6 години

"почти напълно унищожил посещаваното заведение, в което по това време обаче нямало хора."Кой го посещава значи?_____________________Заведението е постоянна обител на журналистическата и модератторската Мъдрости. Те са невидими, но присъствието им е осезателно. Така че не пусто това заведение и не са сами създателите на тия Мъдрости.

6

Изрут

преди 6 години

За Галиче не ми пука. Да ги обгазяват със Зарин и да лишат България от тия ***

5

Анонимен

преди 6 години

"почти напълно унищожил посещаваното заведение, в което по това време обаче нямало хора."Кой го посещава значи?

4

Бай Иван

преди 6 години

Т'ва се вика държава. 10 години не могат да се справят с кмета и хулиганите в едно село, а ще ми борят корупцията във властта, съда и МВР. Пълен смях.

3

Анонимен

преди 6 години

Всички Чоковци да се евтаназират, ама не само в Галиче! Снимали се били с баш суджука и са недосегаеми, симитлийски цъpвyлaни!

2

Анонимен

преди 6 години

Богати селяни живеят там щом имат дискотека.

1

Анонимен

преди 6 години

Ей..ама от това галиче ще тръгне третата световна война :-) :-)