24

Анонимен

преди 6 години

"През 1885г. сме били 3 милиона население,но сме имали със 100 училища повече от сега,когато сме два пъти повече."ДА, САМО ДЕТО ГРАМОТНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ТОГАВА Е БИЛО ПОД 2%.

23

Анонимен

преди 6 години

80-те и 90-те каква мизерия беше ходенето на училище, сега си е направо приказка.

22

Димитров

преди 6 години

Сега предпоставките са децата да са с многократно по добре откъм дисциплина, спрямо преди. Родителите могат вече да следят ОЦЕНКИТЕ и ОТСЪСТВИЯТА онлайн по всяко време, на синът ми съм му сложил GPS часовник и знам каде е по всяко едно време от деня. Мога и по телефон със ап да следя на кои телефони звъни. Хулиганите в училище винаги ги е имало и ще ги има, но те са единици, и не са виновни че са от най утаячните семейства или от малцинствата.

21

Анонимен

преди 6 години

Макаренко много помага в кризисни ситоаций!!!!

20

Русия

преди 6 години

Демократизъм

19

АНТИ

преди 6 години

През 1885г. сме били 3 милиона население, но сме имали със 100 училища повече от сега,когато сме два пъти повече.

18

21

преди 6 години

Едва ли има по -безсмислена институция в 21 век от училището .Нещо от 19 век ни се пренася уж модернизирано в 21 век.А истината е ,че интернет го направи безмислено . Но явно още десетилетия трябва да се набие в *** кратуни на мнозина тартори на културата това нещо .

17

Кой?

преди 6 години

Заплатите на учителите са най-малкия проблем. Ето затова няма да има учители!

16

АНТИ

преди 6 години

Питат ли ме дей земята,на Балкански кръстопът.Общинари депутати,дето мамят и крадат.Тамо аз ще отговорятук корупция вирей.И с цени все по-нагоре,много тежко се живей.Българийо грабиха те,поколения наред.Всичкото ще се оправи,с нов режим на Пиночет.

15

Анонимен

преди 6 години

Преди години в гимназията имаше една групичка бабаити която тормозеше всички в по същия начин, влизаха в час и шамаросваха по малките - даскалите ги беше страх да си отворят устата за да не ядат бой, директора също. Един ден обаче влязоха в нашия час и набелязъха едно тихичко ново момче за поредната гавра - беше ми жал. В момента в който обаче тартора им го докосна, тва момченце го преби от бой пред всички като куче - не го очаквах. Другите бабаити се наакаха и никога повече не стъпиха в час...

14

Тео

преди 6 години

Изключването не решава проблема - тези са като горещ картоф - все едно да го хвърлиш, все ще попадне в ръцете на друг човек или училище. Решението е да почукат малко камъни в кариерата или да поработят шест месеца някъде, където няма да им е толкова забавно. Щом има престъпление, трябва да има и адекватно наказание. В противен случай само ще ги местят по училищата и пак ще правят золуми. Така или иначе с толкова интелект освен зидаро-мазачи друго от тия не става!

13

Helleborus

преди 6 години

Той може и да не е искал да бъде в училище. Държавата дели семействата на родители, които кучета ги яли и деца, които са нейни и тя си ги гледа, все едно ги е родила. Семейството не може да живее разделено. Ако искаш детето да е добре, помогни на цялото семейство да се издигне малко над престъпността. Дай неквалифициран труд на бащата и майката, тежък, но да има какво да ядат, вместо да им даваш помощи от моите данъци, после помощи и за детето. Децата не могат да надскочат нивото на семейството

12

Анонимен

преди 6 години

Макаренковско училище и бой.Стига с тези човешки права и демокрация.Те човеци не останаха.Иначе управия няма да има.

11

Анонимен

преди 6 години

Бой-чин-овци! Три огради с бодлива тел и човек с пушка!

10

От спец доклад

преди 6 години

През февруари по време на обучение в гимназия бяхме увредени тежко трудно лечимо само за 26 минути в класна стая .Терористи ползваха високо вредна тежко терористична камера с СПИН активатори /лед скенери/Деца от малцинствата бяха обемно обсебени видимо с озверяващи тежко терористични педофилски програми насъкваха ги д а убиват деца отровени с хлор токсична вода.

9

Анонимен

преди 6 години

Съвсем възможно е да бъдат изключени????????Изключени?! Аз бих ги смазал от бой и после прекарал през месомелачката. Това си е за смъртно. Ако единственото официално наказание е изключване, то сигурно ще се стигне и до много по-тежко неофициално.

8

Затворете училищата

преди 6 години

Нагли престъпнци на власт около БОйко БОрисов внедриха тежко терористична педофилска видео техника във всички училища и в градини и ясли.През нея се провеждат нагли експерименти .Затворете всички училища,градини и ясли веднага ..НЯма неувредено дете.Уврежданията са трайни и трудно лечими..КАМерите са ЗАБРАНЕНИ ОТ чл.32 и чл.29 на ОСНОВНИЯ ЗАКОН

7

МустафаКемал Ататюрк

преди 6 години

Във всяко училище пише следното на входа в тази страна от третия свят: Добре дошли във вашия втори дом !

6

Анонимен

преди 6 години

Това са новите ученици - учениците на ГРОБ.Идолът им е прочел само Една книга, а те нито една.

5

Анонимен

преди 6 години

Да ви е честита новата учебна година !Наздраве ученици !