18

Анонимен

преди 6 години

Забранете тяхната партия ДПС,която иска те да имат права а ние само задължения,и нещата ще се оправят. Но те няма да се оправят веднага- ДПС вредителствува в България близо 30 години,значи още толкова ще трябва да почакаме след нейната ликвидация!

17

Исти

преди 6 години

Докато едните имат право само да бият а другите само да протестират,проблемите постоянно ще се увеличават! Но така е в червените държави- в нормалните не е така!

16

Шопо

преди 6 години

Решението е : ГРАЖДАНСКО ОПЪЛЧЕНИЕ !

15

Masato

преди 6 години

Без саможертва няма победа!Тука освен да мрънкаме,друго не правим

14

Чичо

преди 6 години

А бе рая покорна не разбрахте ли че с протести тази работа не става!

13

До 11

преди 6 години

Пиша за конкретния случай, но иначе си прав, че липсата на морал не просто в не малка част от ромите, но и като цяло в нашето общество, е голям проблем.

12

българина

преди 6 години

Какво се прави с куче коеро вечно хапе стопанина и децата му който го хранят???? Всичко но не и да му е в двора, стои гладно, в гората в земята, или свободен електрон в друг квартал. За сега ги подканяме да сменят квартала, но идва варианта съз заровено в гората

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Вярно е, че правораздавателната ни система не работи добре.Но не е вярно, че няма проблем с ромите. От тях зависи дали да се ползват от слободията, която щедро им се предоставя от безотговорните управляващиили да живеят като нормални граждани - работещи, плащащи данъци и спазващи законите. Една значителна част от тях предпочитат безделието, готованството и освен това се опитват да налагат дивашки методи за уреждане на взаимоотношенията между хората. Така не може!

10

гербист-столичан

преди 6 години

Нека да не се поддаваме на този призив за протести. Ние нямаме нужда от това, а инциденти се случва да станат. Нека да не бъдем дребнави, станалото - станало. То и децата вече взеха да стрелят и да убиват, случва се.

9

Анонимен

преди 6 години

Проблема тук не е в ромите, а в меко казано неработещата система на правораздаване. Като тръгнем от обидно меките наказания предвидени в закона, минем през някои мързеливи, прости и високомерни човечета в МВР и/или прокуратурата, възприели се като недосегаеми и несменяеми, и накрая приключим с безкрайно бивните съдебни процедури, нерядко бавени умишлени. Трябват ни строги закони и обществен контрол над полиция, прокуратура и съд, редовни доклади какво точно са свършили.

8

Родната п. ни пази!

преди 6 години

От МВР забранили рок-фестивала в село Секулово, Силистренско,за да не "разгневи ромите", защото бил музика, нетипична за тяхната традиционна култура!Но евала на пичовете, провели са си фестивала!Хората питат защо МВР не се разтича така, за да спаси съня на работещите българи от шумовия терор, създаван от безкрайните ромски сватби?Аз пък питам,има ли някой, който да не знае, че рокът не е типичен и за българската традиционна (фолклорна) музика? Но ние нему се гневим. Онези с привилегии ли са?

7

Анонимен

преди 6 години

Докато протестите се организират избирателно оправия не чакайте.

6

Зоната на Здрача

преди 6 години

то ясно, че справедливост за пребития няма да има, чайки, цаци, самальоти, но в Страсбург веднага да се самосезират чрез Интерпол къде е изчезналия ром, иначе от Хелзинки ще ги съдят за безхаберие!

5

Евроатлантик

преди 6 години

Нещо май има нарушение на правата на ромите.

4

MAD

преди 6 години

КОЛКО МНОГО СТАНАХА НАПАДЕНИЯТА ОТ ЦИГА-НИ КЪМ БЪЛГАРИ ЗАЩО ГО ДОПУСКАМЕ ? ЗАЩО ЕДИН ПЪТ ТОЗИ ПРЕМИЕР БОЙКО БОРИСОВ НЕ ИЗЛЕЗЕ ПРЕД МЕДИИТЕ И НЕ КАЖЕ НЕЩО ПО СЛУЧАИТЕ С ЦИГ-НИ ? ЗАЩО ДОПУСКАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВА ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО Е ЧАДЪР НА ТАЗИ ЦИГ-АНСКА ЗГА.Н БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И БСП БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦИГ-НИ БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МУ ТРЯБВА ЧЕСТНО И СПРАВЕДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО.

3

-

преди 6 години

Докато не се стегне българския народ, тази пасмина , *** ще продължават да бият, грабят, чупят, крадат, изнасилват без да бъдат наказани. Единственото наказание е народната "любов" в национален мащаб, да се изсипе срещу всичките тези слоеве на обществото.

2

123

преди 6 години

Като искате справедливост, раздайте си я сами. От тази държава справедливост няма как да очаквате. С тази *** на всичи нива, няма как да стане. Само правосъдие в мрака върши работа.

1

й

преди 6 години

Май трябва да препасваме всички по една сабя и един ливолвер и да се почваме.