43

anonimen

преди 6 години

Трябва да се изключат незабавно,ама нали ако се изключат ги е страх да не закрият училището.Всичко е за 3дена и разбойниците ще са пак на свобода.

42

Владислав

преди 6 години

Много моля да осовбодите учника. Той трябва да се възстанови от нанесената емоционална травма, в домашни условия с подкрепа на психолог заплатен от училището и ресурзен учител за времето на възстанояване. Арестувайте истинския виновник и агресор - учител. Щом се възстанови да го преместят в ареста и да дочака справедливата си присъда за нанесена емоционална травма, обида и публично унижение и уронване на престижа пред приятелите му съученици. Много моля!!!

41

Нов

преди 6 години

Бойчиновци ...

40

Веско

преди 6 години

Ами айде да ни уведомите какво са решили за съдбата. Че бият с колове не е новина.

39

Анонимен

преди 6 години

това са похвати на шведи,да се бият с мотики ,колове и брадви-семейни традиций!

38

риторично

преди 6 години

Къде е охраната през това време? Или той е само портиер?Проверили ли са ги за някакво опиа.ти, стимуланти, алкохол?

37

Анонимен

преди 6 години

Целия проблем идва от некадърните чиновници в министерството. Има едни мързеливи, страхливи, дебели същества в министерство на образованието, чиято единствена грижа е да си получават заплатите.

36

Никк

преди 6 години

Това е опит за предумишлено убийство

35

баси

преди 6 години

До HelleborusДа имаш право на нещо означава,че то не ти се забранява!И толкова!А дали ще ползваш това право си е лично твоя работа!И не ми излизай с номера,че са бедни!Бедни българи колкото щеш,но никой от тях не се държи скотски!Да си купиш книжка за кола не си беден,нали!?А да платиш за 12 годишна булка 25,000 лева и там не си беден!?И да ходиш с такси за помощи-и там,нали!?Като срещна такива сбъркани като теб,и направо ми призлява!

34

Анонимен

преди 6 години

Отсега се значе, че ще има преместване в друго училище - НАЙ-ТЕЖКАТА "санкция".

33

ognyanz

преди 6 години

Да ги изключат - това трябва да се направи. Не може да се търпи повече този етнос да счита, че има само права, а няма задължения. Не може да бъде повече ученик този, който е нападнал учител затова, че се е опитал да въдвори ред. Вън от училище завинаги. А съда да преценява какво наказание ще му наложи.

32

Римлянин

преди 6 години

До HelleborusЗащо пишете врели некипели? Аз от дестката градина живея с римляни. И сега във фейсбука ми имам приятели такива. На улицата ме поздравяват и такива който не си ги спомням. Една част от тях могат да се учат и да работят. Другите имали културни особенности. Ай сиктир. И това ме ЗАДЪЛЖАВА да им изпълнявам прищевките! С десет масивни златни пръстени, дебел златен синджир и наднормено тегло! Гладен бил? Седем дена сватба! 10-20 бона за булка?

31

Анонимен

преди 6 години

ОБРАЗОВАНИЕ НА ВСЯКА ЦЕНА- ДАЙТЕ НА ЛЕКАРИ И УЧИТЕЛИ И ПО ЕДИН ПИСТОЛЕТ ИЛИ БУХАЛКА, А МОЖЕ И ДВЕТЕ. ТИ ГО УЧИШ И ЛЕКУВАШ ТО ТИ БЛАГОДАРИ С ДЪРВЕН КОЛ. ТЯХНАТА КУЛТУРА КАЗВА ДА СЕ ЖЕНЯТ РАНО, ДА КРАДАТ, ДА БИЯТ, А НИЕ- КРОТКО ДА ПЛАЩАМЕ И ДА МЪЛЧИМ- СЛАДУРИ. ПОМНИТЕ ЛИ ЕДИН ДЪЛГУЧ ПЕЕШЕ- ЗА КРАДЕЦ НЕ СТАВАШ СИНЕ ТИ СИ БУДАЛА- Е СЕГА КОЙ Е БУДАЛА- НЕКА СЛАВЧУ НЕ МЪЛЧИ А ДА РЕЧЕ И ТОЙ..........КО МИСЛИ, КО МИСЛЯТ ОНИЯ ЗАЩИТНИЦИ ДЕТО УСВОИХА МИЛИОНИ ПО РОМСКОТО ВКЛЮЧВАНЕ....

30

Helleborus

преди 6 години

Семейството е една общност, детето не принадлежи на държавата. Когато семейството е нахранено и напоено, изкарва без проблем с ръцете си прехраната, има възможност да отдели и за децата, семействата сами ще се ангажират с обучението, на стария принцип, учи, за да не работиш. Особено ако родителите работят тежък неквалифициран труд. Но не може семейството да изнемогва, а държавата да си прибере детето и да каже, ще ти дадем чанта, обувки и учебници. То не е квартирант в дома си, не е на гости.

29

Киртак

преди 6 години

До HelleborusСамо права? А задълженията? Задължен е да е в полза на обществото. Като е асоциален и търтей вън от кошера! Зад ограда! Като в САЩ. В резерват. Кой каза, че искат да работят. Искат социални помощи и да крадат. Индивид който не иска да работи, как ще го накараш да свърши нещо? Познат се пазари няколко дена с тумба животозастрашени римляни. Накрая кандисаха.Колкото работа са му свършили, толкова опустошения са нанесли на околната природа и покъщнината. Пак заповядай.

28

Helleborus

преди 6 години

От там следва случващото се днес, хора, които нямат право да работят, се довеждат до непоносимо съществуване и занемаряване, до степен да мислят само за прехраната, включително и децата трябва да помагат в краденето и проституцията. Според ромската, а и изобщо древната култура, детето работи като роб в дома си и участва в прехраната, което е част от неговото образование. В това състояние на изнемогване на семействата, тези деца не могат да бъдат просто затворени под ключ в училищата.

27

Комсомолец

преди 6 години

Момченцето е хиперактивно. Защо учителите не са се съобразили и проявили ТОЛЕРАНТНОСТ? БХК какво мисли по въпроса?

26

Helleborus

преди 6 години

Има право на образование и право на труд. Правото на труд не може да бъде обвързано с образованието и никога в историята не е било. Всеки работодател сам си преценява кой може да му свърши работа, а може и да си обучи човека. Правото на труд надвишава по тежест правото на образование, защото е животоспасяващо, учен, не учен имаш право да ядеш! Държавата днес отказва правото на труд на необразовани, което е нарушение на човешките им права. Същевременно превръща правото на обучение в задължение.

25

Кретен

преди 6 години

"Афектиран"? Ти да видиш! Ама не го стресирайте момченцето! Получило е тик и е хванало дървото! Не е виновно! Първи уроци по безнаказаност. За всяко безотговорно действие или агресия си има оправдание. Да видим този от какво ще е болен?

24

Анонимен

преди 6 години

12-ти клас младежи могат да носят съдебна отговорност.