24

Ивана

преди 6 години

Няма проблем. Изтегляте се от Южна Осетия, Крим, Украйна и плащате компенсации.Веднага сваляме санкциите.

23

Aми закъсаха

преди 6 години

Закъсаха на бензиностанцията -- ниски цени на петрола и на газта.No Future country !!!

22

Анализатора

преди 6 години

"Ясно е ,че ние трябва да оправим тези отношения,не ние започнахме спиралата от не много позитивни действия и ние сме заинтересувани да се върнем към нормалното състояние на двустранните връзки ." Соросоидчета ограничени,Лавров дипломатично показва единственият път по който САЩ трябва да вървят за да се измъкнат от блатото в което са затънали,допускайки грешка след грешка от "политическият им елит".Светът ги взе за подигравка.Каква велика сила е САЩ,смях в залата.

21

111

преди 6 години

На руснаците май им се отразиха санкциите щом почнаха да коленичат пред САЩ.Нали руснаците бяха много велики ,какво стана ? Аз не съм чул някога САЩ да са се молили на някой ,или някой да си позволи да санкционира САЩ ? Винаги се получава обратното и руснаците ако не слушат ,ще ядат нови санкции.

20

Анонимен

преди 6 години

Грустная лошадка го удари на молитви. Що така, нали Рассия щеше да пабедит как всегда а импортозамещение палучилос?!

19

Анонимен

преди 6 години

Защо Масква иска да си оправя отношенията с вечния си враг САЩ ?Нали Импортозамещението щеше да направи от Русия велика държава, голям производител ?!Защо фалираха толкова бързо, нали имаха много нефт и газ, въглища и метали ?!Един народ, който е вечно пиян не може да успее в нищо, освен в задълбочаване на мизерията си.

18

Анонимен

преди 6 години

Значи и Лавров коленичи на килимчето.

17

Анонимен

преди 6 години

До 21Крим е 100 процента украински. Какво е било едно време си е за едно времв. Сега е украински и взет насила с военни хватки . Няма договор , ченттябва да го върнат , нито онявена война. Точка.

16

Не!

преди 6 години

Вън от Крим! Иначе санкции!

15

Анонимен

преди 6 години

Връщайте Крим на Украйна ! В 21 век краденето на територия НЕ трябва да има. Също така косово да се върне на Сърбия . Скоро изтича 100 годишния договор за беломорието и то да се върне на България! Аман от крадци.

14

Шоп

преди 6 години

В момента *** чака разрешение от САЩ, за да изнесе руски граждански самолети Суперджет за Иран. Защото е санкционна държава, а 70% от комплектацията на суперджета е от западни фирми. Толкова за "великата" ***.

13

Striker

преди 6 години

Супер, тавариш! Кога се махате от Крим? Щото друг начин няма, цайс;)

12

Българин

преди 6 години

Тъжния кон лавров, по-познат като НАКОЛЕНКАДЖИЯТА пак е в поза партер. Нали санкциите бяха благотворни за пияните одеколонаджии, защо се молят за отмяната им??? Нима не искат просиа да се надигне от наколенките?? Що за патриоти са?? Хахааа, луди и въртоглави ги направиха, вече не знаят на кой свят са руските консумативи.

11

Анонимен

преди 6 години

Чукча седи на брега, псува Америка, нарича ги бедняци!Друг чукча го пита защо ги нарича американците бедняци?Първият му отговаря:- Значи имаха пари да купят Аляска, а нямаха да купят и Чукотка, тия бедняци!И чикчите искат да живеят в Америка, също като повечето руснаци.

10

Сорос

преди 6 години

Каква комедия наблюдаваме в наши дни - Боярищника на колене пред Уискито ;)

9

Анонимен

преди 6 години

Москва знае че сега се излага с тези молби, но много огладняха и вече се молят на Вашингтон за милост.

8

Социалист

преди 6 години

Още не мога да повярвам как ЦРУ изигра руснаците.Излъга ги да покрепят Тръмп и сега ще страдат.Добре си беше да подкрепят Хилари.

7

Анонимен

преди 6 години

Защо Русия е на килимчето пред Белия дом, нали санкциите не и пречеха?Защо САЩ не се молят на Русия?Защото САЩ са силните, богатите и умните, а Русия е бедна, слаба и пияна сибирска тьотка.

6

Анонимен

преди 6 години

Сега Лавров хленчи пред Америка, а преди година какви велики закани отправяше ...

5

Красота :)

преди 6 години

Алкохолиците реват и се жалват на каубоите - безценно ;)