41

Анонимен

преди 6 години

Няма какво да ядат, ама навъдили дечурля!

40

до 41

преди 6 години

Не използвай термини на Рейгън по други дестинации.

39

Анонимен

преди 6 години

- като гледам как пазарува Българина - за един месец - как е препълнил потребителската кошница и как изхвърля половината храна в кофата ...

38

Анонимен

преди 6 години

Е що не тръгна йеменска бежанска вълна към Европа?С.Арабия си прибира вересиите ...

37

Наблюдател

преди 6 години

Светът е широк, но там където са се намесили " демократизаторите" и техните приятели, смъртта дебне отвсякъдеНякои тук се надсмиват с чуждото нещастие , защото се мислят едва ли не за застраховани, но това е много илюзорно.

36

Анонимен

преди 6 години

"Психичните болести, там вече нищо не помага."И един въпрос:Посочи ми една страна където САЩ са се намесили и там хората са по-добре.Просто една. Едва ли ще ти е трудно а?

35

Анонимен

преди 6 години

"Психичните болести, там вече нищо не помага."Не, просто факти.Съжелявам, че не отговарят на фантазиите от американските филмчета. Но поне са истина.Отивай да си гледаш Авенджерс и Спайдърмен. Нека фактите не ти развалят удоволствието от количката и сникърса.

34

до 39

преди 6 години

Психичните болести, там вече нищо не помага.

33

Анонимен

преди 6 години

"Колкото и да мразите САЩ, те са първа икономика в света."Те и Великобритания са били първи икономически, след като са смазвали векове колониите и са ги крали.Държавите дето сащ "оправя" подозрително имат я нефт, я диаманти я редки метали. И след освобождаването... подаряват всичко на американски фирми.Е САЩ как няма да са богати?! Нашето злато на концесиика къде отива... САЩ. Защо САЩ са богати ли? Имат И наше златце.А какви кредити и дългове имат не е истина (ТРИЛИОНИ) "богатство".

32

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да мразите САЩ, те са първа икономика в света. Италия и на 8 място, а рашките са на 9 място след италяните.

31

Анонимен

преди 6 години

Като станеме 10 милиарда на тая планета, все повече такива физиономии ще има.

30

Анонимен

преди 6 години

САЩ се намеси в Иемен, резултат е видим.Има ли една страна където САЩ са се намесили уж за добро... където да са дори малко по-добре станали?Няма!От десетилетия американцките отиват с лозунги за помощ а оставят геноцид и страни в тотална разруха.Извинявайте но и Либия и Ирак и Авганистан и още десетки.

29

списание Антени

преди 6 години

50 години по-късно...тамошните мюсюлмани вече искат образование за дъщерите си, нашите - бурки, но при Тато отделяхме от залъка на децата си и пращахме много помощи за Африка и Азия, и целият свят помагаше, вместо да се подобри обаче, положението още повече се размножи и стана по-критично

28

ЛОШО

преди 6 години

След разпада на СССР се получи вакум и САЩ се намеси . Това е довело до смъртта на милиони хора от глад . Това е анализа ?

27

Анонимен

преди 6 години

Трябва да довлечем всичко от гз на геграфията, че Европа е станала малък майммуунарник ли?

26

Турчина

преди 6 години

До ФАКТНикви камъни скоро майката Природа ще се разправи брутално с тях!А как си обясняваш ФАКТА, че майката природа се разправя с вас и лека полека ви затрива като нация и вместу това на ваше място увеличава ромите?

25

Анонимен

преди 6 години

Да умират!!! В противен случай нашето човеколюбие един ден ще ни затрие!!!! Няма място за милост, законите на джунглата са валидни и днес, само че ние много изпростяхме и не го осъзнаваме!!no mercy

24

Надето

преди 6 години

До ФактИ какво предлагаш?Да бъдат убити с камъни ли?Това не е сериозно.Така поне знаеш,че с парите си помагаш на дете в нужда,пък макар и да не е достатъчно те да имат по-здрав вид.

23

Надето

преди 6 години

До ФактНа мен ми е жал за децата...имат толкова измъчен вид!Те не носят никаква вина в този случай,а плащат ужасна цена.Който не може да изпита състрадание към дете не е добър човек!

22

Рашко

преди 6 години

До анонимен 21Живея на Чехов 5, до кофата пред нас, има плик с около 30 чифта обувки. Ако наистина си загрижен, ела и му занеси обувки на човека. В разритите държави, хората не ходят боси, защото винаги се намира кой да им купи обувки, и това не винаги и държаната. У нас гледаме как хората страдат и цъкаме с език как няма кой да им помогне.