63

bolbov

преди 6 години

Цялата суетня не съм сигурен дали не подготвя капан за Русия.Апетититна хапка за много завоеватели.От запад вече е заградена от изток под предлог борба с лошия Ким продължава ограждане с бомби и ракети.?

62

Анонимен

преди 6 години

Тръмп наш :)))))))))))))))))))))))))Позитанската сволооч не е върху себе си :))))) Миличките пак прецакани....хахахахахахаха :))))) Гаврата продължава :)))))Удри бай Тръмпе....

61

ПИЧ

преди 6 години

Тозе германско-шотландски американец все повече ми харесва ! Истински лидер на свободният свят ! новият Рейгън !

60

ОНЗИ

преди 6 години

Тази напарфюмирана п...ка да си мери приказките - ами има Русия, Китай, Индия и ОНЕЗИ от гeйския ЕС.

59

Анонимен

преди 6 години

Значи, който не ви харесва, независимо, че нищо лошо не ви прави, под ножа - като индианците?

58

human

преди 6 години

американците нямат проблеми сдемокрацията и свободата те са водещи в света, но хуманността им е на отрицателно ниво, в името на демокрацията са готови да избият 25 млн души северокорейци, реално ги наричат"нехора", "евродемокрациите" също нямат нищо против

57

Гост+

преди 6 години

"Няма да имаме друг избор, освен напълно да унищожим Северна Корея". Това не звучи ли като: "Ако евреите подпалят още една световна война ще изгорят в нея" - А. Хитлер

56

Даскала

преди 6 години

Откровен цинизъм!Заплаха за пълно унищожение на близо 26 милиона хора?Няма ли страх от Бога тоя последовател на Хитлер?

55

Анонимен

преди 6 години

Мачкай русофиилситик-путинофилскаата имзеет! Кутевската сбирщина реве! :)))))

54

bolbov

преди 6 години

Тръмп изброи в ООн народи,които се опитват по някакъв начин да се измъкнат от американско робство.Явно не са му симпатични и трябвада бъда унищожени.После когато намалеят още ресурсите на Земята ще дойде ред и на робските народи до пълното самоликвидация на човечеството в условията на капитализма.

53

Анонимен

преди 6 години

Ами така де, то като се почне се кара всичко и докрай. То и без това този народ е една генна мутация.

52

Драган

преди 6 години

Айдее, почна се...

51

Анонимен

преди 6 години

Явно в Саудитска Арабия, Катар, ОАЕ, Пакистан и другите миролюбиви нации на хуманисти всичко продължава да си е наред, щом не ги е споменал ...

50

Брат Вурст

преди 6 години

Един ид иoт в Сверна Корея, друг в белия дом.Размахват атомни бомби, все едно си играят в пясъчника. Неизживяно детство.

49

BG fan

преди 6 години

До 89: южно корейският му колега????

48

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 84Тръмп е много миролюбив и добронамерен човек.100 пъти повтори,че желае приятелство и добри отношения с дебелият психар.Даже каза,че за него ще е голяма чест ако се срещнат заедно с южнокорейският му колега в една приятелска среда.Отговорът къв беше?Още атомни бомби и безумни бъртвежи как било време САЩ да бъдат взривени.Тебе ако някой парцалив слаботелесен клошар излязъл от кофите те заплашва колко време ще го увещаваш да сте приятели и ще го каниш на ресторант?Половин година?

47

Анонимен

преди 6 години

Тоя почна да става досаден!

46

Анонимен

преди 6 години

До ОсманНе всички попове са такива.Тоя беше некъф луд.Най-интересното е че знае че ще се пържи в адът ама явно си му харесва.

45

Анонимен

преди 6 години

Мислех че ще е към Нова година ама явно дебелият напиня за големите бомби по-отрано.Е ,сам си го търси.Надявам се да не избяга и да ползва двойник защото е готов да жертва милиони хора за личното си удоволствие да си чеше комплексираното его.Културни цивилизовани трудолюбиви и скромни хора.Които просто нямат избор освен да се подчиняват.

44

Анонимен

преди 6 години

Кой е този смешен клоун?