39

Хахо

преди 6 години

Тоя същия полицаи покровителства и измислената група за взлом и кражби на палячото Митко Селекта от Бояна

38

123

преди 6 години

Има замесени полицаи ли бе?! Не е възможно. Как въобще можахте и да си го помислите.

37

Анонимен

преди 6 години

Няма смисъл само уведомяват апапите да не го търсят, че не е удобно в момента.

36

Анонимен

преди 6 години

Какви полицаи ,какви пет лева...Сензации ли търсите ? Момчето е отвлечено със синя шкода с полицейски буркан..Синя шкода всеки може да си купи ,а полицейските буркани се продават в интернет за 20 лева.Грешката на пича е ,че е спрял ,защото в закона пише ,че ако "полицейската" кола няма отличителни белези и не пише никъде полиция имаш пълното право да не спираш ,а да отидеш до най-близкото районно или да звъннеш на 112.Друг вариант е нямало да го изкарат от колата ,понеже е била с б7 бронировка.

35

Един от Северозапада

преди 6 години

ТУКА НАШИТЕ ХОРА.....СТАВАТ САМО ЗА ПОЛИЦАИ И СВИНАРИ!!!

34

Анонимен

преди 6 години

Във всяко престъпление има замесен полицай. Такива са българските полицаи. Ако става за нещо един човек никога няма да стане полицай.

33

Арнаутина

преди 6 години

Възможно е да са били Албанците,сега те били най-опасните на Балканите.А това за полицаи в аферата .....ми то без хора от вътре,нищо не може да стане.Както беше написал някакъв крими писател,...,,Няма по мръсно ,от мръсното ченге...''..може и да има нещо вярно в това.

32

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

БЕХ СИГУРЕН,БЕ...1000 на 100%.......ЧЕ В БАНДАТА ИМА ПОЛИЦАЙ...!!!!!ПРЕЗАНТИМАН , НЕКАКЪВ...ха,ха,хааааааааааааа.....ОТ "СОЦ--ВРЕМЕТО"...!!!!

31

половината ни полица

преди 6 години

половината ни полицаи са "сгазили лука". Познавам един, който използва служебното си положение да спи с малолетни. Нио не работи, само се развява напред назад като екшън звезда. Това е нивото.

30

Анонимен

преди 6 години

Цялата работа е на руснаците, за да злепоставят Бойко. Показаха че могат да поставят цялата държава в шах.

29

Анонимен

преди 6 години

Плевненлиев ще ходи ли да говори на ЕС да ги взимат балканците в пакта? Щото сме много напреднала демокрация и всичко ни е наред. Освен бандити, като почнеш от партийците и стигнеш до пияниците по улиците, нормални хора почти няма.

28

Анонимен

преди 6 години

Абе хайде занесете им от някъде 10 т суджук,дано се нахранят горките,че този суджук им пръкна на езикаА измислете нещо ново,я кашкавал ,я сирене я що са мандри за обиране!

27

Анонимен

преди 6 години

За мутрафонии суджук ще има ли?Явно не са су отчели добру аверчетата му и сега ще ги понатиснат малко да развържат кесиите. Може да хванат някой от службите ей така за пред хората и да му спретнат нещо като процес. Абе всичкото е мижи да те лажем.

26

Анонимен

преди 6 години

Ами така ще е то, като не вдигате заплатите на полицаите. Вдигнете ги и те повече няма да правят така.Хахаха шегувам се естествено. Колкото и пари да им давате на търтейте с униформа пак ще са корумпирани и продажни. Дайте им на тях да бият безащитни протестиращи, а ако са от боята протестиращите полюцията не ги закача а само ги пази.

25

Анонимен

преди 6 години

цялата работа мирише силно на суджук!!!!!

24

Тъпанар

преди 6 години

Май тоя дето го разследват, не е платил на който трябва, за нещо нямащи нищо общо със случая... В явно вече ще има общо...

23

Езоп

преди 6 години

До Анонимен Що не ... та тя може и да е участвала ...

22

Шерлок

преди 6 години

Всичко ми е ясно -:):):) само не разбирам как така бандитите са комуникирали с СМС и Полицията не е засякла телефона или е бил със скрит номер -:):):):):):):):) какво друго да кажа ....

21

африка

преди 6 години

верно ли е всичко това дето е писано.....?????

20

Сто про не бих

преди 6 години

се обзаложил срещу инсценировка от страна на пълничкото момченце!! Тате малко, като застаряваща рок-звезда, го дава, туй младото иска и то от суджука да намаже!! Можеш ли да разбереш??