66

НЕМЕЦ

преди 6 години

до"неблагодарнициОт техни съюзници в две световни войни ни превърнаха в мигранти."Не съюзници а вассали. Винаги.

65

ПЕНСИОНЕР

преди 6 години

До ВенетаВинаги и през соца се е споряло на тази тема и винаги сме били прецаквани!!!Вземат ни най-хубавите години да работим за нашите деца и внуци дето сега ги няма тук и сега на тях същото приказват до безкрайност! Кой ще ни върне здравето и младините?

64

американски щат

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯот гурбет никой не е забогатял! Тях планът Маршал ги изправи на крака!В който и германски град да отида има бивши действащи американски летища!В Мюнхен -МЕМИНГЕН е американско и ФРАНКФУРТ също е американско!янките здраво са им стъпили на вратовете!

63

Анонимен

преди 6 години

Тарикатлъка на ромите от България няма НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРИТЕ ГАНЬОВЕЦО,е такива михлюзи като тебе ръгнахте по Ивропата да ни срамите,все много знаете,все много можете,цвят сте били не знам си какво пък видиш ли мнението за българите било лкошо,е защо нали сте все цветя там,,,пос..ерковци блъскате като побъркани и тука за един месец дойдете и се правите на "голямата работа"и ние сме "***"аре у леву бе!!

62

Комунист

преди 6 години

Ами в България е 42-43%. Отношението на плащанията към бюджета за един работник/осигуровки,данък доход/ към брутното му възнаграждение??!! Говорим за "белите"фирми. При тези с плащането "на ръка" е много по ниско.

61

Jena

преди 6 години

Kara jenata dezata s kola na uciliste,mij do sebesi nyama kuce razhojda...gorivo zarejda po zyal den obikalya s kucheto...a hodela bila na rabota...

60

сминдух енд чесън

преди 6 години

Поредно манипулативно четиво насочено към лица с партийна окраска свикнали да са настанени някъде да получават доходи.Ако у нас има поне един процент от германската справедливост няма за нас да се говори като страна в минало свършено време

59

неблагодарници

преди 6 години

От техни съюзници в две световни войни ни превърнаха в мигранти.

58

до 47

преди 6 години

Проблемът не са българите и румънците, а *** ни! Те са тези, които ламптят и със схеми и измами получават масово помощи. Но те са български и румънски граждани!!! Понеже нито България, нито Румъния решиха проблема с този етнос и не ги интегрираха, за да може да печелят избори, Германия няма да ни реши проблема. шамара за всеки и това е. Ако пък Германия ни дели, ще е дисцриминация. Немците не са прости, ние сме простите.

57

Анонимен

преди 6 години

Търтеите могат да карат на социални ако искат и да я карат на преживяване и да псуват Меркел. На който му се работи, индустрията плаща добре. В Даймлер кихат по почти 80 бона годишно на човек само с 7 години стаж. Има Порше, VW, Ауди, Еърбъс, Бош, Сименс, абе вие знаете. Аз предпочитам да работя и да си позволя добър живот, отколкото да кретам на 800 евро социални месечно и да се вайкам.

56

Анонимен

преди 6 години

В момента и без това повечето хора не работят за да произвеждат продукт, а осъществяват услуги... Обслужващата сфера е над 60 % от икономиката на Германия.Тоест, повечето работни места са напълно безсмислени, и при една по-добра организация, спокойно може да се мине и без тях. Не случайно, все по-често се говори за предстоящата автоматизация на голяма част от работните места. А как ще се реши проблема, с останалите без работа хора, без ефективна социална система?

55

факт

преди 6 години

До йа-деВместо германците да ни оправят положението, то ние тях ще ги оправяме!Заради тях ни бомбардираха. Няма ненаказана добрина!

54

разочарован

преди 6 години

До бивш германофилТова ли е Великата Германия - символ на ред,чистота,рицарство,изпълнителност и т.н....За това ли 45 години със затаен дъх слушахме радио Свободна Европа и Дойче веле??И до днес Германия е символ на високо качество...Не се ли помисли за нашата хилядолетна военна дружба и двете световни войни?Съюзници-предатели! Някой ден отново ще се върнат при нас!!!

53

Карл Маркс

преди 6 години

от всекиго според възможностите, всекиму според потребностите

52

виновникък

преди 6 години

До изводът еЗа всичко е виновен СВЕТОВНИЯТ ЦИОНИЗЪМ.

51

полицейска държава

преди 6 години

Там всеки немски гражданин е доносчик на полицията. Самите жители са полицаи!

50

изводът е

преди 6 години

ГДР надделяха!!! над ГФР вместо обратното.....

49

Анонимен

преди 6 години

До бивш германофилТова ли са цивилизованите немци преди войната, дето ни съживиха икономиката......

48

бивш германофил

преди 6 години

От страна на спасението през соца, ГФР се превърна в бездна на падението....По улиците само цветнокожи и теснооки! Един германец няма да видиш!

47

по комунистически

преди 6 години

До ОтговорОт народа за народа! За всички, но не и за всеки!!!