46

Анонимен

преди 6 години

аиде отвори се нова работа на фалшивикаторите сега ще започнат да печатат и сини карти

45

Анонимен

преди 6 години

ВОЛЕНЕЕЕ СВАЛИ ГО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО БЕ ВАЛЕРКАТА Е БАВНО РАЗВИВАЩ СЕ И ВРЕДЕН!

44

Анонимен

преди 6 години

Жълта книжка да се дава на всеки депутат

43

Анонимен

преди 6 години

"Премахва се и заложеният досега в закона пазарен тест, който трябва да извършват работодателите"==============================Значи премахваме естествените пазарни пречки за бг "бизнесмените" да понижават заплащането, взимаме хора от изостанали държави и утежняваме нашата безработица. Малко ми убягва логиката ... Кой читав специалист от читава държава ще дойде тук?

42

Анонимен

преди 6 години

Това са много опасни демографски кръпки. Най-големият проблем е загубата на българското население. Който и да дойде, с тези заплати няма да се задържи, а ще вземе гражданство и ще отиде на запад. Ако наистина ще решавате проблема, вдигнете заплатите и нивото на образованието! Не снижавайте критериите за българска виза/гражданство! Проблемът е фундаментален - животът в България, не процедурата за получаване на виза/гражданство!

41

Анонимен

преди 6 години

Изгониха милиони хора с бедност и лошо образование, сега ще вкарват "специалисти" от още по-провалени държави. А като дойде 1 лекар от Пакистан и докара 10-членно семейство, което ще живее на социални помощи, а децата на 12 г. ще се оженят за първите си братовчеди, ще ги доведат и ще направят и те по 10-ина деца ... Някой мисли ли ги тези работи? Да не стане като в "развитите" демокрации, където ги взривяват, мачкат, колят и изнасилват вече ежедневно и се цензурират снимки от търговски вериги.

40

Solar Power

преди 6 години

До До 33Super българите да ходят в германия

39

До 33

преди 6 години

Не се сещаш, защото си крайно ***!Какво ще кажеш за българските космически специалисти, които според теб са по-добри от Руските?А за българските производители на атомни реактори, които са по-добри от руските?А за българските производители на самолети и въртолети, които са по-добри от руските?И т.н. ...Трябва да си крайно нагъл и дебелоок, за да се изхвърляш чак толкова.

38

Анонимен

преди 6 години

Усещате ли каклекинко ще ви го подпъхнат докато си чукате клавиатюрите и не излезнете да си изчистите бок.лука? Ще станете също като едни дето баба меркел им го напъ.ха целият!

37

Анонимен

преди 6 години

Тукашните чорбаджии имат план да наводнят пазара с некадърни ИТ специалисти тип нереализиран украинец и светлин наковци (хора провалили се в живота и незнаещи ни език ни нищо ама тръгнали да програмират), но не си правят естествено сметката че се дават мобилни знания на хората и утре тези хора ще научат и език и просто ще се изпарят защото няма да търпят 800-те лева а вече ще имат избор.

36

Анонимен

преди 6 години

Сини карти ще давате на профиглаворезите от ИД, нещастницииии. Изпуснахте питомното, сега ще гоните дивите ислямски пълчища, мама ви да евааааа.

35

Анонимен

преди 6 години

До АнонименС оглед на наводняването на пазара с нови ИТ специалисти скоро се очаква в ИТ да се взима колкото продавачка в мол. Пазарен принцип всеки като стане ИТ и се увеличи предлагането цените ще сринат.

34

Анонимен

преди 6 години

Българските кадри ще бягаме в чужбина за повече пари.

33

Анонимен

преди 6 години

Вече имаме достоен заместник на Вучков, но в политиката.

32

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТо натам отиват нещата 5 милиона ит специалиста. Ай тио донеси това ай ти донеси онова ай оправи компютъра на баба ти. И се внасят. После ще пищят като както пищят че не ни трябвали икономисти и половината са общаци

31

Анонимен

преди 6 години

Каквито и карти да дават, не дават ли пари ( кинти) , никой няма да се задържи.

30

111111122222223333

преди 6 години

Ан така накарайте всички млади да учат ИТ и внесете още та утре да е 90% безработицата в ИТ сектора и всичко да е прецакано и да се изнася. Безмозъчни търтеи.

29

Анонимен

преди 6 години

Руски граждани не идват да работят в България, това са дивотии дето пишеш, идват само да си харчат парите на черноморието и българите да им слугуват. И да купуат имоти. Иначе за българи се иска виза за Русия, а разрешение за работа много трудно се дава, държи се изпит по руски и познания на руската история и местната култура и обичаи.

28

Анонимен

преди 6 години

Не се сещам за професия, в която руснаците да по-добри от българите.

27

Анонимен

преди 6 години

Да купим на тиквата една жълта книжка и да му я връчим?Плащането миже да се извърши и в суджуци, но задължително трябва по банков път и само чрез банка КТБ.КТБ - Банка на Боко и приятели