137

Анонимен

преди 6 години

Само аз мога да оправя България...

136

A BE

преди 6 години

SELYANIN I KAKVO OT TOVA? TOY DOKAZA , CE E MOJESHT. PRIZNAYTE SI GO PONE PRED SAMITE SEBE SI!

135

Палячото Слави

преди 6 години

Какъв политик съм аз? Нещо сте се объркали.

134

Матадор

преди 6 години

Не мога да разбера, от кога политическа алтернатива е "заплаха" за някакви си партии??? Ако е добро за народа на България, друго не е важно. Какви заплахи, какви чудесии....?

133

Некъф

преди 6 години

Дела трябват а не думи...

132

Ани

преди 6 години

Кой е този Слави?

131

Кукуряк

преди 6 години

Българският народ се нуждае от лидери, които да говорят в конкретика, защото такива лидери показват уважение. Споделят си логиката и идеите и търсят последователи за идеите си. Народът мисли и се развива. Проекти, които просто издигат лидери, не уважават народа, защото изискват от него сляпо доверие. Избери ме, защото съм много честен и морален, ама няма да ти кажа какво ще правя или ще правя нещо, дето никога не съм го казвал в предизборната кампания. Като днешните.

130

Анонимен

преди 6 години

Ако не и по-рано, ерата "Борисов" ще завърши най-късно до 2020, когато свършат и лесните пари за разпределяне. Целта е подобен клоун като Славчу да бъде употребен като изкупителна жертва и доматите да се хвърлят върху него когато положението стане безнадеждно, а Борисов да се изказва колко велико е било по негово време, нищо че безизходицата след 2020 е пряк резултат от безидейното им и корумпирано управление за десет години.

129

Анонимен

преди 6 години

Сега имаме за премиер охранен хипертоник, а сега се кани да става премиер недъгав, с изкуствени стави. Боже опази България! Амин!

128

Анонимен

преди 6 години

"Такава държава няма", Слависледва - няма и такъв народ?

127

Анонимен

преди 6 години

До КретенДоста скечове съм гледал и за Първанов и за Доган.

126

Анонимен

преди 6 години

До КомунистПракя демокрация и избори са две различни неща. То е ясно, че ако утре питам, дали искаме да махнем ДДС, корпоративен данък, осигуровки и общински такси, 70% ще кажат да, а след три месеца, като затворим последната болница, оправията ще е много труда.Затова избираме политици, които се надяваме, че няма да са пълни олигoфрени. Не казвам, че засега, сме много успоешни в това, но има и далеч по-лоши алтернативи.

125

Анонимен

преди 6 години

2007-*** година, ако Слави се бе кандидатирал, за каквото и да е, щеше да бъде безусловно избран с поне 60% от гласовете. Ама той реши, да чака десет години.

124

Комунист

преди 6 години

До ЗА СтърчанетоЕ, затова на българина не трябва да му се позволява пряка демокрация. Преоблаващ "матреал".На гола въдичка се хваща.

123

Кретен

преди 6 години

До П.ПетровХаха! Радан излъга за парите на ДСБ по сметки в КТБ. Защо бяха там? Както и на цялата фамилия Костови. Кой беше съветник на Цв.Василев? Кой го защитаваше публично? Аз се чудех защо Костов не скочи на приватиизацията на Булгартабак? От всички партии бяха доволни??!! Новия Бареков. Слави бе първа дружка на ББ, докато ББ като кмет не му разреши да застрои градинка в София. От тогава Слави не е престанал да го плюе. Това ще да е морал.В Шоуто му да сте видели скеч за Първанов или Доган?

122

Радио Ереван съобщав

преди 6 години

дека се е видело тиква с перчем.Има, ама около газовите им хубове-обясни тържественно Радио Ереван!

121

Анонимен

преди 6 години

За когото и да гласувате ще поднесе гласа ви на Бойко Борисов! С патриотите стана така.Врещяха, врещяха и легнаха под бюрото Му за нестандартни поклони. Дори за БСП да гласувате, пак ще получите все по дебел Тиквар!

120

до За Стърчането

преди 6 години

Господи Боже,абе вие не можете ли да приемете че като не харесваш единия,не е задължително да,харесваш другия?Че има хора незомбирани,със собствено мнение..Умишлено ли го правите за повече коментари,или наистина сте толкова ограничени?!Ако не харесвам чалгар,мутра или *** трябва да харесвам ,или ония с реформите,или оня черния мошенник..не може да не ги харесвам всичките,за миниатюрните ви промити мозъци явно това е невъзможно!Да ама Не!!

119

Анонимен

преди 6 години

Поредната метреса в спалната на Тиквар Тиквар!

118

учиндолски простак

преди 6 години

СЛАВИ ТОЯ УЧИНДОЛСКИ *** ИМА ОГРОМНА ВИНА ЗА ФОРМИРАНЕ И НАСАЖДАНЕ НА БЕЗНАКАЗАНОСТ, НА АГРЕСИЯ И ЧАЛГАРЩИНА - ЧАЛГА Е НЕГОВОТО ИМЕ - ЧАЛГАТА В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ, МАХНЕТЕ ГО ОТ НАЦИОНАЛЕН ЕФИР!