25

Mimokmok

преди 6 години

А като се разгологъзваш по списанията и фасбука,дама ли си?Или свършиха богатите мъже?

24

Lina

преди 6 години

Бивша Мара 5 левката, настояща 3 хилядарка. Голям цирк от евтините спретна - с всичките демонстрации, вкарването на пластмасовата бяла чантичка , в която " по случайност" има точно 3 хиляди?? И оправданията и бяха нелепи , като джуките и - " ама даа не разтроя дИтетУ" , а иначе по дискотечните тоалетни може да " работи". Чалга морал.

23

Петко

преди 6 години

Така е решила, така е направила ! Вие да не мислите, че всички останали жени с добра визия в България не са поне малко като нея !? Почти всички с добра визия са същите. Вече жените командват парада, затова толкова мъже видели се в чудо извадиха пистолетите и ги гръмнаха, не че го одобрявам !

22

Анонимен

преди 6 години

Тая не знам защо, но ми прилича на някакво уродливо джуджеКато Тирион Ланестър, ама на срещуположния край на скалата за интелигентност.

21

ццц

преди 6 години

тя ако мислеше за дъщеря си нямаше да влезе в такова шоу и да се излага, но какво ли не правят хората за пари ...би ме било срам да имам таква майка

20

Ужас

преди 6 години

Голяма простотия е това предаване и почти всички "личности" там. Аз бих си откупил спокойствието като дам някой лев, за да спре излъчването на този бълвоч.

19

Анонимен

преди 6 години

Прочетох материала, но никога не съм гледала и за 5 минути никое от изданията на Биг Брадър. Не слушам и не съм я гледала като певица, съвсем. Виждам обаче, че в този сайт си я предпочитате пред всички от ятото на "песни за душата". Защо я упреквате, че се опитва да поумнее? И Мадона навремето, като роди, имаше подобни опити, май при нея си остана като следродилна депресия.Хубаво е и , че Сашка Васева я е последвала. Ако и другите се откажат да върша, меко казано, глупости, е само плюс.

18

Анонимен

преди 6 години

Не знам какви хора гледат тая тъпотия. Тук съм само, за да кажа това.

17

Анонимен

преди 6 години

Изключително грозна постъпка и със сигурност прецедент за Биг Брадър в световен мащаб - да се откупиш от мисия.Беше грозно, ненужно и отвратително парадиране с пари, а аргументите й за дъщеря й бяха пълна глупост - да не би дъщеря й да не гледа клиповете и концертите й? Простащина и наглост. Никога не съм я харесвала,но сега вече откровено я ненавиждам. Тъжното е, че много хора в България си мислят, че всичко се оправя с пари, а това просто не е вярно.

16

благотворителност?

преди 6 години

Лесно изкарани пари лесно се дават. Тя досега се е продавала, сега ще се откупва-това е логично. Иначе - ужасно отблъскващо създание - и като визия, и като поведение.

15

Анонимен

преди 6 години

Хаха ще даде тя 3 бона хаха тя за 3 лв по корем ще се влачи,

14

Асдф

преди 6 години

Проста ***, ***. Закривай!

13

Професор

преди 6 години

Тоз *** Мария дали знае колко много е загубила от влизането си в това предаване ?!?!

12

az

преди 6 години

Леле, тая какви космати подмишници имаше, се видя на един кадър докато се печеше.

11

Един

преди 6 години

Тая па! Мисли си, че дъщеря й не знае как майката си изкарва парите. :D

10

Чичо

преди 6 години

Мария дама ? С достойнство ?

9

Хм

преди 6 години

Но да крие отварачка в циците не е унижение. Бря, бря бря!

8

Родител

преди 6 години

Страхотно решение и браво за примера на "Брадъра" да позволи: с пари може всичко ...

7

АЗ

преди 6 години

Спрете да гледате тая тъпотия, наречена реалити с върли селяни, наречени ВИП-ове. Толкова ли ви е скучен живота....

6

Анонимен

преди 6 години

Противно и унизително "шоу". Било благотворително. Сякаш и парите от рекламата, която печелят ще отидат за благотворителност. Толкова е тъжно - сива маса от роби се прибират грохнали от безсмислена работа и нямат никакви сили и време за нищо освен да си налеят ракия и да си пуснат "шоу", което да им масажира гениталиите между рекламите. Цялата телевизия вече се е превърнала в едно безкрайно софт-п0рно.