27

пророка Олег

преди 6 години

пове4е пари за отбрана не зна4и по ка4ествена отбрана. в сащ всичко е с огромна надценка - от там идват големите пари като цифри. ефективността им е много слаба. Зумволта им струваше 4 млрд а на второто излизане в морето се повреди и го влачиха на буксир. да не говорим за 4 инцидента с бойните им кораби ( ударени страни4но от танкери), за което уволниха адмирала на флота. 700 млрд с 800 бази по света. това са колосални разходи само по режийните всеки ден. за техниката остава малко. Пе4атница!!!

26

hmmm

преди 6 години

До ИЗВОДИТЕ - САМИИ как по-точно? Като вадят първия си стелт самолет през 2017? Нещо, което американците вече са разработили още в края на 70-те?

25

причина - следствие

преди 6 години

Доналд Тръмп призова ООН да се реформиразащото САЩ увеличиха разходите за отбрана, вече са $700 млрд.Ще купуват изтребители, ще правят по-силна армияа ООН само ще им се пречка

24

Ха ха!

преди 6 години

И при всичките тия пари само могат публично да лаят, когато срещу тях стои държава с ядрено оръжие.Мноо са смели само като бият свдби!

23

ИЗВОДИТЕ - САМИ

преди 6 години

И при целия тоя бюджет руснаците праят каубоите да изглеждат като индианци...Голема гавра!

22

Боби

преди 6 години

До св.св.Маркс и Енгелс 23Да така е колега 710 000 000 000 рублиКурс на долара 60 рубли за долар... 11833333333 доларакъде са 700 000 000 000$спрямо 11833333333$

21

Боби

преди 6 години

До Анонимен 20Ти си ФУТУРОЛОГ Да ти попаря децкие фантазии. Няма водородни "Чисти" ядрени бомби момче. Разбери радиоактивното заразяване от една бомба е максимално равно на нейната маса примерно 500кг. ОБАЧЕ колкото е по-мощна бомбата толкова повече външен материал се вдига в атмосферата и се облъчва от взрива. За да има колкото се може по-малко остатъчни радиоактивни материали се взривява бомбата във въздуха. Ако я взривиш на земята = няколко Чернобила

20

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

До Русофил -Разходите на САЩ за отбрана са вече700 млд. долара..А руските разходи са 710 млрд. рубли...Раша пак е по-напред...Нъл тъй русофилче???

19

тъпчо

преди 6 години

ВПК в САЩ трябва да направят паметник на Ким-чо, това са си доста пари за оръжие, което ще им бъде поръчано.И е друго когато заплахата е ядрена, тогава страхът на хората е по-голям и безропотно приемат увеличение на разходите за армия и оръжие, за ограничаване на свободи, следене на всеки и всичко.Затова ни се промива мозъкът, че Русия, а сега и СК са заплаха и враг 1. Брадатите нямат ядрени камили, пък и са си "наши" хора.А и ние може да вземем някои дърт F-16 и да помогнем!

18

Анонимен

преди 6 години

Путин направи фатална грешка, че се захвана с лъжица която не е за неговата уста. Тръмп и републиканците (подкрепени от демократите) започват голямо превъоръжаване на САЩ през следващите 5-10 години като заделените средства за това са в размер на 2 трилиона долара. Това включва пълно обновяване на ядрения арсенал и носителите за него. Преминаване към чисти водородни бомби с лазерно запалване на практика с всяка желана мощност. В поразените зони ще може да се влиза веднага след бомбандировка.

17

Анонимен

преди 6 години

И после някои шизофреници ще ми говорят, че Русия била агресор...

16

Burzum

преди 6 години

Браво още кредити само Баце и булг.арите са финансово стабилни и не могат да си купят осем самолета за десет години...

15

Анонимен

преди 6 години

Тръмп нали щеше да прибира армията уж :)) Явно му хареса да управлява тази сила. Не е толкова леснов света, както си е мислеше от офисчето.

14

Ким Чен Ун

преди 6 години

Ще им разсека армията с един замах, колкото и голяма да е.

13

Анонимен

преди 6 години

Тръмп пак наду тромпета с погрешните ноти, нали сам си признава, че е донор на ООН и очаква подкрепа. Сам е кръгла нула, разчита на НАТО.

12

Анонимен

преди 6 години

Илюминатска работа....

11

Анонимен

преди 6 години

И от кои съседи са заплашени САЩ, та им трябва по силна армия? Може би от Мексико и Куба, или ще кажете от Русия, чийто военен бюджет е 12пъти по - малък от американския. Ясно е защо им трябва силна армия, за да налагат интересите по света.

10

Анонимен

преди 6 години

Сажд трябва да издигнат паметник на Ким Чен Ун затова че им съживи военната индустрия.

9

Анонимен

преди 6 години

Е, и? Какво ще правите със зелените си хартийки? Целият свят знае, че сте фалирали отдавна.

8

Мечтател

преди 6 години

Скоро технологиите за триизмерно принтиране ще се развият и тогава всяка страна ще може да си печати колкото си иска бомби, ракети, танкове, самолети и кораби. Тогава ще дойде края на военното господство на САЩ и Китай и малките държави ще бъдат свободни!