27

Анонимен

преди 6 години

Ще използваме деснитеполитици, които пишат тук,за тор.

26

Анонимен

преди 6 години

КНДР е държавата с най абсурдно име в света. Словосъчетанието народнодемократично може да се роди единствено в главата на неграмотен ***, да не говорим че там няма нищо демократично. Освен това, северна корея не е република. Това си е наследствена абсолютна монархия. Типична средновековна източна деспотия.

25

FAKE NEWS

преди 6 години

Щастливи прасета срещу нещастни кравари (и техните безмозъчни ***) - скоро и на сцената на ООН!Не пропускайте!!!

24

Леле страх!

преди 6 години

"Заплахата от КНДР надвиснала застрашително в ООН"Старана - лилипут е заплашила гигантския краварник и всички зомбирани сателити около него!Не мога да повярвам!

23

Анонимен

преди 6 години

Добро утро приятели.Забелязахте ли отсъствието на нашия посланник Муспи в ИДИЛ.Пича се е завърнал ,отново мрази всички. Може би още му свети свинктера.Не тръгвай без вазелин там където Еволюцията е в Регрес.Муспи, тук е България и ако си толкова мажнун си взимай зачервеното д...е и си отивай в Мангсарянленд

22

муспи

преди 6 години

Народецо, - не може вече да ти се казва народ, Българя си изчезва и никой не казва името на екзекутора, макар че той гордо не го крие?! Това жълто джудже е боцнато там от този екзекутор, който държи Парите, Правителствата и Армиите на света, и е финансирано с джобни пари за жалките му азиатски нужди барабар с ракетите. - С какво може да се противодейства?!?! При тотална власт - тотален терор! Видиш ли евреин - убий го, само защото е евреин! Малки неуловими групи могат да правят голями чистки!

21

Анонимен

преди 6 години

Още заглавието ме разсмя ;)-За малките държави в момента няма по - голяма заплаха от ООН. На големите не им пука, но ООН си е опасен инструмент за терор над непослушните.

20

Анонимен

преди 6 години

Не виждам никакъв смисъл от тази ООН.20000 хайлази с високи заплати.

19

Анонимен

преди 6 години

А КАКВО СТАВА С ИЗРАЕЛСКИЯТ ЯДРЕН АРСЕНАЛ?ИМА СТОТИЦИ РЕЗОЛЮЦИИ НА ООН ПО ТОЗИ ВЪПРОС И...НИЩО.ЩО ТАКА?

18

Дааа

преди 6 години

С Корея никой не е нападала,те демонстрират своето оръжие като защитна реакция и никой не заплашват,а за САЩ всички знаем каква касапница сътвориха по света за 28г.

17

Анонимен

преди 6 години

С.Корея е още на картата единствено заради Русия и Китай.

16

Ясно

преди 6 години

Не се ловете на глупостите,САЩ имат иззгода да дрънкат за заплахи и пр.глупости за да си продават оръжието и да разширяват свойте бази,това е целта им.

15

Анонимен

преди 6 години

Каква заплаха са тия неандерталци , с ракети дадени като скрап от Русия през 46-та година ,само троловете микроби в днес бг вярват че тия овчари могат да пръднат на САЩ , много им се иска но това моагт само да го гледат в някой фантастичен филм направен от мазния *** , САЩ могат да превърнат С.Кореа в дупка в земята за 2 сек идебелия ще трябва да се закачи за една от своите ракети и да се изтреля в космоса за да спаси гъзерите.

14

hrvatska

преди 6 години

Амероканците не смеят да се бият в Северна Корея.Те могат само с наемна войска.Нашите антикомунисти/десни/ имат възможност да покажат на думи своята смелост и да се запишат доброволци,кеф им в Корев,кеф им и в Донбас

13

а бе,дивчо

преди 6 години

До Анонимен 8Ти бил ли си в Иран,м!?И случайно да си в час що за държава са,диване недоклатено!?От затъпяване чак си се вдлъбнал бе,*** селски!Или си мислиш,че С.Корея ще чака с надежда и упование да не се повтори Ирак и Либия,така ли!?На Иран не можеш да стъпиш на малкия пръст,фикус сбъркан!На всеки 3 месеца съм там,и знам какво говоря,умствен пролетарии!!А защо Щатите,дето страшно много им се иска, не посягат на Иран,сам си отговори ако имаш с какво!?Баси простотията,баси чудото!

12

slovenia

преди 6 години

До12.Комунистите разбират от бой и е--не.Нали вие демократчетата след вашият гей парад отивате при тях да ви оправят.

11

Анонимен

преди 6 години

До luckymanНе разбраха, че идеология не се бори с бомби.

10

Ей

преди 6 години

Каква заплаха,кой кого заплашва,една страна се опитва да се защити от държавата терорист САЩ.....

9

хммм

преди 6 години

САЩ май си търсят някой да се бие вместо тях срещу срещу корейците. След като прочетох статията за нищо друго не мога да си мисля.

8

Професор

преди 6 години

Комуниста разбира само от бой и eбaне. Ким ще бъде изнасилен от храбрите американски войници.