24

HectorVok

преди 2 години

Абсолютно не согласен с предыдущей фразой ----- <a href="https://opt24.store/product-category/produkty-pitaniya/sousy/">https://opt24.store/product-category/produkty-pitaniya/sousy/</a> Отличная фраза ----- <a href="https://portotecnica.su/">https://portotecnica.su/</a> Блестящая фраза ----- <a href="https://sadoviy1.ru/mnogoletniki/lapchatka.html">https://sadoviy1.ru/mnogoletniki/lapchatka.html</a> Ваша фраза великолепна ----- <a href="https://sn1.by/zamena-zhestkogo-diska/">установка hdd</a> Это просто великолепная фраза ----- <a

23

Tony

преди 6 години

Всеки си има глава на раменете. Но виждам силна тенденция технически грамотните хора да се спират на японски автомобили.

22

Я, па Я

преди 6 години

***, на две ракии трудно се уцелват копчетата, наздраве.

21

Я, па Я

преди 6 години

Аз смятам, че колата трябва да служи на човека и да прави живота му по лек и удобен, по лесен. Все ми е тая каква марка е залепена на предния какпак. Вазното е да ме вози безавариино от точка А до точка Б за възможно най малко разходи. Всичко друго е брзинтересно. Ако някой си мисли, че колата е произведение на изкуството или един вид домашен любимец, или даже човек утова не е нормално. Алооооу, феновете на разните марки потърсете лекар докато не е късно.

20

ъхъ

преди 6 години

До ОнуфриАми гледаме ги колко са велики в областта на моторите на всеки две седмици във F1!

19

Анонимен

преди 6 години

Аз живея в Германия. Държа си инфинитито в подземен паркинг. Под него няма петна на асфалта. А под "премиум" мерцедесите бемветата и аудитата има големи черни петна от течовете. Па уж са нови пущините.

18

Онуфри

преди 6 години

До aa1830И аз съм с 20 годишна Хонда Сивик. Казват, че Хондата е 'скучно безпроблемен' автомобил. Наистина е така. Двигателят не го знам къде се намира даже :)

17

Онуфри

преди 6 години

Препоръчвам на автора да прочете малко и да се ограмоти за колко от инженерните нововъведения са направени първо от Хонда! А след това се довлачват и Тойота :)

16

шматка

преди 6 години

Плебейте се радват на далекоизточен карнавал.

15

Бобчо

преди 6 години

Аз пък карам стар Бенц и като остарее съвсем ще си взема по-свеж, доколкото ми стигат парите. И смятам, че един автомобил трябва да има дух, емоция, усещане, нещо което не може всеки производител да го постигне. Не си представям да карам кола, която е приравнена до един битов предмет като телевизор, пералня, хладилник и т.н. За съжаление обаче автора в голяма степен е прав, защото от началото на века автомобилите вече не ги правят инженери, а счетоводители.

14

1

преди 6 години

Преди три години синът ми си купи хонда акорд 1,8 бензин нова,автоматик,почти всички екстри,за 50 х.лв.Аз си купих 3 годишно мондео 2,0 бензин, екобууст,200 кс, произведена в Кьолн,на 100х.км. за 20 х.лв. В момента двете коли са на по 150 х.км. в отлично състояние,без повреди.Хондата има по добър вътрешен дизайн и изглежда по-добре.Но скоростната кутия е отвратителна,друса та се къне и гори над 12 л извънградско.Мондеото има страхотна динамика,несравнимо по-бързо и удобно и гори 8 извънградско

13

aa1830

преди 6 години

Аз карам японска кола, на почти на 20 години е и освен за стандартните процедури (течности, спирачки, гърне, амортисьори, гуми) не е ходила в сервиз извънредно. Супер надеждна, непретенциозна, удобна, без излишни екстри. И ми е все тая дали ще е в графа премиум или не.....Една от последните произведени в Япония предназначени за европейския пазар и не я сменян дори за чисто нова от същия клас. За новите автомобили, които се сглобяват от части, произведени в целия свят не мога да кажа нищо...

12

1234

преди 6 години

До Анонимен #6Подкрепям с двете ръце и двата крака. :)

11

Анонимен

преди 6 години

До Жоре ТрабантоЗабрави да споменеш, че се прави така за да ти се строши колата и да си купиш или нова част или нова кола. При техниката е същата история. Дядо ми е бил купил хладилник Саратов от 1967г. и не е мръднал изстудява по-добре от съвременните без нито един ремонт до сега.

10

Анонимен

преди 6 години

Голямо обсъждане, ако искаш да се фукаш си купи БМВ,Мерцедес,Ауди и т.н. Като искаш колата да ти върши работа цена спрямо качество си вземи японче или корейче. Искаш ли японче или корейче, но с екстри си вземи Лексус,Акура и Инфини .

9

Анонимен

преди 6 години

Ако премиум означава лукс,традиции и екстри къде са тогава Ролс Ройс,Бентли,Астън Мартин,Ферари,Ламборгини...

8

Жоре Трабанто

преди 6 години

Днешното автомобилостроене, като изключим най-луксозните машини е на принципа "да се спести от всичко", за да е кокурентен ценово автомобила. Горе-долу като лоу-кост авиокомпаниите....90% от частите на всички ВАГ марки са абсолютно еднакви, Мерцедес дава двигатели и какво ли не на Санг Йонг и още хиляди други примери като КИА, Хюндай, Нисан, Рено, Дачия и т.н...а цените се базират само на едната емблемка.

7

някой

преди 6 години

Зависи кой какво иска от автомобила си - аз от 9 години съм с японски автомобили и не съм взлизал за ремонт, само масла и филтри. Преди това съм имал два голфа и през ден в гаража. Е, който иска да е гъзар, да кара премиуми.

6

Анонимен

преди 6 години

Абе премиум, екстри ама като те остави на пътя ще си търсиш доказаното японско качество на тойота и хонда. Верно е много са скучни. Карам тойота хибрид. Като й дадеш газ нищо не се случва но на път не ме е оставяла. Преди това хонда. 500000км как пък веднъж тая кола не каза "не искам да запаля". Ако искате евтина и интересна кола купете си френска. Доказан боклу к!

5

123

преди 6 години

Абе незнам кое е премиум, ама аз повече немска кола няма да си взема. Исках японски СУВ, ама ще ми стигнат кинтите за корейски. Европейска кола обаче никога повече.