7

Анонимен

преди 6 години

Стига с този Адриан бе.

6

Lina

преди 6 години

Много е странно всичко по това " отвличане" - първо - никакви следи от насилие нито в колата , нито по дебелото момче. Второ - оставен на натоварен път , близо до София БЕЗ нито една рана, следи от побой. Най - вероятно е маминия да се е " самоотвлякъл" , да си събере парички от татитУ.

5

?????

преди 6 години

Като нищо шефа на похитителите може да е шеф на парламентарна група.Е как да ги спипат тогаз?

4

Анонимен

преди 6 години

Спипали ги, ама не на магистрила Тракия, а на пътя за село Трънчево. И не похитители, а обикновени пияници. И не похитили Адриян, а Андрей. И не за откуп, а да му дадат парите от нивата, дето я продаде на бай Кирчо. И не го били, ами го били напили. Та от оная ракия тия две седмици били в зверски запой и не можеш ги намери. И никой не ги е търсил тях, а те са търсили някой да донесе още пиене. Браво на МВР!

3

Анонимен

преди 6 години

Кой да ги спипа, Баце ли? Нали той ръководи мафията у нас. Все едно да спипа себе си.

2

Анонимен

преди 6 години

Няма и да ги спипат. Нека малко да "заработят" пари за партиите и след време ще изгърмят като бушони за някоя PR акция. Сега ще си действат спокойно 4-5 години, докато не напълнят партийните сметки.

1

Анонимен

преди 6 години

U MENE E NOGA,HLYABA I SIRENETO--KATO MU DOIDE VREMETO SHTE CUETE.INFORMAZIA ZA VAS-NIKAKVA.CE KOI STE VIE TA DA ZNAETE.AKO I NA VAS VI DAVAHA 20 ZAPLATI SHTYAHTE DA NAUCITE.