16

Анонимен

преди 6 години

Лошо. В демократичната америка още се млатят черни с бели. Представям си ако отида в недемократична турция или конго какво може да ми се случи...

15

До 14

преди 6 години

Хаха...да..няма. В евразия изобщо няма подобни неща. Там всички служат на вожда.

14

жалко

преди 6 години

На времето,когато президента Монро създаде Либерия,трябваше всички африканци да ги разкарат там!Днес в Либерия е някакъв ужас,никакъв ред,полицията бандитства,направо смъртоносна държава!!

13

Анонимен

преди 6 години

Бе що ни занимавате с дивашкото краварско племе? В цивилизованите държави такива проблеми няма!

12

Анонимен

преди 6 години

80 души арестувани след безредици в Сейнт Луис--------Тези 80 души вече си осигуриха престоя в "пет звезден хотел" за дълго време!

11

Киро

преди 6 години

До Анонимен 4:Не са дори и 15% от населението на Америка негритe! Дори авангарда на световния глобализъм, Гугъл ги дава да са 13%, като в това число броят абЦЕютно всички печки, барабар с поканените и доведени в Америка в качество на 'бежанци' от Б. Хюсеин Обама десетки хиляди сомалийски, нигерийски и судански мюсюлмани маймуняpници!

10

Анонимен

преди 6 години

Черните *** лесно трошат защото нищо не са направили. Чуждото никой не го пази. Живеят е една уредена държа без да им стига акъла как е станало. Черен учен някой виждал ли е ?

9

D

преди 6 години

Все пак говорим за град, където 50% от населението е черни.

8

Че Гевара

преди 6 години

Ако не бяха го оправдали ,кой ще иска да работи като такъв в държава ,където всеки може да има оръжие в себе ни .Черните бандюги само чакат да се появи прецедент с осъден полицай и ще станат неуправляеми и недосегаеми .5553

7

Анонимен

преди 6 години

Тия пък за 250 години история още не могат да премахнат расовата дискриминация, ама иначе критикуват другите държави и дават акъл как да си отглеждаме оpkите.

6

Дориан

преди 6 години

Черните, подкокоросани от Сорос и Сие искат да имат права на същества със специален статут, които са над закона. И то само заради черния свят на кожата им! Ако това не е силна форма на расизъм, здраве му кажи! Полицая е застрелял негъpa не защото е негъp, a защото е престъпник! В САЩ, за разлика от Територията, полицията има право при нужда да стреля по престъпниците. Да се вкарват цветове на кожата, от рода на Белокожия Полицай и Чернокожия Престъпник в типично криминални престъпления е расизъм

5

Adam

преди 6 години

Крайно време им е за гражданска война

4

Анонимен

преди 6 години

Протестиращите що не кажат нещо във връзка с това, че са 15% от населението на САЩ, но извършват над 90% от всички престъпления.

3

Анонимен

преди 6 години

Това е повод.На никой от протестиращите не им пука заради застреляният престъпник.Те също се стрелят и ръгат помежду си нищо че са черни и са от "братството",бандата,групата,съседството или там както се нарича.Единственото което ги интересува е как да обират магазини или къщи.Винаги протестират заради някаква несправедливост и чупат витрините за да крадът лаптопи,телевизори и телефони.

2

Анонимен

преди 6 години

Там пак ли обвиняват властите в лов на носърчета?

1

Анонимен

преди 6 години

Тази новина не е ли от миналата седмица или сега получихте разрешение да пишете за безредиците там?