32

Анонимен

преди 6 години

Мадуро почти унищожи Венецуела, ако не знаете какво се случва, хората ровят по кофите. С две думи като тоя е венецуелската боко тиква, "аз съм зле, ама вижте ги другите".

31

Анонимен

преди 6 години

КАСТРО МАЧКА 60 ГОДИНИ АМЕРИКАНЦИТЕ ,СМЕНИ 10 ПРЕЗИДЕНТА И ОЦЕЛЯ.И ТОЗИ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ.

30

bolbov

преди 6 години

Изглежда добре и се държи мъжки .

29

Ползват нова техника

преди 6 години

ВИждате Мадуро на фона на облъчвания от извънземни некадърници цакащи с пси генератори всяка псевдо социалистическа и подобна страна.Удариха зверски вече Либия,СИрия,Йемен ,Украйна,Египет без малко д а отнесат и Турция под фанфарите на наркотизирани западни лидери..Да се обезопаси Венецуела от облъчващи станции вкл JSM Kletki.телеретранслатори радио ретранслатори и други предлагат от някъде..Опасни с аи камери,скенери,екрани вкл рекламни.

28

:)

преди 6 години

Това въобще не е за хвалене, другарю. Вижте си държавата на какво прилича. Бедна, бананова република от третия свят, а иначе най-богатата държава на петрол в света. Венецуелците умират от глад и буквално се убиват взаимно за парче хляб. Как става това??? Комунизъм братче! И не на последно място - руско влияние!

27

Кукловодът

преди 6 години

До КЛАТУРОЛичи си и ти колко си запознат с Южна Америка. Да верно е че са бедни , но те се борят с последствията които им нанесе САЩ и техните Богаташи . Компаниите им бяха преватизирани от часни лица които бяха поставени от ЦРУ . Вече 20 години народа на Венецуела води бора за да си ги вземе обратно . Опизицията в каракас прави какво ли не за да накра власта да рухно , но имено народната любов и подкрепа към лидерите им ги държи . Достойният живот не се измерва в пари . Доказа го и СИРИЯ

26

Тоя психопат

преди 6 години

вече взе и да халюцинира.Утре току виж си построил и мавзолей.*** по добре да вземе да осигури храна и лекарстваЧе само изтрещял от егоцентризъм комунист може да гази в нефт и да държи народа гладен

25

Анонимен

преди 6 години

До ХохохохоНееее....300 милиона е изклал ''лично'' Сталин......абе вие не разбрахте ли ,че трябва най накрая да смените плочата ?Даже Солженицин преди да умре си призна че е лъгал.Впрочем той ги докарваше до към 60.А и ако предположим че Сталин е убил всеки трети съветски гражданин(абсурд естествено) вие наистина ли плачете от мъка за жертвите на репресиите ,които са факт(но са завишени умишлено и то много) и са си вътрешна работа на Русия.Я поплачете за избиването на индианците примерно.

24

Хохохохо

преди 6 години

Преди да е изклал 20-30 милиона руснаци няма какво да се бута при Джугашвили...

23

Анонимен

преди 6 години

Да не забравяме , че и самата България беше разделена от тъмната империя на север. Едната част беше дадена на Турция и Сърбия. Само късмета и точното време помогна да не се гледаме , както СК и ЮК. Братя , сестри , роднини и приятели разделени от тъмната идеология. Няма как да подкрепям човек като дебелака , който е просто чужд агент в собствената си държава.

22

Антикравар

преди 6 години

Не искаме демокрация. Особено такава от американски тип. Искаме свобода.

21

Леко с пропагандата

преди 6 години

"след нейното идване в Европа и Света, не е имало голяма война" _____________________Сгазените, заклани, взривени и осакатени жертви на терора в Европа, на чия сметка да ги припишем, дрогарю демократ?

20

Анонимен

преди 6 години

Работата почна да излиза от контрол . Тея бедни плъхове по цял свят почнаха да се изживяват, като най - лошите диктатори в историята довели света до катастрофа. Колкото и разни платени драскачи да пишат по цял ден срещу демокрацията - след нейното идване в Европа и Света, не е имало голяма война !? Само военните режими бутат света към войни и разделение на обществото - историята го показва с много факти и държави.

19

Лулу(д)

преди 6 години

До ЗозоРабота на всеки демократично мислещ човек е да разобличава и да се подиграва на ненормални форумни откачалки платени от Сорросс или взели се на сериозно спасители на света и вселената. Или си лууд или платен. Ако е и двете вече мноооого лошо за теб.

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7При най-големите фалити не сме били толкова зле като сега..Оф, много сме зле сега.Мани, мани!Лятото 5 пъти ходих на море и 5-те пъти от София до морето пътищата бяха претъпкани с коли на умиращи от глад българи.На КПП-тата към Гърция същата работа.Даже на там колите се движеха сами,че хората в тях бяха умрели от глад. Хипермаркетите и моловете са претъпкани с умиращи от глад българи.Пенсонерите дават последните си 20000лв на телефонни измамници вместо да си купят кисело млекце.

17

ноло

преди 6 години

Както при Сталин,Ким,Путин и всички други диктатори,цената за тяхното величие ще бъде платена от народа.Путин и Лавров се борят срещу Запада,руснака обеднява.Децата на Путин и Лавров са богати и учат на Запад,същия този Запад срещу който се борят двамата.Пълен абсурд,а има объркани хора които им се връзват и си ги представят като няко борци за справедливост.

16

Зозо

преди 6 години

До ГогоНапротив, моя работа е. Работа на всеки демократично мислещ човек е да разобличава и да се подиграва на ненормални диктатори, тормозещи народа си.

15

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСталин напрви СССР супердържава.Супердържава по размери да, но технологично и икономически си беше джудже.За това и се сгромоляса без еди изстрелян куршум.Иначе тоя освен да трепе руснаци не знам какво полезно е направил.

14

Анонимен

преди 6 години

До ГогоЕ такива като теб постоянно вият на гроба на Русия пък за вас това не е проблем.

13

Анонимен

преди 6 години

Сталин напрви СССР супердържава.