47

Трак

преди 6 години

Давам по хиляда рубли на всеки русофил , който емигрира в Русия.Айде бе мишоци , каде сте.

46

Трак до наивници

преди 6 години

Не знам кипърците колко са спечелили , но знам колко вие си платихте на рашките- само за Белене им подарихте 4 млр. лева , на Лукойла дето е на загуба последните 10 години пак толкова.А най големия инвеститор в България са омразните ви емигранти в ЕС.Кога Русия ще ни върне тристате тона злато.

45

"-"

преди 6 години

Кипър спечели 4 милиарда евро продавайки гражданство на руски и украински олигарси, а ние лапаме мухите!!!!!!!

44

Анонимен

преди 6 години

Празня се с литри в сорошшки усти.

43

Анонимен

преди 6 години

Ебба сорросоиди на ишлеме!

42

Анонимен

преди 6 години

Колхозника ще пие боярщник и ще гласува за ***

41

Немат никъв шанс

преди 6 години

Според закона Гранитски имаха 6 месеца да си съберат куфарите не само те ,а и нашите *** ***.Парите им ще бъдат конфискувани естествено и хвърлени на народите които са подложили на геноцид .Справка Маркос,миналия век.Ограби Филипините,забегна в САЩ ,там му конфискуваха милиардите и го пречукаха.......

40

ХУЙ за тъпите сороси

преди 6 години

Както виждам, до полуощ има само 50 коментара. Обикновено, до това време се събират около 400 коментара с плювни срещу Русия. Това всичкото ми доказва, че повечето русофобски коментари са поръчкови и copocoидни. Най-вероятно copocoидите и герберистите са си изпълнили плана за днес, а от Козяк или "Америка за България" са закъснели с плащанията.Гадни национални предатели!

39

Анонимен

преди 6 години

Руски олигарси, обвинени в корупция...Стига петнихте името на руските "виолончелисти" бе !!!

38

Анонимен

преди 6 години

Като свърши петрола в СА доларът ви ще се крепи на дедовия ми. Ще видите къде зимуват раците. Радвайте се още на зелените хартийки, докато можете.

37

Трак до мангасио

преди 6 години

Москвича отдавна не е бърза кола , виж моя баварец 530 дизел 258кончета xdrive е много бърз.А иначе се моли да не те побарам , че и в Русия не ще те оправят.

36

Рашо

преди 6 години

Тук има двама дето си ги мерят постоянно и никой не им трие коментарите, а от мойте постове ,ако половината видят бял свят, съм късметлия. Това говори много за мо.дератора.

35

Petrov

преди 6 години

В България пари да даваш на някой пак не идва. Българите бягат от собствената си страна. Журналята се загрижили за рускаъа миграция. Щото за нея плащат, за тоталния аутсайдер България на никой не му е интересно,

34

Българин до 42

преди 6 години

И кой ти предлага Меркел бе умнико.Това , че ти си готов да се кланяш на руски олигарси си е твой проблем.Аз имам достойнство и гордост , че съм българин и на руските олигарси шут в *** ще им подаря.

33

Анонимен

преди 6 години

Такива престъпници с мед и пита да ги посрещнеш. Какво ще им е лошото, богати хора. Те и другите които Меркел ни предлага и те са престъпници ама от другите, дето за мен са по- страшни и опасни .......

32

Горд Българин

преди 6 години

Май на путинчо доларите свършват , отчитайки русофилското тролене напоследак.Даже и ултра русофилите не приемат рубли вече.Що така бе русодоларчета мили :)

31

Анонимен

преди 6 години

До Трак до игнасиосрал - А моите ако се фанат на орото , последната нема да може да 4ува тъпано.

30

Пропаганда!

преди 6 години

Внимавайте, това е "новина" със заблуждаващо съдържание и пропагандна цел!

29

Анонимен

преди 6 години

Разликата между Кипър и Бг е че едните са си оправили 10 год дефицит с 400 паспорта,а ние дадохме 10 год си бюджет напред за разни съмнителни дето са се излежавали много ама много на плажовете в ЦЗ и С Африка.Че и от ШалварлендКофти сравнение.Ама е така. За жалост

28

До 32

преди 6 години

То и "българския чадър" сигорно е филм за теб.Чети бе простако , стига лосион за вана пи , чети-ако можеш де.