16

Нико

преди 6 години

Те и украинците скоро ще станат вегани трева сено корени това ги чака е от време на преме по малко сланина а и знаят какво е голодомор светлото бъдеще ще го гледат през крив макарон

15

Анонимен

преди 6 години

Гладен човек страшно гледа и лошо мисли!

14

Дедо Гого

преди 6 години

...Веганите са най-агресивните хора!...Пич, това системно недохранване при веганите отключва първични инстинкти .

13

един

преди 6 години

Реално погледнато аз съм ЗА повече и повече вегани. Ето и моята аргументация: населението на света расте с много високи темпове, за изхранването му са нужни много хранителни вещества, между които и месо, но в един момент месото ще свърши, няма да има за всички, може и за мен да няма (и няма да съм никак щастлив). Но ако има повече вегани - нека си пасат, а аз ще си се наслаждавам на скаричката :)

12

Браво!

преди 6 години

Аз съм вегетарианец, не веган. Харесва ми, че се популяризира това и се работи в тази насока. Алтернативите са хубаво нещо. Но веганството...там вече работата си е чисто изнасилване...

11

Анонимен

преди 6 години

Полша винаги се славеше като произведител на елитни *** за Арабския Свят.По точно от сега да се наричат ВАГИНСКИ Рай

10

333

преди 6 години

Всеки, който го е грижа за тая планета, трябва да се замисли да премине към по-малко и по-малко месо. Ако, разбира се, искаме да оставим нещо на децата и внуците си. И това не са празни приказки на вегани, това са доказани неща. Всичко останало е бла-бла.

9

Анонимен

преди 6 години

Био стръкове люцерна 120 грама 6лвИ като се замисля козата на село в какъв охолен живот живее??

8

11

преди 6 години

А с тази "храна" дават ли звъчета? МММУУУУУУУУУУУ!

7

Анонимен

преди 6 години

И Ванга и Слава Севрюкова са го предрекли независимо една от друга, че светът ще бъде в много голяма част вегетарианско общество. Уначе няма как, месето щяло да стане негодно.

6

един

преди 6 години

т.ъпа пропаганда.. Петя, ти била ли си в Полша, видяла ли си каква е традиционната кухня там и това, че някаква откачена готвачка готви некачествени храни означава, че цяла Полша е такава, така ли? Мога да ти гарантирам, че поляците наблягат на месото та чак ушаците им плющят ;)

5

Анонимен

преди 6 години

Веганите са най-агресивните хора!

4

Анонимен

преди 6 години

Такава вегетарианска кухня се е опитвал да наложи безуспешно и фюрерът на Третия Райх, който въпреки всичките му усилия не е успял да отучи поляците да ядат месо.Сега очевидно самите поляци имат повече успехи в тези начинания. Даже взимат доброволно пример от Берлин без да се налага да бъдат окупирани насилствено.

3

Местен

преди 6 години

Арпаджик с пържола - 40 злотиВеган био арпаджик - 100 злотиИмаше приказка, най-лесно се правят пари като се продава на деца или на жени. Сега трябва да се добавят и веганите към списъка.

2

Ук

преди 6 години

Полша- следващият голям психодиспансер.

1

Рекламодател

преди 6 години

Малко реклама за блогърката веган Марта Димек. Петя, ще има ли бонус от веганското сдружение? И това на снимката дали ще го ядеш на обяд? Басирам се че ще си поръчаш някоя по-голяма пица със шунка.