8

Анонимен

преди 6 години

"СУ "Св. Иван Рилски" на софийския затвор"ама вече и университет към затвора ли са открили????Тц, тц, тц...

7

Изрут

преди 6 години

А *** с мед, от някой чичко в храстите край училището няма ли?

6

Анонимен

преди 6 години

Това е добра новина,нека да учат и се обучават,да имат някакъв шанс за нормален живот.Някога затворниците работеха,образоваха се,обучаваха се в професионални курсове и така получаваха шанс с излизането да започнат нормален живот.

5

Анонимен

преди 6 години

Има хора с образование и пари, които крадат, убиват, нанасят побои, социопати. Но тези хора, те са били едни ограбени деца, без много избор за бъдещето. Хубаво е, че ще учат.

4

Анонимен

преди 6 години

По закон образованието до 16-годишна възраст е задължително. Отговорността е на общините. Законите трябва да се спазват. Ако кметът не е пускал глоби, е служебно нарушение, което трябва да се криминализира. Затова преди имаше райониране, всяко училище си събира децата от района, а не както сега учителите да ходят от врата на врата да агитират ( да се унижават) за записване в училище.Още веднъж: кметовете, които са се заигравали с електората - с големи глоби или поне 5 години затвор.

3

Анонимен

преди 6 години

Няма лошо. Човек винаги може да се превъзпита малко от малко. Тези хора са били оставени без избор от родителите си и не искат да повтарят техните грешки.

2

Анонимен

преди 6 години

Кому са нужни тия хора.... не че нещо.

1

Анонимен

преди 6 години

Хайде да се обзаложим от коя "група"( нарочно не я пиша малцинствена) са тези 20%.Ето Ви разликата. Българина си е продавал нивата и имота за да си изучи децата, а *** първото с което плаши е, че няма да ги пуска на училище. И какво като не ги пусне - поредния "зад борда". Чудно, че неграмотните не са повече. Ако можеше да ги научат и да работят, а не само на четмо и писмо щеше да е супер.