18

Руснака

преди 6 години

Първо никак не им е до това дали бабите ще си чекват фейсбук профила. Глобализацията предполага по-добро следене, контрол и манипулация. Целта оправдава средствата, така че ... В ерата на комуникациите, хората не искат да са свободни а да имат нормален социален стаус и социални придобивки.Не те питат, а ти казват от какво имаш нужда и ти го дават веднага.То в градовете няма Wi-Fi в селата тръгнали да бодат антени.А Анонимен N14 правилно е прогледнал и осъзнал от къде идва еврото и защо.

17

marry

преди 6 години

Абе тия пачи ходили ли са в българско село да видят разрухата навдякъде!Румънските села са 100000 пъти по хубави от нашите развалини!

16

Анонимен

преди 6 години

Семейството академици Паси са просто ултрагениални!Вива,Вива,Вива!!! След като единствено те се сетиха и щяха да направят всички зарядни устройства в ЕС универсални,сега в безлюдните села на БГ ще закарат и безплатен интернет!Надяваме се при следващата им мозъчна атака да измислят как да заселят тези села!Въобще,мислят и измислят хората,не е шега работа!Нали са академици по организирани евроатлантически и еврог.ейски престъпност и простотии?

15

men

преди 6 години

добре че избраха оная кукувичка габрийелчиту да дигитализира умрелите села. браво на гърпавите, еваларката *** бей ага. да видите как селата без жива душа ще получат рутери, кули, кабели... нищо че нема ток и канализация, важно е случайно преминаващите или загубилите се да моат си пуснат фес.бг и да съзерцават лидеро и неговата команда спасяваща света, европа и междупланетния мир.

14

Анонимен

преди 6 години

Евросъюза разполага с най-мощната печатница за пари в целия свят

13

Merci cherie

преди 6 години

Nai-posle sha imame gratis wifi i na v ostrov martinik...slava, vechna slava, drujba, vechna drujba shengen!

12

Анонимен

преди 6 години

тая Европа като дава кинти не знае за какво ги дава... ама май си струва ВСЯКО едно село в България сега да им гепи по 20 000 еврака, че барем общината като сложи рутер с вифи да има още 19 хилки за нещо друго. :)

11

Boto

преди 6 години

Това е същото като безплатния интернет в градския транспорт в София. Хем на Виваком са раздадени милиони, хем европейския съюз доволен, че програмата е изпълнена, хем нема нет у рейса дори пощата да си провериш, хем човека уредил нещата е доволен.А честито на печелившите!

10

Анонимен

преди 6 години

А най ми е интересно, кой ще го поддържа. Аз в хотелите по морето и планината няма кой да им оправи интернет-а ... а какво остава с някое село, където има няма 5 баби.

9

Анонимен

преди 6 години

По един рутер в общината за 100 лв... ... и както един колега е написал 19 500+лв в джоба на някой от вече знайните.

8

Boto

преди 6 години

Имайте предвид, че това е мярка не само за България.В повечето Европа селата да китни острови от забързания град. Само в БГ селата са мизерия, кражби и липса на хора.За три пари може да се направят няколко точки, сериозна професионална техника и т.н.Айде на рутер 150 лева да се закачат 100+ Човека и да го видиме как се държи.И сега интеграцията в България..... една фирма изпълнител за цяла България с рутери за по 5 лева и интернет 1mb и дедо Пешо обучен как да рестартира рутера.

7

Анонимен

преди 6 години

TO HLYAB NYAMA TE .....

6

Анонимен

преди 6 години

Ех какво усвояване ще падне...

5

Рашко

преди 6 години

Браво, точно от това има нужда българското село - от безплатно Wi-Fi! Хвала на мъдрите управници!

4

Един българин

преди 6 години

Супер! Най-после! Имам шанс и в моето село да си сърфирам в интернет и да гледам телевизия на специалното безплатно приложение за смартфони и таблети!Хайде сега кажете пак Соломон Паси бил лош!

3

Яcтpeб Османлията

преди 6 години

А wi-fi може ли да се бере

2

Анонимен

преди 6 години

Дядо ми ще си поръчва баничка онлайн, голям кеф.

1

Елемаг

преди 6 години

Почти всички общини имат връзка с Виваком.Не знам такава да няма.Айде да не е за монопол ще има и друга фирма.Дори скъп рутер ,който да е повече от 5 децибела,хайде да не е 29 лв ,айде 149 лв доста хубав рутер + инсталационната такса 200 лв.15 лв на месец,180 лв на година-540 лв за 3-те години от изискуемия срок.Тааа не разбрах,останалите 39 500 къде отидоха?Макари на фона на кражбите ,туй да е смешна кражба.Някои кметове,хубаво ще си санират къщите и апартаментите, май.