32

Диана е на 30 г. и

преди 6 години

има две деца.А поне един работен де има ли?Ще пресметне ли някой колко е струвала тя на бюджета, от момента, в който майка й, бременна с нея е влязла в период на платено майчинство? После за растящото Дианче са били изплащани детски надбавки и други помощи.След това Диана също е станала майка, взимала е майчински, детски, помощи, други бонуси.Колко общо пари са това? И резултатът? Измами чрез Фейсбук, плюс тежко криминално престъпление!Влезе ли в затвора, децата отиват в приют и ние плащаме

31

Анонимен

преди 6 години

Намерих профила на тази хубостница в социална мрежа и ако човек не е препатил и винаги с акъла си, може да се подлъже. Има вид на нормална жена, а и децата й са големи симпатяги и никак не мязат на ромчета, за разлика от нея. За да опознаеш някой понякога е нужно доста време и известен кредит на доверие. Тираджията е дал такъв под формата на пари и скъпи подаръци. Още там е трябвало да му светне лампата.

30

Стеф

преди 6 години

Сливенска ***.

29

Makedon

преди 6 години

Taka treba za Bolgarinot ... da bidi tepan a i ***.n za da mu dojde umot.....

28

Анонимен

преди 6 години

Тъжна история.Интересно ми е какво ще е последствието за тази жена и другарчетата и.Дали ще влязат в затвора за месец-два или ще им се размине с условна или ще е поредното висящо 15 годишно дело? Все пак има облекчаващи вината обстоятелства-мадамата сигурно е болна(от венeрическа болест),има си две кoпeлeнца за които няма кой друг да се грижи...Ако бях на мястото на набора,надали бих се оплакал в полицията,по скоро бих си свършил работата сам.

27

Анонимен

преди 6 години

Човек има нужда от страдание, за да бъде смирен. Сега тираджията ще бъде по-духовен. Всяко зло за добро.

26

Анонимен

преди 6 години

Изцъклен поглед на зла, урочасваща цигганска вещица. Поглед на садистичен убиец психопат. Трябва да се угаси.

25

Анонимен

преди 6 години

Малката булка - 2017 епизод. Индийски хорор психотрилър с елементи на порнно.

24

Анонимен

преди 6 години

Тоя е а...ти шматката.Аз всяка година си идвам в Бг и си правя месечен абонамент за плътски удоволствия та за некви дребни пари блъскам цело село.

23

Брави$$имо

преди 6 години

Дидито вади здрава ци-ца.

22

ПотрЪбител

преди 6 години

Стига с тези *** коментари, че сам си е виновен. Може да не е най-умната постъпка, но мъжът е ЖЕРТВА на престъпление. Ако това беше някой ваш близък друга песен щяхте да пеете. А пък, ако бяхте Вие щяхте да повтаряте как сме член на ЕС и сте дълбоко обидени на държавата.

21

Тази ако беше чела

преди 6 години

поне детски книжки, щеше да знае баснята за кокошката, която снасяла златни яйце.На собственика й му се видяло малко това, че тя снася само по едно яйце надени решил да я заколи, с надеждата да намери в утробата й много златни яйца. Но не намерил нито едно!Та така и тази уж хитра, но всъщност много ппрросстичка ромка. Не се ли е запитала, какво ще стане,ако този все пак им беше дал всичките си пари? Как ще постъпи той след това? Ами ако пък го бяха убили, какво щеше да ги сполети впоследствие?

20

Анонимен

преди 6 години

Като я гледам на снимката, хваща окото, ако я е виждал (ама пък се казва че въобще не я бил виждал даже?), лесно може да се подлъже. Има обаче много хитър поглед.По-умен човек би се замислил преди да пръска пари ей така, за едната хубост.Може да не е кой знае каква красавица, но поне не е така отблъскваща на външен вид като оная дето удуши мъжа си със свински опашки, оная Шмайзер ли беше, каква беше не помня...

19

Анонимен

преди 6 години

До от СливенСпециално на тази от снимката й личи, че е ромка.Започнах да се питам, като им даваме толкова зор да се ограмотят, не е ли редно да се запитаме как те ще използват после тази грамотност? някои от тях пишат по стените на къщите си "Мразя България" и "Смърт за българите", а тази пък пише послания във Фейсбук, търсейки балъци да я хрантутят.Щом природата е внедрила в нечия душа ненавист към образованието, значи ще направим беля, ако тръгнем срещу даденото от природата!

18

Анонимен

преди 6 години

"Тя успяла да зариби бургазлията, представяйки се за грижовна майка, която търси опора в живота" -А бе, аланкоолу! Тази "търси опора в живота", като ИСКА ПАРИ от непознат мъж!И ти започваш да й пращаш пари ежемесечно. Тоест, даваш й издръжка.Ти нормален ли си?!Всяка жена най-напред ще се запита, "Щом този ми дава пари, когато се срещнем какво ли ще поиска от мен?" Каква жена ще е тази, която авансово взима пари от непознат? Ти поне този въпрос не си ли зададе?

17

от Сливен

преди 6 години

Доколкото знам в квартал "Комлука" живеят предимно роми от тия по-беличките, дето трудно се различават от българите. По-тъмничките са в квартал " Надежда". Никога не съм стъпвал и в двата квартала, нямам какво да правя там. Горкия бургазлия не е познавал града и затова е попаднал в "Комлука" без да подозира. В тези два квартала не може да ти се случи нищо хубаво., Все едно аз да се запозная по фейсбук с някоя жена от Пловдив от Столипиново и да отида там. Едва ли ще ми се случи нещо и там.

16

Анонимен

преди 6 години

""Жената също е била много агресивна. Имало е и сексуални извращения"Ясно, затова го е било срам да си признае. Че и жената го е опънала отпред, докато мъжете са го опъвали отзад. Двустранно, така да се каже.Сега ще се разбере като излязат ДНК пробите, предполагам, че и от жената и от мъжете са взели биологичен материал за ДНК следи.

15

Бай Х

преди 6 години

добре, че е жив човека то никои не знае, какво може да му дойде до главата, така че ще съм по-умерен в коментарите.

14

Таню

преди 6 години

Хахаха, да... ***-те-*** :)

13

Бачо Кольо

преди 6 години

Пича да се стегне и да ги заколи като пилета :)