51

Анонимен

преди 6 години

Хем скъпари, хем химия в тортити, а и тазо наглост сега.Браво

50

Wegan

преди 6 години

Защо ви са тези измислени торти пълни с химии и захар на баснословни цени, направете си в къщи сурова торта от качествени материали, още по-вкусни са и не са вредни. Рецепти в нета не липсват.

49

До 48 ..

преди 6 години

А какво значение има как те гледат "всички"? Дете след 3-тата година е достатъчно голямо да бъде наясно дали ще мине номера, ако ревне или няма. Моите деца, защо не реват и никога не са се тръшкали? И по-важното, ако знаят, че няма да мине номера, защо да го правят, особено навън? С либералните подходи, я виждаме работата вече децата на по 5-10 години не могат да говорят и комуникират правилно...

48

..

преди 6 години

До До 40Това е така, защото като писне детето и всички почват да те гледат все едно си престъпник или най-лошият родител на света.

47

Анонимен

преди 6 години

Ами не купувайте от "Неделя". Има достатъчно други сладкарници (особено в София), при това с по-добро качество. Това е единственият начин да бъдат наказани самозабравилите се. Отговорните за налагане на ред си чешат м**ите и реват за пари. Ако няой посвдигне въпрос - те чакат да бъдат "сигнализирани". Сигурно и стискат, докато някой не се сети да им донесе тоалетна хартия.

46

Изрут

преди 6 години

Аз па не ***, но винаги имам под ръка Ескапел.

45

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПреди имах винаги швейцарско ножче в себе си. Спрях да го нося след 2001-ва, когато затегнаха режима за самолетните полети (дотогава спокойно пускаха с нож и ножички в самолетите, после почнаха да ги конфискуват).Също така не пуша, но винаги имам кибрит под ръка.

44

До 40

преди 6 години

Абсолютно съм съгласна, страшни лигльовци се възпитават от сегашните родители. Почва да реве и веднага смартфона е у ръцете или каквото е поискало "дитету", само и само да не мрънка и да притеснява мама/тате или да не ги кара да се смущават от околните.

43

Анонимен

преди 6 години

Едно време дядо на село ми се чудеше: Какъв мъж си ти, че излизаш без нож в джоба?Аз му викам: Еми в града живея, там нож ми не трябва. Грешал съм явно. Вече и на сладкарница не можеш да отидеш една паста да изядеш без нож да си носиш.

42

Анонимен

преди 6 години

Ако е имало шведи в заведението можеха да услужат на хората, те винаги носят ножове в себе си, ей така се всеки случай.

41

Анонимен

преди 6 години

Затова е хубаво всеки човек да си носи нож в себе си, че не се знае кога ще се наложи да си нареже тортата.

40

Олеле мале

преди 6 години

консумация на място за детенце на четири години, което плаче за нея - ВЪЗПИТАЙТЕ СИ ЛИГЛьОВЦИТЕ БЕ. На 4 години ще реве по заведения, ама то какво да се очаква, като родителите са същите.

39

алхимик

преди 6 години

Ако знаете как и от какво са направени "произведенията" им,щеше Вие да им искате те да ви плащат за да ги консумирате.

38

шоп

преди 6 години

До Пърфект софиянецИ майката, и детето 100% са мякащи.

37

Пърфект софиянец

преди 6 години

Какъв франчайзинг бе? Един мунньо преди години започна да бърка кремове, откраднати от Лучано и направи верига сладкарници. Лучано се пусна в политиката, а този пухльо зае мястото му. То па едни тортииии....ама селяните чули "Неделя" и си мислят, че е нещо от...Париж!

36

Анонимен

преди 6 години

Абе кой яде тия изкуствени гнусни торти

35

Анонимен

преди 6 години

Егааати драмата, като му е било толкова важно на дитету да яде торта ВИДНАГА, майчето да му беше купила отделно парче. Цените за консумация на парче на място винаги са по-високи от цената на цяла торта за вкъщи, това го знае всеки средноинтелигентен.

34

Анонимен

преди 6 години

Оф тия майки все с проблеми номер едно, кой знае детето й как е циврило и е тормозило всички в сладкарницата, направили са й забележка и после е скалъпила тая измислена история, за да получи малко внимание, щото темата с публичното кърмене нещо не предизвика обществен бум и сега е ред за нещо друго.

33

до франчайза

преди 6 години

Момент! Тогава да ги продават на тротоара тортите за вкъщи

32

Цецо

преди 6 години

Според мен тортата е отделен продукт, или я купуваш цялата или не, освен ако не е предназначена за продажба на части. За консумация на място обикновено се предлагат пасти. Не виждам проблем в това, ако клиент пожелае да хапне част от тортата, да заплати цялата торта, която впоследствие да му бъде опакована и предоставена. Но в случая обаче е поискана такса за разрязване, което не е редно...