41

Анонимен

преди 6 години

ми да осъдят бариерата та дано следващия път тъ..пачката майка да е по-внимателна и да не блее и да не минава там откъдето не трябва,куха лейка, никой друг не е виновен в случая

40

Мишо

преди 6 години

Бариерата е виновна. Да я осъдят и да я пратят за непредумишлено убийство в затвора. Гадна и садистична бариера. Милата женица живее в свободна страна, може да си минава, където си ще. Ако беше влак, щеше да е по-трудно, понеже не е ясно само локомотива ли да съдят, как да го вкарат в затвора (едно време някои затвори са имали релси към тях, но това е друг въпрос)

39

xy

преди 6 години

*** ата киф ла е завряла детето под бариерата, после другите виновни.

38

Натуралист

преди 6 години

Епа можеше да не е олекотена, да му цепне главицата като пъпеш на Женския пазар и следващото детенце като го правят, ще го пазят от бариери. Естествена еволюция му се вика

37

Анонимен

преди 6 години

то добре, че бариерите са предвидиливо олекотени, но по принцип би трябвало да има защита(като фотоклетка), за да не се случи това. Но са я махнали(или не е слагана въобще), за да не избяга някоя кола. И да майката е куха лейка, защото си мисли, че когато си с лъскав джип спираш в разрез с правилата и минаваш в разрез с тях, не за друго, а така вероятността да те забележат става по голяма. Сега всички и видяхме джипа нали? някой да не го е забелязал?

36

Комунист

преди 6 години

Алооо! Журналистите! Спрете с подвеждащи заглавия. Тази бариера си е там от пускането в експлоатация на МОЛ-а! Тя извършава действия за които е поставена. Има и маркировка и организация за преминаването, което изключва наличието на печеходци в тази зона! Не бариерата е ударила детето, "майката" е навряла дето под бариерата!!!!!

35

Анонимен

преди 6 години

Маминка слиза от голям и скъп черен джип, а нея са я учили, че за големи и скъпи черни джипове правила няма. Ама кой да ти информира тъпата бариера, за тия БГ норми? P.S. И да споделя странично, но важно мое наблюдение. Пътувам постоянно в служебни командировки в страната и чужбина. Правя по 70 000 км. годишно. 95% от странните ситуации на пътя, в които съм попадал, са били предизвиквани от хора в коли с номера започващи с "РВ" и "А". Като видя тия букви на номер и съм на тръни вече.

34

Кретен

преди 6 години

На тази трябва да й се отнемат родителските права и явно купената книжка за водач на МПС.

33

Изрут

преди 6 години

Обичам насилието над чужди деца, забавно е :D

32

Изрут

преди 6 години

Ейй тая бариера, го посече кат СТЕФАН СТАМБОЛОВ бе да го ***.

31

Анонимен

преди 6 години

хахаха, то от трагично е чак смешно.

30

Анонимен

преди 6 години

заглавието трябваше да бъде:Майка удари детето си по главата с бариера в МОЛ

29

Анонимен

преди 6 години

детето трябва да си търси правата в съда, преди майка му да го е унищожила. С какъв акъл ще прекараш детето си оттам.

28

Анонимен

преди 6 години

Добре, че производителите на бариерата са се сетили, че ще има такива случаи и са сложили гума отдолу на бариерата, че сега можеше и с разцепена глава да лежи в болницата.

27

Анонимен

преди 6 години

Сегашните майки са толкова прости и безотговорни спрямо децата си,че се чудя как природата е допуснала да забременеят ,явно и това е само дело на българският мъж!

26

Анонимен

преди 6 години

Типична беге мама, има само права, не и задължения. Всички за всичко са виновни, само тя и синкото са прави. Тия жени са по-гадни и от...

25

маларт

преди 6 години

Тази майка мъж има ли? Жалко за човека, ако не я бие редовно

24

3M

преди 6 години

Комисията за защита на децата да вземе отношение. Тази "майка" дали изобщо може да се грижи за дете!?

23

Анонимен

преди 6 години

Само да допълня, че бариерите имат сензори, които да разпознават дали има автомобил под тях, за да не се "затворят" преждевременно. Затова дори и по-бавно да се изтеглиш, бариерата няма да удари тавана на автомобила.Обаче, за съжаление, с това темпо на опростачване и стремглаво падане на коефициент-"а на интелигентност, ще трябва да се търсят начини да се монтират и сензори за *** овце...

22

брЕх

преди 6 години

Сменете заглавието ."Въпреки положените усилия майка не успя да убие детето си"