9

cxbfffd

преди 6 години

До защо го излъгаха?Дадоха му един часовник, къде след една година спря. Държавни почести.

8

Анонимен

преди 6 години

Собственика на парите не му ли е помогнал нещо по солидно, имал е 1 милион за отвлеклите го престъпници, 100 000 да изгуби, а за честен кантонер нещо ? Или то за това си ни е такъв хала.. ? И богатите дават само с опрян до кокала нож, а работещите честни хора не познават такива методи. Иначе е интересен и характера на кантонера, и най-вече защо не си говори с дъщеря си, но може би не ни е и работа да знаем.

7

защо го излъгаха?

преди 6 години

По закон му се полагат 10 процента от сумата-като награда. ЗАЩО ДЪРЖАВАТА ГО Е ИЗЛЪГАЛА, И НЕ МУ Е ПЛАТИЛА НАГРАДАТА? Сумата за награда -10 ПРОЦЕНТА се удържа от намереното, а останалите 90 процента се връщат на собственика на парите. Пише го в закона за собствеността. НАГРАДАТА МУ СЕ ПОЛАГА ПО ЗАКОН, И Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СОБСТВЕНИКА НА ПАРИТЕ Е СЪГЛАСЕН, ИЛИ НЕ!

6

Анонимен

преди 6 години

Всеки сам прави своя избор. И носи последствията. Важно е да не вреди на другите. А какво щеше да се случи, ако :еше взел парите, кой ли може да каже със сигурност. Само предположения.

5

до долния

преди 6 години

Тогава имаше нещо, което се наричаше чест. Ти не си го чувал това и не го знаеш. Принципа да не причиняваш на другите нещо, което не желаеш да ти причинят. И това не си го чувал. Новите времена и новите хора ги нямат тези неща.

4

еди кой си

преди 6 години

160 бона са предали, а колко ли в същност са били намерени?

3

Анонимен

преди 6 години

ако беше ги взел защото това е късмет както ти така и семеиството ти шехте да живеете много добре защото птичката каца само веднъж на рамото и тези пари щеха да се използват за добро а сега какво големците ти дадоха за награда един менте часовник аколегите ти се подиграват на глупоста ти като ти викат колю милионерът

2

Анонимен

преди 6 години

Завряният зет си го преписа като заслуга, а и той бедно семейство, но алчен за 10 поколения, навря се в чужда къща, ограби дръжавата и сега си рупа тревица на свобода, а работливите и честни хора живеят ден за ден.

1

Квазер

преди 6 години

Подвели ти шанс разбирай пари в тоя живот не ги изпускай