235

Индянеца

преди 6 години

А таз Хейли Мейли какво да я правимЩе е добре Gang Bang понеже е учила да е Метреса

234

Нфб

преди 6 години

подводници имат вече с ядрено оръжие...може да са 10 но ги имат...една да попадне в целта ...

233

Чан Кайши

преди 6 години

Браво на Ким.Заедно с Китай и Русия ще смачкат Рамбовци и цялото травестити НАТО.За тези който не вярват да видят Мемориала в Сеул.Две турски две британски и по три японски и южно корейски дивизии избити до крак.А хиляди Рамбовци и Тюлени станали на пепел и са ги санирали по пет шест в ковчег че дърводелците не са могли да коват толкова много ковчези.А самолетоносачите на САЩ ще бъдат потопени за няколко дни такава хубава цел са от космоса се виждат.А подводния флот на Ким който е трети в света

232

Анонимен

преди 6 години

Тя и Сирия имаше съседи...Ама. .. Как се изправя срещу най-могъщата армия в света ? Имат самолетоносачи да водят 5 войни едновременно :)) И това е само САЩ ами - Япония , ЮК , Цялото НАТО ?

231

Анонимен

преди 6 години

браво ким - лидер на свободния свят! <3

230

Анонимен

преди 6 години

Комунистите са психично болни

229

scbg

преди 6 години

При съседи Русия и Китай, забравете САЩ да тръгнат да правят каквото и да е било. И двете страни ясно заявиха, че са против военно решение... и за чии да влизат защото един ги дразни... б***си повода.

228

Анонимен

преди 6 години

Сажд ще продължат да си лаят, а Северна Корея да се наслаждава на свободата си, незасегната от американската "демокрация." Изобщо хората по света искат Свобода, а не краварски заменки на това понятие.

227

Анонимен

преди 6 години

ДебелакА му предложиха всички опции , за да спре да мята ракети и бомби под земята. Ако го ударят сам си е виновен. Никой не е длъжен да търпи балистични ракети над главата си през седмица. Това е адска провокация , на която трябва да се отговори със всичка сила. Успех на САЩ , Япония , ЮК и всички нормални държави, които ще поемат товара отново.

226

до 273 СЪОБЩЕНИЕ

преди 6 години

Ти преди колко време каза, Чао на мъжествеността си ?

225

31689

преди 6 години

Северна Корея развиваше ядрена програма и преди санкциите, докато беше под опеката на Китай и Русия. Сега продължава да развива такава, въпреки тези санкции итова, че Китай и Русия се отдръпнаха. Вече всяка седмица изстрелват ракети над Южна Коеря и Япония. Отношенията на САЩ и Русия не ме интересуват, но очевидно война е единствения вариант за спиране на тези шизофреници. Ако ги изчакат още малко ще стане твърде късно.

224

Анонимен

преди 6 години

САЩ ще бъде разрушен ако продължи!

223

СЪОБЩЕНИЕ :

преди 6 години

ПРЕДИ ДА ПРЕДАДЕТЕ НА ПУТИН, МУ ДАЙТЕ ВАЛИДОЛ, ДА НЕ ПУКЯСА ИЛИ СИ ИЗЯДЕ ТОПКИТЕ - ДНИ СЛЕД ЗВУЧНИЯ БГ ШАМАР, СРЪБСКИЯ ПРЕМИЕР - ЛЕСБИЙКА ЗАЕДНО С ПОЛОВИНАТА КАБИНЕТ ПОВЕДЕ ПРАЙДЕ В БЕЛГРАД! ПОСЛЕДНАТА РУСКА КОЛОНА ПАДА1 ЧАО@!

222

съндърлъ мъндърлъ

преди 6 години

САЩ поне имат демократична система, Конгрес , Върховен съд ,гражданско общество , които ограничават и контролират преззидента когато ,,не става,, . А когато се наложи могат и да го свалят. Да му мислим ние и рашките - тук управниците са посмъртно.

221

Анонимен

преди 6 години

Давай Ким до пълна победа над империята на злото САЩ

220

Анонимен

преди 6 години

До 269 АнонименБрей ! Рано в понеделник си се дрогирал бе !

219

поздрави от Виетнам

преди 6 години

всички знаем как завършиха нещата във Виетнам така че това не е неграмотната арабска из мет на Либия и Ирак

218

Анонимен

преди 6 години

tuka mnogo hora se hranqt s amerikanski govnaaaaa !!!! amerikanskite kravari 6te opleskat ga6tite za6toto jaltata rasa ne aradskite bu6meni,Vietnam e dokazatelstvo.

217

Анонимен

преди 6 години

Много русофиилстиик - путинофиилска изммеет веее...

216

никсан

преди 6 години

Русия и Китай ще да виновни ако започне война защото въоръжават *** Кич.