114

антонеску

преди 6 години

съюзници-предатели

113

ТАНТОПЕРМАНТО

преди 6 години

До тантопертутоПрез Втората Световна Война бяхме верни съюзници а не мигранти в Германия!!!А сега сме по-зле емигрантите! Нас ни бомбардираха също англо-американците!

112

тантопертуто

преди 6 години

До кристаЗа толкова пари - толкова работа!! Я им плащай добре да видим как работят!

111

СТРОГО ПОВЕРИТЕЛНО!!

преди 6 години

До баварска колонияВ края на царуването си Тодор Живков водеше сепаративни и тайни преговори по време на съвместен лов с баварския президент Франц Йозеф-Щраус да станем тяхна колония! Чели сме го даже по пресата!

110

Анонимен

преди 6 години

Живея от 5 години в Мюнхен. Статията е вярна не само за роми, но и за българи. Много от тях не идват, за да се интегрират - капсулират се в своите си български групи и от там няма излизане. Не са само турците дето го правят. Опиташ ли се да се измъкнеш от стадото те натирят и повече не те поглеждат. Не учат езика, не искат да живеят по правилата, работят на черно, гледат да минат метър... и това само част от проблемите. За това ако не искате проблеми в Германия не се занимавайте с българи.

109

ПО статията

преди 6 години

Ако Ром е Българин, защото 99% са роми , Ман......ли с целия катун изнесъл се за Германия. Българина който избягал да работи и изкарва пари в Германия си бачка и припечелва добре. Тези статии трябва да се конкретизират, относно достоверността на информацията , а не да гласят" не заминавайте там ще спите на улицата" което не е така.

108

трагедия

преди 6 години

Забравихме отдавна българо-германската бойна дружба от хилядолетия!Най-хубавите ни години са преди и по време на войната!Целия ни износ за Велика Германия, а говорят, че са ни експлоатирали.Затова пред всеки двор имаше моторетка и във всяка къща радиоапарат.Пари - дюшециЕдин българин не убиха при толкова милиони жертви! За благодарност ги нападнахмеМного неща забравихме и вървим по пътища, дето ни водят към гибел!Знаем, че Бойко и Меркел се прегръщат и целуват заради мигрантите! ***

107

Методи

преди 6 години

До Кироами някой прави ли разлика между българин и бетонна глава безродник???

106

баварска колония

преди 6 години

Това са нашите верни съюзници - заедно в борбата за световен ред през войните!Малко остана да станем баварска колония в края на бай-тошовото време!

105

изводът е

преди 6 години

До в първите редицибългарин или комунист избран с ромски електорат?

104

в първите редици

преди 6 години

До Циниккомуняги и ромчетата-техния вечен електорат

103

Анонимен

преди 6 години

За скапаните емигранти има пари за Българите няма скапан Евро съюз !!

102

Гост

преди 6 години

Да не съм пратил аз *** да крадат ,просят и проституират в Мюнхен, не ги съжалявам навсякъде реват и искат да ги съжеляват но никъде не искат да си изкарват прехраната почтено .

101

Киро

преди 6 години

Хубаво пишете - сърцераздирателно ! Ама, някой прави ли разлика между " българин" и ... "***" ?

100

Циник

преди 6 години

Тези наши сънародници ( един боза, и трима баница..) са си свикнали така...а и друго си е да се събудиш сутрин , и да видиш катедралата....чувстваш се - ром от свят! Пък и с една шапка и 3 -4 ромчета разположени на стратегически позиции в пешеходната зона - можеш да изпросиш , за ден повече - отколкото за месец в България...а ако имаш в контингента и обучени на техниката "дълги пръсти" - тогава нещата се получават още по-добре!А виж българите работят - въпрос на жизнена философия!

99

Мария

преди 6 години

ТОВА Е НАЧИН НА ЖИВОТ НА МЪРЗЕЛИВЦИТЕ. В БЪЛГАРИЯ ,АКО НЕ РАБОТИШ НЯМА ДА ОТЦЕЛЕЕШ. РАБОТА МАКАР И НИСКО ПЛАТЕНА СЕ НАМИРА.ДОКАТО В СТРАНИТЕ НА ЗАПАДНА ЕВРОПА СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА Е НА ВИСОКО НИВО ОТ ГЛАД НЯМА ДА УМРЕШ И ВСЕ НЯКАК СИ И БЕЗ РАБОТА ЩЕ ПРЕЖИВЕЕШ. ЩОМ ТАКА СА ИЗБРАЛИ ЛЕК ИМ ПЪТ.

98

barcelona

преди 6 години

и в Испания е така,български и румънски..$#@#$@#£¥₩.. само се шляят и спят по улиците....ама ..и не искат да работят,за какво ли.???...като църкви и приюти раздават безплатна храна на всеки 4 часа...само ходят от адрес на адрес,натъпкват се от ядене,пълнят си раниците и за после...и спят по пейки..РАБОТА ИМА МНОГО...ако ти се работи и не си някакъв..УНИКАЛЕН СЛУЧАЙ или невероятен мързел...при ВСИЧКИ СЛУЧАИ...до 10-15 дена РАБОТИШ...при минимални 1000 евро...и в ГЕРМАНИЯ сме били...там е така....

97

Анонимен

преди 6 години

До ОпитенZdr. i az sam ot 2009 v Gemaniya zashto se hvalish,tvoyata zaplata e laja,super kashta si imam i kola mercedes e 250 CDI AMG, zashto se mislich za neshto.

96

Анонимен

преди 6 години

Да, ама не са българи.

95

Весо

преди 6 години

В България и да се работи се заплаща мизерно (изключвам столицата). Затова бягат хората,a на запад отново мъгла и няма нищо сигурно.Ето защо трябва да се вдигнат доходите на българите, особено в провинцията за да няма демографски срив в родината ни.