10

Men

преди 6 години

До АнонименЧака сега *** от Несебър, който продава *** и потници в стария град да ти обясни как клоакоморието е центъра на вселената и по-добър курорт на земята от него няма.

9

Асен§Петър

преди 6 години

До Анонимен 1 - ба, европейски, Гърция и Испания /на там пътувах/ са пожълтели от азиатски туристи - първи са на Навагио/Закинтос/ още през март, а в края на октомври още пъплят по калдерата на Санторини! От Баския до Андалусия, Балеарите и Гран Канария не можеш се размина от тая *** и в Испания. Европейци.... на Слънчака, и Халкидики ?бг европейци/

8

До 5

преди 6 години

Затова пък нашите медии се надпреварват да дават, че ни е мръсно морето. И че са съюзили три петна мазут. Аз не зная къде няма мазутни топчета! Те хората отдавна са казали, че в ада в казана с българите няма пазач - те сами се дърпат надолу, ако някой тръгне да излиза.

7

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

до 4МИШОК анонимен, в градчето е 8 лева цената на паркинг за денонощие.И паркинга е пълен, даже със кемпери, каравани и т.н.

6

Анонимен

преди 6 години

Само може да се гадае, колко голям ръст ще отбележат, ако реално плащат данък на всяка нощувка или сметка вместо да издават касови бележки тип Сл.Бряг на хвърчащ лист хартия. Сигурно поне 22%, че и повече.

5

55

преди 6 години

Интересно, че почти никоя бг медия не отрази огромния разлив на нефт край Атина и замърсените плажове.

4

Анонимен

преди 6 години

За съжеление те правят туризъм както трябва, няма мутри, селинджъри, по няколко пъти готвена една и съща храна, фалшив алкохол, дрога, по 50 лева за сянка, фекални води в морето, презастроено с бетон, дивашки шум и простотия, по 10 -20 лева за паркиране на ден, вдигане на колите за "неправилно" паркиране, за и т.н. Нормално е да увеличават туристите.

3

Mda

преди 6 години

A Karagiozis zapochna li da izdava kasovi belejki ili darjavata pak nqma da vidi nishto ot turistite?

2

лев или евро

преди 6 години

Ние пък, като заменим лева с еврото, ще отчетем свръхприраст, щото ще се удвоят цените.И приходите, по статистика.

1

Анонимен

преди 6 години

Благодарение на европейските туристи, гьрчулата пак ще дрьпнат на пред.