33

Отцет

преди 6 години

Синове на Измаил друг път.Не може да си 100%сигурен в това.Пиши че ще произлезе многоброен народ но не се казва ,че ще се наричат араби.

32

Синове на Агар

преди 6 години

Ех, тези потомци на Измаил как са се разцепили и избиват братята си". Не знам какво да напиша и да не засегна някого. Всички се делят по някакъв признак - расов, етнически, религиозен. Вътрешните спорове са най-опустошителни. Добре би било да има обич, разбирателство, взаимно съгласие, мирни намерения и подкрепа между хората. Вместо това се нагледахме на войни, унищожение, омраза и зло.

31

Анонимен

преди 6 години

Това е похвално, защото САЩ плаща само на терористите, които са сунити и кюрди.

30

пенко

преди 6 години

Иран не може да плаща в долари на ...! Няма ШИИТ ,който да приеме плащане в долари !!! Валутата ДОЛАР днес е еврейска /и всички го знаят / ! Евреите нямат вина ,защото 2100 год. се борят срещу унищожението си -като народ !!!! ОБАЧЕ, този народ създеде ***-анството и Мюсли-манството!!! Всичко е измислено ,за да ти "вземат РАЗУМА"- приятелю мой! Развитието на материята е първично , а религиите са от страх за "отцеляване" НА...!!! Ех как ми се У... !!!

29

Анонимен

преди 6 години

И на руснаците в Сирия плащат за да пазят *** на Асад, налко повече, но и те са платени.

28

Anonymous

преди 6 години

До Достоевски Това което си написал е научна фантастика. Личи си че не познаваш темата. С религиозен декрет в Иран самобичуването е забранено. За повече информация виж следната литература:Aghaie, Kamran S. (2004).The Martyrs of Karbala: Shii Symbols and Rituals in Modern Iran. Univ. of Washington Press.Aghaie, Kamran S. (2005).The Women of Karbala: Ritual Performance and Symbolic Discourses in Modern Shi'i Islam. Univ. of Texas Press.Beeman, William O. (2010).Iranian Performance Traditions. Mazda Press.Chelkowski, Peter J. (2010).Eternal Performance: Ta'ziyeh and Other Shiite Ritua

27

Анонимен

преди 6 години

Ще плаща разбира се. То няма такива, които биха отишли да се бият някъде на май.... си без пари. Не става само с пропаганда. В магазина искат пари.

26

фейк

преди 6 години

И кой ли е виждал разплащателните ведомости, та пише така уверено

25

Анонимен

преди 6 години

И СИРИЙЦИТЕ И ЛИВАНЦИТЕ СА ШИИТИ, НО ТЕ СА ПО-МАЛКО АРАБИ И ПОВЕЧЕ ЕВРОПЕЙЦИ ПОРАДИ ПРИМЕСЪЙТ С КРЪСТОНОСЦИТЕ, КОИТО СА СЕ ПОДВИЗАВАЛИ ТАМ 100 ГОДИНИ И СА ОСТАВИЛИ МНОГО ОТ КРЪВТА СИ. ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА СА И ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ.

24

Анонимен

преди 6 години

Ха само 600$,това е малко в сравнение със Сауд. войници и тези на САЩ, които получават по 2000$+привилегии.Всъщност какви шийти в Пакистан, и Иран трябва да плаща много шосече след като над 80% от мюселманите са сунити.

23

Андрешко

преди 6 години

Иран добре са си направили сметката,защото по-голямата част от шиитите няма да се върнат от войната...

22

Анонимен

преди 6 години

То пък останалите не плащат. Американците също плащат на армията си. Ние също плащаме на изпратените части. Кой се бие за идеали и медали, освен ако не е твоят дом застрашен. Другото всичко е пари...

21

най-добра оферта

преди 6 години

Там печалбите идват от продажба на органи.

20

Добра оферта

преди 6 години

600$ в Авганистан са като 60 000 лв в България.

19

Циник до 21

преди 6 години

Цитат: "Смразяващите новини за жестокостите, фанатизма, както и за интернационалния състав на армията на поредната новоизлюпила се ехидна т. нар. Ислямски халифат (само от Европа приблизително 500 британци, 900 чеченци, стотици босненци и косовари) потресоха дори невъзмутимите европейски политици."ИСЛЯМА Е САМО 2 ВИДА..."ДРЕМЕЩ"...И РАДИКАЛЕН...като "дремещия" може да се радикализира за 1 нощ!

18

до Достоевски

преди 6 години

Представи си , виждала съм го . Даже знам със какво е свързано това самобичуване ..има си история ..Но фактите са че сунитите са тези които са нашия най голям враг . Те надъхват в джамиите , те правят атентатите , те са джихадистите

17

Анонимен

преди 6 години

На ден ли?

16

Анонимен

преди 6 години

Пропагандата срещъ Ислям е огромна то си личи навсякъде вече, защо не си държите отговорни политиците дето сте ги избрали ами обвинявате Ислям?!

15

Анонимен

преди 6 години

Неверник

14

Циник до 13

преди 6 години

Политкомфортните лъжи за "миролюбивия ислям" личат из цяла Европа....изнасилени...избити...размазани с камиони...И това е САМО ТОВА , КОЕТО НИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА НАУЧИМ...КАТО ТОЗИ ТАРАМБУК ПРЕРЯЗАЛ ГЪРЛОТО НА ЖЕНА В ИКЕЯ ШВЕЦИЯ!Безчинствата им - ако се систематизират...и публикуват от всички приютили ги европейски страни - ще докажат само едно!В ход е вражеска религиозна инвазия.Това е!