65

национално отговорен

преди 6 години

До Анонимен 57Няма българин да не си мечтае да е разбойник,ама не им стиска!

64

Знаещ

преди 6 години

До КобиБанановите републики Коби са страни, които търгуват единствено с природните си ресурси.Както знаем България е много бедна на полезни изкопаеми.Тази година имаме износ на стойност 46,4 милиарда лева, което значи, че България работи и произвежда=>няма как да бъде наречена бананова република.Типичен пример за бананова република е Русия.Когато се отървем от нея случаите, поради които класифицираш страната ни като бананова драстично ще намалеят.За сега уви такава тенденция няма.

63

Ганчо

преди 6 години

Правилно, това болно, душевно разстроено, да не кажем, че и психически извадено от релсите момче трябва да има възможност да си бъде в къщи, кара мерцедеса и събира сили за да бие други слепи, недъгави и подобни хорица. Смях в съдебната зала. Резил за докторите правили му медицинската експертиза. Сигурно ще почиват в хотела на родителите му до края на живото си без пари. СРАМ за правосъдието.

62

и те така

преди 6 години

Няма начин скоро да не четем в криминалната хроника пак за този с "глаукомата".Ще е пребил я майка си, я баща си, я дядо си -защото така са го възпитали.Но те поне ще са си го заслужили.

61

Анонимен

преди 6 години

Като влезе в затвора някой който подписва тези болести и всяка вечер го дават по новините, утре докторът ще го е страх да сложи подписът така лесно. Това момче е типично местно сомозабравило ло се лигне. Майка му и нея видяхме по ТВ. Простотия от всякъде на местно ниво.

60

Италиянеца

преди 6 години

Много хубаво заглавие и браво и на момчето. Утре да ходи да набие някой първокласник.

59

Анонимен

преди 6 години

Набедиха го момчето без никаква вина, прикриват местните мафиоти. А и слепите не са успели да го разпознаят ама той бил и тия не са цвете мошеници

58

Анонимен

преди 6 години

Като прочетохме колко е болен сел::така се питахме, как живее с тези болести??? Кой му е дал книжка, не са ли го прегледали? Някакъв феномен е явно.

57

Анонимен

преди 6 години

Типичен българин, поредният претендент за национален герой! Че нещо български национални герои са все крадци, разбойници, пияндета и сексулани дивианти!! Като Левски, Ботев, Петко Войвода, Вазов и пр. *** българска!

56

Коби

преди 6 години

българия - бананова република ......

55

Анонимен

преди 6 години

Биячат на слепите ако беше ром така щяха да го очеткат че и кьщата му щяха да саборят.

54

Анонимен

преди 6 години

BLAGODARIM NA SADA V NESEBAR--MOMCETO E NEVINNO I SME SIGURNI ,CE SKORO SHTE BADE OSVOBODENO-BITIAT BIT .......BLAGODARIM I NA LEKARITE ,KOITO SA ISDALI TEZI FRAPIRASHTI DIAGNOZI--A PROKUTATURATA SPI LI?

53

Анонимен

преди 6 години

Заради нашата съдебна система сме на това положение.Но искам на този прокурор някой *** като този да ошамари децата му или някой роднина.А това кретенче със сигурност ще попадне на неподходящия човек, и ще му надуят главата 100% съм убеден.

52

Mitko

преди 6 години

Да бие слепи хора. Подчовешка ***. Да бъде прокълнат и той и целият му род. Не хора, а адови изчадия. Съдиите дано му дадат най-тежката присъда. Трябва поне 5-6 години ефективно да лежи това изчадие, иначе обществото ще продължи да се разпада.

51

Циник до 42

преди 6 години

Че от теб по-голЕм смЕх има ли бе дръвче?:-)

50

тая бе с луд късмет

преди 6 години

Ако водачката на слепите туристи беше блъскала по кола на Митьо Очите, щеше да седне в инвалидна количка. Точка.

49

Анонимен

преди 6 години

А дали *** оповестят имената на това незнайно лекарско войнство, дето за два гроша е готово да направи всякакви документи на пресъпник, че и тромпет в добавка...

48

Анонимен

преди 6 години

"Не ми се струва много нормално да се прецени, че можеш да биеш с глаукома, а не можеш да лежиш в ареста с глаукома"Хубаво казано.

47

Анонимен

преди 6 години

Тоя на снимката да го затепаш, а па *** му отлево ... Ама, че 'земе пак такОв да го рОди, зае*би.

46

varg

преди 6 години

Чудесно е че са го пуснали на свобода така има шанс някъде да се срещнем и да видим кои е по-голям бияч.