9

Анонимен

преди 6 години

Абе не знам колко "нови" детски градини са се построили , но в моят район две се сляха в една и сега вместо 90 деца ще чакат 180.

8

Анонимен

преди 6 години

Подготвят ги за онези от "мирната" религия с голямата раждаемост.... Изпълняват поръчения на господарите си и вземат пари за този си безкраен слугинаж.... :-)

7

Анонимен

преди 6 години

Айййддеееер още милиони за " усвояване".

6

Утряпки

преди 6 години

Ко ривете бре? Детски площадки ви строят ората и пак недоволни бе. *** племето

5

Анонимен

преди 6 години

Детски площадки преди зимния сезон до ся спяхте ли че не ги направихте

4

Анонимен

преди 6 години

И къде ще построите тези 50 площадки?! А, нека позная, ще оградите още от широките части на парковете и градинките и ще сложите по някоя пързалка и будка за хотдог. И по този начин ще намалите наполовина зоните, в които за възрастните ще е възможно да си отдъхнат. Страхотен план! Отново някаква тъпотия, която ще свърши зле, от която никой няма нужда, но за нея ще бъде платено щедро от данъците. Като "умните" светофари.

3

Анонимен

преди 6 години

...Започваме строителството на физкултурен салон в кв. "Овча купел"...И къде по точно? Да не е в пресичането на бул.Монтевидео и бул.Линкълн под байра който е част от ФакултетО и еднин започнат преди повече от 20 г.строеж на сграда все още недовършена която стои на автобусната спирка като паметник на глупостта?Абсолютно неподходящо място на оживено кръстовище.

2

Анонимен

преди 6 години

50 детски площадки!!! Но пред блоковете и покрай улиците където децата ще дишат мръсния въздух и вдигат врява на обитателите на сградите,а нощем стават сборища на пияндурници.Не са достатъчни няколко люлки и катерушки.Трябва си обособени зелени пространства със заграждения и дървета,храсти,трева, цветя и тогава детски съоръжения.Една катерушка пред някой блок е отбиване на номера.

1

Анонимен

преди 6 години

Моля ви намалете фитнес площадките.Там се събират само психари.Каквото и да правят винаги се събличат голи и започват да се опипват колко са се напомпали.Всичко това е придружени с кресливи псувни,обилно храчене по земята и сериозно количество отпадъци.Ако наблизо присъстват женски то това действа като катализатор на селянията.Това ли са бъдещите европейски граждани?Назобани психари които се ръгат,бутат крещят и опипват?Дори и в руските села картинката е по-човешка.