50

ХОХОХОХО

преди 6 години

ТОЯ НА КАСТИНГ ЗА КОМИЦИТЕ ЛИ Е БЕ???? АЙДЕ БАТКА, ПРИГОТВИ ЕДНИ 2-3 ТРИЛИОНА ЗА ЦЕЛТА... ХАХАХА... МОЖЕ ЛИ КУЧЕТО ДА СЕ МЕРИ С ЛЪВА? МОЖЕ ЛИ ЖАБАТА ДА ПРАВИ КАТО КОНЯ ))))))))):

49

БРАВО ДНЕС

преди 6 години

ПРАТЕТЕ МН. ПОЗДРВИ НА РЕШЕТНИКОВ... АВЕ СЯКАШ СЪМ ТУК ПРЕДИ 89 -А... А ЗА САЩ НОВИНИ ИМАТЕ ЛИ, ТЕ КАКВО ПРЕДПРИЕМАТ, ИЛИ ЗА ТВА НЯМА КОЙ ДА ПЛАЩА...

48

Анонимен

преди 6 години

Кимчо ги сложи на място. Евала. САЩ са безсилни! хаха

47

Шльоко

преди 6 години

Ако падне от власт,ще бъде предаден на трибунал,имайки в предвид престъпленията които е извуршил,не го чака нищо добро.Та затова коли и беси всичко живо окло него,дори е готов да натисне ,,Червенопто Копче'' само и само да поживее някой и друг ден повече.Тоталитарните режими се пропукват от вътре.Като нищо ще го премахнат неговите генерали.Този живее в постоянен страх,и само да му прошепнат за някой и този го е екзекутирал,дори няма да си направи трудът да провери дали е истина или не.Махайте го

46

Стам

преди 6 години

До като САЩ не почнат да свалят пробните ракети на КНДР ,всичко което приказват е глупост.03

45

в YOUTUBE

преди 6 години

Каквито са руските ракети такива са и северно корейските . Гледайте как падат руските ракети в този клип -Страна неудачников: почему в России падают ракеты - Гражданская оборона, 18.08

44

бай Петко

преди 6 години

Ние, българите имаме поговорка - "барабар Петко с мъжете" *** !

43

Отговор

преди 6 години

До SS 39 Много предполагаш, а в всъщност се излагаш.

42

Я гледай....

преди 6 години

Бълхата търси равновесие със слона.

41

относно Гурбетчията

преди 6 години

С него на глава не можете да излезете при положение ,че се правите на много отворени и триете коментари ! Следя го от 3 години в този сайт , не обича цензурата и прос.таците налагащи цензура !

40

РУССКИЙ МЕДВЕДЬ

преди 6 години

С НАШИХ ЯДРЕНАМИ РАКЕТАМИ БУДЕМ УНИЧТОЖИТ СЪЕДИНЬОННАМИ ЩАТАМИ АМЕРИКИ ! ОФ МЕЧТИ МЕЧТИ ,МЕЧТИ НА РУСКИ АЛКОХОЛИЦИ !

39

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

ТОЗИ СЪС СВИНСКАТА ГЛАВА ПЛЯМПА МНОГО ЗАЩОТО ЗНАЕ ,ЧЕ САМО ЗАРАДИ ЯДРЕНИТЕ МУ ОПИТИ НИКОЙ НЯМА ДА НАПАДНЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ ! ЗАЩО НЕ ИЗСТРЕЛЯ ЯДРЕНА БОМБА КЪМ АМЕРИКАНСКИЯТ ОСТРОВ ГУАМ КАКТО ЗАПЛАШВАШЕ ,ЧЕ ЩЕ НАПРАВИ АКО САНКЦИИТЕ НЕ СПРАТ ?! ЕТО САНКЦИИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ,НЕКА СЕГА СВИНСКАТА ГЛАВА ДА ДОКАЖЕ ,ЧЕ Е МЪЖ И ДА ИЗСТРЕЛЯ ОБЕЩАНАТА ЯДРЕНА РАКЕТА ! ДА АМА НЕ МУ СТИСКА ЗАЩОТО МНОГО ДОБРЕ Е НА ЯСНО КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ СЪС СВИНСКАТА МУ ГЛАВА !

38

Анонимен

преди 6 години

преди седмица имаше изказване на китайския министър на отбраната който каза че Америка ако нападне първа СКНР те ще застана на старана на корейците , според вас на тръмпчо ще му стиска ли да нападне

37

де де

преди 6 години

Сесесера навремето фалира в космическата надпревара, тоя къде е тръгнал на гол тумбак чифте пищови. за равновесие с кавбоите ще му трябват 450 милиарда долара годишен военен бюджет и колко трилиона задлъжнялост към Китай, доста въглища са това.

36

Бай Дончо

преди 6 години

Моля ти се бе Кимчо,недей да ни унищожаваш!Няма да говорим против теб и великия ти дядо!Ако стреляш,гледай да не се гръмнеш в кутията!

35

Анонимен

преди 6 години

Равновесие, на кое? Жълтуркото съвсем е изтрещел. Ток нямат, хората му гладни, дресирани като кученца, треперещи от страх, вожда да не се ИзнерВирГа, да ги сложи на дулото на някое оръдие и ги гръмне. Преди време гръмна чичо си, а след него един министър, че задрямал на съвещание. Голям герой, вижте го на снимките. Ненормално ухилен, другите маймюни също, щото ако не се хилят с него и хайде в лагер. Смешно и трагично е да го гледаш, на целия глад, ракети. Плаши но и трепери, ударят ли го е чао.

34

Анонимен

преди 6 години

Никакво равновесие не може да се получи, защото на тоя задникът му е много дебел. Единственият паритетен изход е Деян Пеевски - президент на САЩ.

33

SS

преди 6 години

колкото повече САЩ заплашват КНДР, толова по-смешни стават.А най-силно след Ким Чен Ун се смеят в Китай. В Москва се смеят по-дискретно, но и там отлично си знаят работата по въпроса...В Иран се предполага, че също дискретно се подсмиват

32

BatBulgar

преди 6 години

ДoТе на Запад хич не са роби нали??? На Запад е баш робството. На Изток винаги си е било така - желязна ръка. Това не е проблем за Изтока, но е проблем за Запада, щото им са меки китките :)

31

Анонимен

преди 6 години

Другари, още малко остана и капитализма ще падне !"Йоще миг - ще падне заветният хълм!" ... както е казал поета.Ние в пенсионерския клуб към БКП вече сме подготвили програма за национализация и Централен Комитет в сянка ... Само чакаме другаря Ким с Мадуро да натиснат Америка още малко и с неоценимата помощ на Червената Армия, пак се връщаме на бял кон!Аз пак ще бъда партиен секретар!!!