21

сиктер

преди 6 години

Щом и Съсела лобира за Шенген потвърждава, че ползата от това няма да е за България а за такива като него-службогонци слуги на световните банки и организации.

20

според Европа лошо

преди 6 години

ОКОЛО 50 трилиона живи долара са щетите нанесени от нагло вредните критерии по тн ШЕНГЕНподава Европа възмутена от наркомани и крадци натикани в Брюксел уж д а управляват Европейския съюз

19

Анонимен

преди 6 години

Да ви попитам а в коя държава живее Ленин преди да се хванат с Троцки, той къде е живял :-), да правят революция :-)???

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Той никога не е служил на Русия, по подобие на Березовски и компания. Той и подобните на него като Кириенко служат точно на швейцарските си господари. За това е там да служи по-отблизо и в правия и преносния смиъл :-))).

17

Ооо,Станишев!

преди 6 години

Я,чиба,бе!!!! Стига с тоя Шенген!!! На гол тумбак,чифте пищови...... И к*во като влезем в Шенген? Само дето по- бързо ще гушнем чимшира в още по- страшна мизерия. Не че сега,за повече от два милиона българии не е страшна. Ситият на гладния вяра няма,а ти и тия като теб не знаято е глад,защото гушите ви вече са като на пеликани.Мизер...ници.

16

Анонимен

преди 6 години

Станишев, защо не си купи къща в Русия, ами в Швейцария ?

15

Анонимен

преди 6 години

Даже същите бездарни комсомолски секретари сме си избрали да ни управляват, както в страната, така и в Европейския парламент!

14

Анонимен

преди 6 години

Tези простотии да не ги приказва в Ямбол. а в ЕС. Нали затова е там и нали8 затова взема заплата вместо да си лекуваме децата с тея пари! Тая крадлива твар трябваше да е с доживотна присъда с всекидневно бичуване! Толкова хора измряха заради неговите кражби!

13

Анонимен

преди 6 години

Що не ходи да успокоява другаря от Швеция. Изнасилен е, а чужд Серго си има опит от любовта си с ДПС.

12

Анонимен

преди 6 години

учителя на костенурките нинджа :)

11

Анонимен

преди 6 години

oooo Цар Плъх пак се е появил

10

да

преди 6 години

ясно, че Серго не е в час, но се радвам, че много от коментиращите във форума имат завидно вярно виждане за нещата. Не може да говориш за изпълнение на Шенген, при положение, че 10 години не можеш да реформираш съдебната система и да сложиш ред там. Точно Серго трябва да е наясно, че в ЕС ни приеха по милост(може заради доверие именно към Станишев в аванс, нали с мистър Клийн) и ако не бяха ни приели заради съдебната система, от нея нямаше да остане къмък върху камък досега!

9

възмутен

преди 6 години

Не разбрахте ли най после, че ЕС не иска в България да бъдат на свобода и да не бъдат съдени престъпниците. Арестуват ги и докато дойде време за делото им, ги пускат да избягат в чужбина за да не ги съдят. Корумпирани директори на затворите пускат в отпуск определени затворници и ги освобождават предсрочно. За да ни приемат в шенген трябва да има в затвора държавни чиновници на високо ниво за корупция. За да бъдат разследвани трябва всеки политик да се откаже от имунитет.

8

Факт

преди 6 години

Шенген се живее добре благодарение на източваните ресурси, евтина работна ръка и банковите обири от България. Защо не подадем иск за дискриминация и да спрем всички плащания? И едно условие - техните фирми да инвестират мощно за производство и услуги у нас

7

OMG_Lucker

преди 6 години

Тоя па КРЕАТУР откъде изпълзя? Това, че в случая принципно е прав, не значи, че някой ще го хареса за това.Натика партията си в миманса и определено е синоним на провалил се политик.

6

Анонимен

преди 6 години

Кой ще приеме най корумпираната държава на мафията в Шенген!?Кой ще приеме държава която мафиотски фалира 4та си банка и то с помощта на прокуратурата в еврозоната!?Смешници!С тази политика на защита на мафията олигарсите е по вероятно да сме първата държава която ще бъде изхвърлена от ЕС нищо че няма процедура за това. Жалко за честния и търпелив българин.

5

Анонимен

преди 6 години

Ти специално, нищо не си изпълнил. Не бери плодовете на други.

4

Анонимен

преди 6 години

Аз знам кога ще ги изпълним критериите. Като узаконим ге.й-браковете за да може другаря Станишев най-после "да излезе от килера".

3

Анонимен

преди 6 години

Комунист, натиска се да влезем в Шенген, а когато беше начело на БСП се изказваше скептично за ЕС??? Народе!!! това е по-загадъчно от съществуването на чудовището от Лох Нес , снежния човек Йети, извънземните..да идват агентите Мълдър и Скъли, обожателят на руски военни униформи реве за Шенген..совите не са това ,което са!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Алоо плешивио като влезнахме в ЕС какво спечелихме? Като оня евре.ин ни го вкара в Нато какво спечели народа? Като ни вкарате в шенген какво ще спечелиме? Май пак нищо за народа само за онези които прибират еврофондовете с фирмичките. Е в такъв случай за чих ние шенген бе като нямам пари да стигна до границата??? За Мутрите ли го искаш?