6

Затворете училищата

преди 6 години

жертвите с е увреждат тежко и нелечимо поименно..МАсови убиици контролират подставени на власт вкл министъра на образованието с обемно проникващ педофилски контрол - вижда се като обем около наглия престъпник.Управляващите вземат десетки милиони джебни за монтажа нагло престъпна техника подават проучващи

5

бг

преди 6 години

Вредят евреите-масони(Илюминати). Другото са дребни проблеми.

4

Анонимен

преди 6 години

Бибероните също. Питайте зъболекарите защо.

3

Анонимен

преди 6 години

Думата "му - ргав" е отново модерирана. То бива ограничение на словото, но да се чистят нормални думи от бъбгарския речник е само показател за низостта, до която едостигнала бг-новинарщината. Понеже журналистика у нас отдавна няма.

2

Анонимен

преди 6 години

Българските политици;Българската здравна систеима;Българската образователна система;Българската финансова система;Българската социална система.Тези пет неща вредят и убиват както децата, така и техните родители, баби и дядовци. Те унищожиха държавата и от нея в момента останаха само руини, изпод които пълзят и извиват глас само *** шведи и все още ненаядени политици.

1

Анонимен

преди 6 години

Добре, че нямаш деца и дано да нямаш никога. С твоето магистрално образование ще съсипеш детето още от малко. Ще стане магистралка като тебе. За пример можеш да видиш другата статия от деня с майка, дъщеря, мол и бариера в Пловдив. Там си точно ти. Нали Мише ;)