9

Анонимен

преди 6 години

И как ще избегнеш вечно намръщеният, недоволен и постоянно търсещ грешки ШЕФ??? А ако родителите ти са такива хора???

8

Анонимен

преди 6 години

Поредният наивен текст. Хората много рядко избират обкръжението си. Имаме зададено роднинско обкръжение ( родители, деца, близки...), работно (колеги, весшестоящи, подчинени, ...), хора, с които живеем в едно населено място, те дават насоката ...А нашия характер защо да идеализираме?Бягство показва недостатъчни за средата умения за общуване. На общуване по принцип също може да се учи, но само, ако първо в обществото има разбиране, че общият тон е неконструктивен, вредящ.

7

От Бг

преди 6 години

Как да избегнем Суджука и Цецо Грозното лице?

6

извън кръга

преди 6 години

умния се учи от чужди грехове а тъпия от своите

5

Огледало

преди 6 години

като разбера че света и хората не са моето огледало в което се оглеждам лесно живея

4

Съвършен

преди 6 години

перфекционистите са тъжни никой не е съвършен и те

3

Анонимен

преди 6 години

Хора, които непрекъснато намират грешки в това, което правите и никога изказват положително мнениеповече от 90 % от хората в България спадат към това , така че ми е много любопитно как ще се справите с избягването на такива хора.Но е сигурно, че ако се научите да виждате положителните неща и спаднете в тази група под 10 процента няма да имате никакви проблеми със никой и въобще няма да си правите списък на кого да избягвате.

2

смях

преди 6 години

от депресирани и контролиращи хора далеч смейте се на себе си и депресията ще ви напусне и контрола

1

Анонимен

преди 6 години

Има различни хора. Аз например съм забелязал при определени индивиди че ми влияят много зле само с присъствието си. А има и такива с които не само се чуствам добре ами и самото присъствие ми действа като релакс. С такива които ми действат зле избягвам изобщо да ги срещам. Но пък търся другите с които завързвам приятелство и си общуваме семейно.