64

***

преди 6 години

Николай Втори е същия високомерен аристократичен некадърник като Луи Шестнайсти!Цялото му управление е плод на лакомията и глупостта на неговите хора!В резултат избухва гражданска война помела всички богоизбрани,а него и семейството му ги убиват!Без Николай Втори нямаше да има Ленин,нямаше да има лагери и разстрели,нямаше да има "бащицата" Сталин,нямаше да има Голодомор...

63

Анонимен

преди 6 години

Заради лиготиите с балерината, Глупавия Ники е изпратен в странство, на посещение в Япония. Придружаван е от още няколко нехранимайковци като него, между които бъдещият гръцки крал Георг V. В Япония се държали толкова непристойно, че един възмутен полицай от самурайско потекло щял да го заколи. Впоследствие, през Първата световна, вече спечелил си прякора Николай Кървавия, са съюзници с Георг V срещу Царство България, за заграбването на Егейска Македония и унищожаването на българите там.

62

Анонимен

преди 6 години

Заигравката с балерината Кшесинская е исторически факт.А Николай Втори е известен сред народа като Николай Кървавия, заради избиването на цял площад протестиращи руснаци през 1905 г. Освен това е известен с прозвищата Глупавия Ники, Цар Пияница и Цар Тряпка (Цар П***рцал).

61

иска да попитам

преди 6 години

На кого пречи православната вяра?

60

Анонимен

преди 6 години

До До Анти Руската пропв нацистка украйна....

59

бг манталитет

преди 6 години

"православните талибани"?????????

58

хохолите капут

преди 6 години

До Анонимен 64ти си украйнец ами *** там

57

Анонимен

преди 6 години

До До Анонимен КомунизЪмапобеди единствено в Китай .Затова са най-силната икономика в света .Хе хе !

56

Анонимен

преди 6 години

До До АнонименДоста наивно мислене. Путин откъде бил, ами нашите *** откаде са? Путин си защитава държавата а нашите защитават техните господари това е разликата. Ако това не е ясно здраве му кажи и разговора няма смисъл.

55

До Анонимен

преди 6 години

Няма как да не се свърже СеСеСерето със съвременната РАША. Да не забравяме че путин е завършен продукт на КГБ, аналогът на нашето ДС. Да не забравяме, че комунизЪма победи единствено в раССия, а след това беше натрапен от "братушките" на други народи, и навсякъде идваше с кръв и геноцид над интелигенцията. Язвите които нанесе "Чу.мата на 20-и век", засегнаха най-вече самите ***. И в момента раССия е отделена от останалия свят с противоракетни щитове, санкции и контрасанкции, досущ като СК

54

Анонимен

преди 6 години

Нека не се бърка СССР с Русия - СССР е най-големият враг на Русия. В болшевишкия мрак нашите братя руснаци дадоха над 25 млн. жертви.

53

До как мога

преди 6 години

Можеш .....Подобни наблюдения написани с един и същ почерк, четем всеки ден по форумите. Звучат като едни лозунги от близкото комунистическо минало .... Западните господари, Загниващия Американски империализъм, а може би ще намесите и еврейското лоби, масоните, илюминатите и прочие .... Тези лозунги висяха по стените написани с големи червени букви, за да въздействат първосигнално на такива като Вас, но и това не помогна, СеСеСерето си отиде, а с него и любовта по Матушката Ви русь ....!!!

52

Как мога

преди 6 години

да ти натрапвам Русия след като не притежавам телевизията вестниците и правирелството на бг които сервират западните си господари. Аз съм никой просто споделям мойте наблюдения и факти ако не ти харесва истината това не е мой проблем.

51

До Истината

преди 6 години

Има, защото се получава едно много голямо противоречие .... Много нашенски ***, които не харесват Америка, живеят там или пък уреждат там децата си, но иначе пълнят форумите с хвалебствени послания към любимата си Раша и ни я натрапват на нас - живеещите в България !

50

Истината

преди 6 години

няма нищо общо с това къде живея, факта си е факт и срама си е срам и сервилничеството си е сервилничество продажна и долна нация такава по света втора няма. Виж исорията настоящето и бъдещето ще ти е ясно.

49

До Анти Руската проп

преди 6 години

А като не живееш в България, къде точно живееш, в любимата си РАША ли, или някъде на запад, или пък в Щатите .... ?!

48

Анти Руската

преди 6 години

пропаганда продължава неуморимо и с всички средства от първа детска младост и до възрастните на страниците и на това издание. Не живея в бг но съм тук за малко и е потресаващо сервилничеството на нашата държава към господарите си от америка която наблюдавам. Минавам днес през един софийски пазарен център и българските деца бяха дирижирани да пеят jingle bells, пусна телевизора и повече от половината програми са от страната на т нар свобода. По продажна *** от нас едва ли има по света. Срам.

47

Анонимен

преди 6 години

Наталия Поклонская подаде иск срещу компанията "Рок" на режисьора Алексей Учител, "за да защити честта и достойнството" на Николай Втори. Тя увери, че е упълномощена за целта от една 150-килограмова потомка на царя, която зле говори по руски.

46

Анонимен

преди 6 години

Абе, толкова ли не загрявате, че това е само за да обърнат внимание на хората върху филма.

45

Анонимен

преди 6 години

Противниците на този филм не са "православни талибани", а са монархисти, които искат да качат на трона на Русия 150-килограмовата "наследничка" на Император Николай II. Те съвсем не са прокремълски, а искат да катурнат президента Путин.