11

Анонимен

преди 6 години

Абе дрееми кво са използвали. Вече що е "агро...", по-далече от него.

10

Анонимен

преди 6 години

А колко кокошлета сте изяли с тази отрова бедна вие фантазията. Сега и тези които снасят отрова ще им теглят ножа и ще ги пуснат в магазините да ги хапнете. Аз като по балама ще си колна една домашна кокошчица и ще си я изпека с домашни картофки.. С домашните яйчица жената прави кекс и сладоледена торта. От кравичката си надоих прясно млекце направих си кашкавалче и сиренце. Сега заквасих и кисело млекце. А вие хапвайте на мутретата таш.кенците!

9

храната!!!

преди 6 години

Ядем отрови,които държавните органи не контролират и си получават подкупите от бизнеса, затова сме постоянно болни и побъркани агресори по улиците,а децата ни в училище. Внимавайте с кокво се храните!!!

8

Една

преди 6 години

Сега ще заколят кокошките, заразени с фипронил е месото им ще залее цялата търговска мрежа - ресторанти, супермаркети и т.н.! Добре, че си гледаме бройлери всяко лято, храним ги само царевица, хляб и трева и си ги колим за фризера! Така знаем какво храним децата!

7

Фитнес маняк

преди 6 години

Не е лесно да си бодибилдър в България :D :D :D

6

Додо

преди 6 години

Реакцията на управляващата клика покрай инцидента с фипронил безпокоително много напомня реакцията с Чернобил на тогавашната клика! Разликата е, че тогава ги беше страх да не обидят Москва, а сега се страхуват от Меркел!

5

T

преди 6 години

Какво ли е положението с пилешкото месо. Щом в яйцата е проникнал, правете си сметката в месото какво става. После защо сме първенци по онкоболни и откачени по улиците.

4

Анонимен

преди 6 години

Този препарат пишеше, че се използва и в земеделието да проверят фуражи и т.н.

3

Анонимен

преди 6 години

фипронил не е използван,но яйцата са заразени с фипронил...........???????????????

2

Анонимен

преди 6 години

Не се притеснявайте ами ги изяще, казали производителите на яйца, които яйца не вкусват

1

ПИСНА МИ

преди 6 години

ДО КОГА МЕДИИТЕ ЩЕ НИ ОБЛЪЧВАТ С ГЛУПОСТИ, ЯВНО ПАК СЕ ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ ПРОСТОТИИТЕ НА герб, народното събрание и бб, цц и другите.