81

Сс

преди 6 години

Тоя 81 е баси недомасленика,никой не може да му помогне.....

80

Анонимен

преди 6 години

В годините на лошия социализъм, българите, заминаващи на работа в африкански страни, са били ваксинирани срещу тропически болести. Има ли съмнение, че навлизането на толкова много преселници от Африка и приемането им в страни от ЕС без сериозен медицински контрол носи със себе си и заболявания, към които ***-европейци нямат имунитет?

79

Анонимен

преди 6 години

"изнасилените жени от бели италианци(колкото могат да бъдат бели) е с 50% по-голям от изнасилените от мигранти(40% към60%)."Абе ти луд ли си бе, а колко са белите италианци в сравнение с мигрантите. Значи имаме 100 000 мигранти, които правят 40% от изнасилванията и ние сме спокойни, че повечето изнасилвачи са бели. Хайде холъм. На глава при мигрантите е нъкъде 2217 пъти към 1 мигрант към бял изнасилвач. Така че не е седем пъти , а над 2 холяди пъти по-спокойно може да му е

78

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да си пишем или говорим,всички признаци за война в Европа са на лице.Тези които прииждат от майна си райна носят войната със себе си. Ще ги похранят,похранят толеристите с парите на европейския данъкоплатец,но и това ще приключи.Като приказката за Хензел и Гретел.Сега на нахлуващите ЕС им се струва като къщичка от сладкиши и шоколади и си въобразяват че това е ...приказка без край...обаче края ще ги изненада зловещо.

77

Анонимен

преди 6 години

До 69Въпросът е преди за преди това - ще ми е 7 пъти по-спокойно, ако жена ми е в заведение сред бели европейци (дори китайци и японци), вместо сред мигранти от мюсюлманския свят или Африка. Не отчиташ статистическия риск и "културните особености" на новодошлите. Като проучиш обществата на тези хора, виждаш какви са рисковете и колко са големи. Това, което в християнската култура се счита за брутално престъпление, в мюсюлманската или африканската култура може да е нещо приемливо и обичайно.

76

Анонимен

преди 6 години

Европа в момента взима свръхдоза лекарство за болест, от която отдавна е излекувана. Гетовизирането й няма да помогне нито на тези мигранти, нито на местното население.

75

Анонимен

преди 6 години

До 70Трябва, но ако искаш да говорим рационално, а не емоционално, анализът на числата е безпощадно ясен. Вероятността да те изнасили някой от любимите ти мигранти е 7-8 пъти по-висока. Това не е леко отклонение с 5% да кажем, а си е голяма червена лампа! Иначе е добре ВИНАГИ да внимаваш с непознати. Но еволюцията и опитът ни помагат интуитивно да оценяваме рисковете - невинаги точно, но БЪРЗО. Засега не може да видиш досието/склонността към престъпление на всеки срещнат, но в бъдеще ...

74

Анонимен

преди 6 години

откога ........етнос и определянето на расова/етническа принадлежност или друга биологична характеристика е обида?

73

Анонимен

преди 6 години

Западът храни ***, които го разболяват с трюфели - като психично болен, отричащ реалността. Нещата са необратими. И тези наложени отвън мантри за толерантност в България доведоха до лавина от неграмотно, живеещо в бедност и престъпност население сред *** етнос. Дискриманацията е неизбежна - по пол, красота, умения, умствени възможности и невинаги е лоша. Когато заделяш ресурси за някой, който е могъл, но умишлено не е допринесъл за общото благо, дискриминираш отговорните граждани!

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Товарят ги на кораби и ги изсипват обратно в Африка."---Е, чак до Африка ли да ги карат, за да ги изсипят? Айде, нека по средата на пътуването, някъде - и по-евтино ще е.

71

Анонимен

преди 6 години

Решението - вместо внос на мигранти, да започнем износ на толерасти. Очевидно има план/одобрение на високо ниво за вкарването на големи групи *** и подмяна на културата на Европа с по-примитивна. Вероятни причини - нежеланието на западните работодатели да плащат повече за нискоквалифициран труд, което щеше да реши и проблема с раждаемостта сред местното население. Друг фактор - влиянието на свръхбогатите петролни монархии; самоунищожителната безкритична толерантност, наложена в ЕС от САЩ.

70

Анонимен

преди 6 години

Предлагам толерастите, желаещи нарастването на изнасилванията и другата престъпност, да бъдат заселени в населявани от мигранти общности. Така поне частично ще се реши проблемът за останалите. А най-добре след като ги съберат заедно, да изпратят цялата нова общност в страните на произход на мигрантите. Защо да се възползваме от предимствата на културното многообразие само в Европа? Нали няма значение кой кого ще изнасилва, а и европейската християнска култура не е по-добра и значима от другите.

69

Анонимен

преди 6 години

... Маларията се предава от комари и не може да бъде предавана от човек на човек. Тя бе изкоренена от Италия през 1970 г. и лекарите все още не знаят как детето, което никога не е пътувало в чужбина, се е разболяло...--------------А пък аз съм табуретка и през ум не ми минава, че в болниците може да има комари. Въпреки мерките и всичко останало. Доколкото знам на комарите нищо им няма, но идеята за задължителна хоспитализиция на болните е ограничение на източниците на зараза - болните хора.

68

Додо

преди 6 години

Сатанинското, глобалистко правителство на Италия работи срещу народа си и срещу Европа! Вместо да конфискува корабите, с които платените от фондациите на Сороc левичари-екстремисти обслужват като фериботен сервиз лодките с африканска ислямска паплaч, и да вкара персонала им в затвора, те натискат ЕС да "разпредели" с квоти прииждащата чумa, като всяка от страните членки да приеме своя равен дял от кошмара! Естествено, "елитите" на ЕС, танцуващи самоубийствен валс, са съгласни!

67

Анонимен

преди 6 години

И разбира се италианците, които надигат глас срещу това, ще бъда обявени за "крайнодесни популисти" от мало умните брюкселски олиго френи и подчинените им медии.

66

Анонимен

преди 6 години

Като тези седящите на земята се разхождат по бул.Монтевидео в София.Защо изобщо са в България???Да се махат.

65

Анонимен

преди 6 години

Товарят ги на кораби и ги изсипват обратно в Африка.Там да си си живеят както желаят.Който тръгне пак обратно с лодка - потапяне.

64

ХХХ

преди 6 години

Меркел ги черпи с женска бяла плът ! Това е безумие дано самата Меркел да бъде изнасилена от 10-20 шимпанзета !

63

славянин

преди 6 години

италианче почина от малария броени дни след като е било в едно и също болнично отделение с две африканчета, страдащи от същото заболяване----------------И кой е виновен за това?Африканчетата, Меркел или болничното заведение?Италианците са точно същите безхаберници като и българите, сблъсквал съм се и знам.

62

Хашимото

преди 6 години

Всичко идва през Либия ,където вече няма държава и граници...