40

Анонимен

преди 6 години

Като чета, и бития с бутилка е същото цвете.

39

Анонимен

преди 6 години

Активист на ГЕРБ,звъни на прокурор- Убих човек, какво да правя?- Имаш ли куче?- Не,но имам шест годишен син.- Ще свърши работа. Хайде и ще черпиш.

38

Анонимен

преди 6 години

Някой знае ли колко трябва да пребие, за да го вкарат там където му е мястото???

37

СУДЖУЦИ

преди 6 години

И КРИМВИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ.ТАМ НЯМА ПОЧТЕНИ ХОРА.

36

Анонимен

преди 6 години

Боко Тиквата обичами захранвам го с мезета.Ако трябва *** съсичамама няма пак затвор колеги.Гербераст да се наричампърва радост е за мене.

35

Анонимен

преди 6 години

Типичен гербаджия.

34

Анонимен

преди 6 години

Типичен кадър от ГЕРБ ,рожба на кадровата политика на Цветан Цветанов -подобно на онзи търбух със суджуците ,и кмета на Септември ,на когото показаха цял списък с криминални регистрации...но какво от това !?! Щом недоразумението Антон Тодоров ,който написа цяла книга за далаверите на "Шайката" както ги нарече гербаджиите -стана депутат от групата на тези които плюеше ...за какъв морал да говорим повече ? това са хора нагли до безобразие -стотици и хиляди пъти по нагли от онези "Наглите "!!!!!

33

Gogo

преди 6 години

Колко такива ги има в селата из цяла България....крадат,изнасилват,убиват....по брутално и от ***.......Няма ДЪРЖАВА,това е

32

Петьо-Еврей

преди 6 години

Пазарджишки *** там явно още си живеят във "романтичните" 90

31

До 26

преди 6 години

Точно така мислех да напиша, да се съберат няколко юнака и с криваци да го наложат така, че да стане мек като памук. Защо са търпяли не знам. Това сърби, албанци, поляци, руснаци отдавна да го бяха наказали.

30

Анонимен

преди 6 години

Почти всяко семейство от пазарджиклиите има човек на работа в МВР, ПРОКУРАТУРА, СЪДЕБНА СИСТЕМА, ЗАТВОР.

29

Анонимен

преди 6 години

Аз отдавна съм стигнал до заключението, че прокурорите са най-големият бич за нашата държава. Това са прослойка хора, които взимат пари и не си вършат работата.Мафия има навсякъде, прокурорите са тези, които трябва да опитат да осъдят такива като тези двамата, влайков и другият бабаит. Прокурорите трябва да съдят и политици!

28

Анонимен

преди 6 години

щото теснолинейката Ходи и до Банско !

27

Анонимен

преди 6 години

Влайков е за затвор, за убийство и предишни прегрешения.Ама и сина на Бойчев като гледам се е запътил с двата крака на там ... от тази история разбрахме, че някви селски мърлячи си спретнали меле, в което единия отнесал бутилка по главата ... голема работа.

26

Анонимен

преди 6 години

Tipi4no sa 4ovek na gerb. No schte go pokriat nama da e v satvora gerb mu e sad garba

25

сложете безопасни

преди 6 години

проверете за тежко терористични турски електромери вкл actaris ползват се за декодиране и озверяване..Да се демонтират веднага .имат черни холограми подържащи проникващи масови убиици от типа сниман да обсебва тн Влайков.Същите или подобни бяха ползвани з а озверяване на граждани в Истамбул..

24

:

преди 6 години

Колкото и да го покриват, човек който е тръгнал по пътя на насилието , рано или късно стига до крайности, които другарите не са толкова навити да покрият.

23

Толерастия

преди 6 години

Няма ли няколко смелчаци да го намерят тоя насаме и с тръби и една добра идея - чук за пържоли да го направят труден за рисуване. Без свидетели, просто да изглежда все едно е минал през месомелачка. Какво толкова, щом за него няма правосъдие, липсата да бъде запълнена от народен съд за да се възстанови баланса.

22

sofeto

преди 6 години

Я каква бригада от путинско-позитански *** атакуват форумното пространство!!

21

Анонимен

преди 6 години

Г-н многоуважавания от мен Премиер информира ли се за всенародната любов към себе си? Дори постовете тук са показателни...... :)))